跳至
[2007年] 壓力

男爵府

由放假開始不停地日日都有人問我生得未,聽日就到預產期,阿b仲係未有動靜,有d人仲話張柏芝都生左喇!你咁慢架!我都唔想架! 點解要搵我黎同人比喎,你問我我又可以問邊個?呢d野都唔到我決定架啦!我都想搵人問下我幾時生得呀!個肚係我度,我已經日日擔心生得未,又擔心要催生,d人淨係識話我心急,我唔急d人都日日問我架啦!我點可以唔諗先得架!一日要答幾次同樣既問題,唉~~真係好大壓力呀!:tongue:

男爵府

唔好俾咁大壓力俾自己啦!咁樣會令你自己唔開心架!

大宅

唉~我咪又一樣=.=日日收電話都係問:仲未生呀?
我預產期都未到...已經日日比人煩喇...所以我都好明白你既心情...

原文章由 Karena1015 於 07-8-3 16:38 發表
由放假開始不停地日日都有人問我生得未,聽日就到預產期,阿b仲係未有動靜,有d人仲話張柏芝都生左喇!你咁慢架!我都唔想架! 點解要搵我黎同人比喎,你問我我又可以問邊個?呢d野都唔到我決定架啦!我都想搵 ...
兩個寶貝囡~ 每日更新blog~

http://hk.myblog.yahoo.com/kevinjoey-family/

以 生 命 享 受 生 命 !!

大宅

2019勳章

:-( :-( 我都好有同感!!!!明天也是QE的預產期啦...但什麼動靜也沒有...唉....
今早終於忍不住喊左出來

原文章由 Karena1015 於 07-8-3 16:38 發表
由放假開始不停地日日都有人問我生得未,聽日就到預產期,阿b仲係未有動靜,有d人仲話張柏芝都生左喇!你咁慢架!我都唔想架! 點解要搵我黎同人比喎,你問我我又可以問邊個?呢d野都唔到我決定架啦!我都想搵 ...

跳至