跳至
[2007年] 我要催生了

首頁

尾頁

大宅

:cry: 今日一早上去qm覆診同聽bb心跳, 自己心諗千其唔好有宮縮呀, 如果唔係一定比醫生叫入院, 好彩冇宮縮唔洗入院, 之後12點又要去贊育照u/s, 自己諗住照完咪走囉, 點知....醫生照左成45min, 佢話胎盤有鈣化, 胎水又唔係好多, 所以叫我星期日入院, 星期一催生, 我係網上seach左d人催生d資料, 有d人又話好痛, 有d又話唔痛, 我估都係好似自己生咁有人痛有人唔痛啦, 我只係希望ooho~順順利利出世健康就ok, 我痛都唔緊要啦, ooho~媽媽會好努力嫁, 你都要努力呀, 媽媽唔怕痛, 只要你出世健康媽媽痛又有咩所謂.
憲泓出世6磅 2歲10個月29磅

大宅

fanipwife

唔緊要! 催生總好過開刀. 我有啲朋友都係催生. 無問題, 產程又短! 支持妳~ 總之, 咩都好, 最緊要小b同妳都健康, 係咪?

原文章由 fanipwife 於 07-8-3 17:02 發表
:cry: 今日一早上去qm覆診同聽bb心跳, 自己心諗千其唔好有宮縮呀, 如果唔係一定比醫生叫入院, 好彩冇宮縮唔洗入院, 之後12點又要去贊育照u/s, 自己諗住照完咪走囉, 點知....醫生照左成45min, 佢話胎盤有鈣化, 胎 ...

大宅

好媽媽勳章

fanipwife

你預產期係幾號呀?
咁呢幾日你多d休息啦...

男爵府

加油啊!
期待緊你上黎報喜

複式洋房

加油呀, 我預產期同你一日架, 依家你快過我生啦.......

大宅

我14/8先係預產期, 其實我都唔知催生幾耐唔ok就要開刀, 因為之後冇諗過, 到時一定上來報告比大家知, 今日比我見到qm地下可以有得上網, 每人20min哈哈~不過到時要睇住bb都唔可以

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

複式洋房

估唔到你又爬番我頭,你星期一催生,我星期二入院,我入院已經可以見到你bb啦:-P

不如我pm個mobile no.你,睇下點相認好嗎?

我好想即時睇下你個bb

大宅

應該係催生12個鐘生唔倒當failed!
原文章由 fanipwife 於 07-8-3 18:32 發表
我14/8先係預產期, 其實我都唔知催生幾耐唔ok就要開刀, 因為之後冇諗過, 到時一定上來報告比大家知, 今日比我見到qm地下可以有得上網, 每人20min哈哈~不過到時要睇住bb都唔可以

複式洋房

加油!等你好消息
「耶穌...於是抱著小孩子,給他們按手,為他們祝福。」聖經-馬可福音10:16

大宅

原文章由 小靜~ 於 07-8-3 23:22 發表
應該係催生12個鐘生唔倒當failed!

我唔係好知呀?因為當時醫生同我講催生, 我又冇問清楚呀, 只係知道星期日入院做d咩一d都唔知= ="不過我見到d人講吊d藥如果一痛都好痛, 之後就生, 如果2-4個hr都生唔到就開刀....都係星期日問下醫生好d

大宅

多謝大家咁支持我呀~我會努力呀~到時ooho~出世我會通知大家thanks

大宅

我見紅了, 現在入院了

大宅

加油呀!!!!

禁止訪問

環保接龍勳章 大廚勳章

複式洋房

你bb好想快d出黎見媽媽喎:-P !祝一切順利。

睇下星期二你出左院未先,或者到時打比你啦!

jensan
你bb而家幾重呀?仲係咪Keep住食人奶呀?
係時候update下張bb相比我地睇下啦hehe…

大宅

2-4個鐘又太短,開度數都要等la!hehe~我就14個鐘頭!頭8個鐘我無訓覺,聽下第2間room d人生仔係點! 開刀o個時我覺得好過引,因為你清醒之下開,不過之後子宮收縮就唔好玩!
原文章由 fanipwife 於 07-8-4 05:15 發表

我唔係好知呀?因為當時醫生同我講催生, 我又冇問清楚呀, 只係知道星期日入院做d咩一d都唔知= ="不過我見到d人講吊d藥如果一痛都好痛, 之後就生, 如果2-4個hr都生唔到就開刀....都係星期日問下醫生好d

別墅

加油..阿fap.. :)

複式洋房

Add oIl ar!!!

複式洋房

我係7月25日生bb, 都係催生, 由入產房到bb出生, 大約2.5小時, 不過真係好痛, 痛到想放棄 !! 好彩bb最後順利出生 !!

首頁

尾頁

跳至