夫婦情感

跳至

大宅

各位姊妹,

我最近覺得同老公關係轉差.覺得自己係嫁錯人.
之前佢好就我,而家佢話佢一直都免強自己就我.而家佢話佢就夠啦,唔會再就.要我就番佢之前一樣咁多.種日日數比我聽佢之前就過我e樣,就過我喎樣.隔幾人就數一次.好煩.

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

會唔會係有d咩事發生過呀 試下坐低傾下啦
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

原文章由 juicypig 於 07-8-3 17:50 發表
會唔會係有d咩事發生過呀 試下坐低傾下啦

juicypig,

多謝你既回覆.
我又唔覺得有咩特別事情發生過.會唔會係日積月累呢?
我覺得佢好似變左另外一個人錦.
好恐佈!
我而家唸緊,如果我同佢離婚,自己一個人生唔生活倒.
我能我自己太天真,以為真係有男人會對你好!

我真係傻!

子爵府

好媽媽勳章

其實試下諗下你自己係咪以前真係令佢遷就你太辛苦...你會唔會曾經做過一d野令佢開始討厭你...或者工作壓力...試下同佢傾下...

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

你現在只好忍,佢講乜就笑一笑,找日同佢浪漫下冧吓佢,男人好似細路仔

民房

原文章由 Ruby06 於 07-8-3 17:45 發表
各位姊妹,

之前佢好就我,而家佢話佢一直都免強自己就我.而家佢話佢就夠啦,唔會再就.要我就番佢之前一樣咁多.種日日數比我聽佢之前就過我e樣,就過我喎樣.隔幾人 ...

sorry, 我唔係姊妹,
不個想介紹本書比你
"為什麽女人愛流淚,男人愛撒謊"
兩性之閰嘅學閰好多,唔好咁快諗退學...........

男爵府

妳點解會覺得一個人生唔生活倒,妳家人及朋友一定會支持妳.

別墅

無啦啦咁大轉變,我覺得佢會有第3者機會都幾高,你多d留意下佢都舉動,,,,,,,,,,

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 momo_bb 於 07-8-4 00:04 發表
無啦啦咁大轉變,我覺得佢會有第3者機會都幾高,你多d留意下佢都舉動,,,,,,,,,,

有同感.

大宅

原文章由 mywong 於 07-8-4 03:05 發表

有同感.

me 3

大宅

BK Milk勳章

有時好奇怪...明明覺得好地地,但都可以突然唔同哂!
2公婆其實溝通真係好重要,如果有誤會就好影響大家既感情
你老公話以前一直好就你,依家唔想再就你!
係因為你要老公就得好緊要嗎?以前你有冇覺得佢可能都有d屈就呢?
如果可以既,平心靜氣傾下啦~
希望你地和好如初!

翡翠宮

頭先睇到有個topic有個人既朋友講得好啱, 佢咁樣計法就唔係叫愛, 愛係無施奉獻的:( 無人迫佢去就你, 既然以前係心甘命抵, 家陣佢想就咪就囉唔想就都無奶油迫你去就佢的:lol :lol :lol 不過咁兩公婆想相敬如儐既你都唔好咁橫蠻咪就下佢囉 但至於佢數你, 你就搬返我第一句既說話黎同佢講, 要計較既就唔係愛, 咁家陣佢係咪唔愛你丫
原文章由 Ruby06 於 07-8-3 17:45 發表
各位姊妹,

之前佢好就我,而家佢話佢一直都免強自己就我.而家佢話佢就夠啦,唔會再就.要我就番佢之前一樣咁多.種日日數比我聽佢之前就過我e樣,就過我喎樣.隔幾人 ...

複式洋房

跟本個男人已經變心,
遷就太辛苦只是借口

原文章由 onon1022 於 07-8-3 21:08 發表
其實試下諗下你自己係咪以前真係令佢遷就你太辛苦...你會唔會曾經做過一d野令佢開始討厭你...或者工作壓力...試下同佢傾下...

複式洋房

Ruby06,
我見你仲想生BB呢, 會唔會係呢個問題未能達成共識?

跳至