產前產後

跳至

男爵府

2019新春慶豚圓

有無sister照過呀,是不是用4d照,定係2d呢,thanks:mrgreen:

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

原文章由 bbhappy68 於 07-8-3 17:47 發表
有無sister照過呀,是不是用4d照,定係2d呢,thanks:mrgreen:

我都有睇開佢,佢無4d照架,佢會比信你去尖沙咀謝喜兒到照

男爵府

2019新春慶豚圓

原文章由 luckyQ 於 07-8-3 20:30 發表

我都有睇開佢,佢無4d照架,佢會比信你去尖沙咀謝喜兒到照

hi,lucky q
是不是照結構一定要用4d呢,如果用普通2d照,so醫生這裡可以照嗎,我覺得他很細心,想找他照呀,你上次照幾多錢呀,thanks!!

別墅

我有第一胎時,佢介紹我去佐敦龔羽一做detailed scan,好似1600,不過等足3個鐘至到我照.

侯爵府

原文章由 bbhappy68 於 07-8-3 23:18 發表

hi,lucky q
是不是照結構一定要用4d呢,如果用普通2d照,so醫生這裡可以照嗎,我覺得他很細心,想找他照呀,你上次照幾多錢呀,thanks!!

佢介紹左我去尖沙咀謝喜兒$1200左右,都好細心,放心~

侯爵府

原文章由 bbhappy68 於 07-8-3 23:18 發表

hi,lucky q

照結構2d照唔到內臟..一定要照4d架,呢d錢唔慳得,無辦法,so醫生做到都同我地做啦..佢介紹既咪去囉,你覺得so醫生好可繼續去佢到產檢

男爵府

2019新春慶豚圓

thanks all sister

跳至