自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

http://www.eampm.com/v/view_video.php?viewkey=8eac64eb46ea47490279

胖嘟嘟的天仔最近趺倒了,希望不會破相啦!!!

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

大宅

大宅

:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

別墅

真係唱出我的心聲:cry:

禁止訪問

畀面勳章

子爵府

好歌~~~好能反映現今香港
同埋, 個位唱月曲嘅女士真係同原唱一樣

無得頂!!!

民房

唱得好

禁止訪問

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

段片好窒!

我重未全首聽清楚

[ 本文章最後由 hehalady 於 07-8-3 21:19 編輯 ]
路遙知馬力,日久見人心!

大宅

搞東搞西貪污唔停 作大冇得頂 時常記掛 出位當巨星 跟北姑雞精搞唔停 你就冇得頂 民主靠你 仲有得剩? 寧願出賣香港 真正顯盡了奴性 班福佳冇人性 無聊神父扮醒也扮勁 夾埋曲佳柱銘 做賣國精英 *整死香港有你(整死香港有你) 在立法會玩足一世紀 搞衰香港有我(搞衰香港有我) 讓萬眾噓聲幾世紀* 煮熟你 我專利 冇得避 你最喜歡扭曲真理 煮鬼死你 直到你玩死 整死香港有你 專登損毀香港前程 策略冇得頂 和諧靠你 仲點安靜? 無謂袋巾走去參政 搵錯晒捷徑 普選都好難定 無聊神父扮醒也扮勁 夾埋肥佬自認 做賣國精英 Repeat * 玩謝你 我專利 你莫閃避 謾罵滿街各出特計 點都反你 直到你玩死 整死香港靠你(因為我收利益) 再次瞓街瞓多一世紀 (搞掂你)整死香港有我(因為我在這裡) 繼續叫雞叫多一世紀 出賣你 我專利 你莫閃避 在立法會扭曲真理 點都反你 直到你玩死 瞓街始終有你

大宅

畀面勳章

好..唱得好..

複式洋房

邊個作嫁??簡直係我既心聲.入面我果果都憎.正呀

珍珠宮

福佳始終有你
http://www.youtube.com/watch?v=X95I3S0AFNg

先有"福佳", 後來又黎一首"整死"
唔知大家又點睇?

別墅

原文章由 goat 於 07-8-3 21:47 發表
福佳始終有你
http://www.youtube.com/watch?v=X95I3S0AFNg

先有"福佳", 後來又黎一首"整死"
唔知大家又點睇?

福佳始終有你

[ 本文章最後由 eunicelee 於 07-8-3 21:50 編輯 ]

禁止發言

好媽媽勳章

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 eunicelee 於 07-8-3 21:49 發表

福佳始終有你

邊個作架????咁正:lol :lol :lol

大宅

長毛未選議員我都無咁憎佢,自從佢選到之後,我憎到佢入骨,無論大小抗議都有佢份,為反對而反對,政府每一個政策佢都要反對,做咩議員?每個月攞我地納稅人十幾萬,走去抗議、飲酒,佢做過啲咩嘢為香港市民?攪亂香港佢就有份!我都唔明當日點解會有人選佢?"整死香港有你"絕對係我嘅心聲,我相信香港一日有lee班攪屎棍,香港一日都唔繁榮,點解香港仲未有普選,就係有lee班人,自己都未可以管好自己,點去管香港?

侯爵府

男爵府

d歌詞好正...唱得好好

首頁

尾頁

跳至