跳至

首頁

尾頁

複式洋房

已跟賣家聯絡了!訂滿一箱24本後,每本都是$40。加埋運費、匯率大約$45一本。到貨時多除少補~之前後補的媽咪唔再需要做後補,因為賣家說可以加多幾本都得!但請各位8月7日下午六點前把$45存入給我,過時沒回覆已入數的都當作取消訂購處理。入數確認可以打電話話我知都得^^以下是各位訂購名單:

1. fwc

2. SHEENA 媽

3. Mandy Fung

4. Pauline Tang<==已付

5. 雪媽<==已付

6. yan<==已付

7. 小澄澄<==已付

8. 小豆苗

9.csching

10.yes媽媽<==已付

11. vickie

12. mowaiching

13. CharlesBaBa<==已付

14. 830mama<==已付

15. Carol Ma<==已付

16. 小天恩媽媽<==已付

17. Joy

18. Becky Yick

19. ho69591011<==已付

20. MMKK

21. shirley05_bb

22. MICHELEL HO

23. Tracy <==已付

24. happyty

25. Wendy Lam

26. catcat_22

27. samantha(獅子仔媽媽未比電郵我啊)

Emily Blog 請你也來分享小雪的生活點滴 出售bb衫&口水肩,請按網址進入

大宅

Dear keykey77,

i also wanna buy one,
but am i aready too late?:cry:
is it possible to add 1 more order?
MANY THANKS~

Sammy

禁止訪問

複式洋房

請先留電郵,方便send付款信給你。
如果係8月7日下午六點前把$45存入給我,就可以幫你訂

Emily Blog 請你也來分享小雪的生活點滴 出售bb衫&口水肩,請按網址進入

大宅

Dear keykey77,

already PM u my email,
& as iv also bought KIDDO神奇画布 from u b4,
i already hv ur acc.no.,
& the payment is already done by ebanking,
plz check~~~
& i would like to pick both the
KIDDO神奇画布 & 神奇音樂書
together when they r ready,
~THANKS~

Sammy

原文章由 keykey77 於 07-8-6 08:54 發表
請先留電郵,方便send付款信給你。
如果係8月7日下午六點前把$45存入給我,就可以幫你訂

複式洋房

Sammy~你真係最快手~哈哈!已收到你的付款!

大宅

Dear 雪媽,

as im already late to order,
this is my duty~~
THANKS~~

Sammy

原文章由 keykey77 於 07-8-6 11:39 發表
Sammy~你真係最快手~哈哈!已收到你的付款!

大宅

Dear 雪媽,

我掛住同mowaiching相聚, 唔記得左添

今晚一定入錢

入完錢, 我會pm你
[嵐嵐寶貝豬][17/7/06(birth) --2.745kg ]   [ 22/1/0--6.44kg]

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我要今晚 or 聽朝入比你,
今日 atm好多人啊 ~~~
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

複式洋房

原文章由 sherryyeung 於 07-8-7 18:50 發表
我要今晚 or 聽朝入比你,
今日 atm好多人啊 ~~~

你兩個慢慢啦~哈哈~因為淘寶出現問題,付款果度仲未付到!不過我一日付幾廿次,努力試緊付~

水晶宮

雪媽,我係#24 happyty,我昨午已入了啦,已電郵回覆你,而你都confirm我了!:D

首頁

尾頁

跳至