美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

今日我去左位於柯士甸道112-112A地下呢間Hair Code 電髮, 電完之後全把頭髮電儂哂.佢地仲賴我自己把頭髮原本已經乾同話我一定經常性電頭髮,所以先會咁樣, 但係,我留把頭髮四年,差不多到腰,末入去之前一條都冇開叉, 佢地仲話我因為揀左佢地最平個隻電髮水先會咁 !咁即係話佢地D電髮水唔用得響頭髮度啦, 如果唔係點解會令到我後全把頭髮電儂哂, 而且佢地根本一D專業操手都冇, 完全冇理過我把頭髮的死活, 如果我唔係再三催促佢地話"Timer"停左好耐都冇人理,我肯定我把頭髮一定全部死晒!如果我冇入去呢D咁唔專業的Salon, 我就唔會失去了留了四年的頭髮!我真係好非常非常之心痛...請大家一定要小心..要三思...千萬唔好種招!!!
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
Pls click the link below to see how worse for my hair:
http://www.flickr.com/photos/polobolo/
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

大宅

wow, my God. poor girl.
我半年多前的頭髮電完也跟你差不多 電完後我去日本滑雪時 頭髮乾的梳都梳不開 真的跟稻草一樣

我很努力的在家每個星期做Hair treatment 整整2個月
我的秀髮才算見得人 現在還是每兩星期持續我的護髮大業
努力吧 焗油 真的有用的

原文章由 LuckyGirl 於 07-8-7 01:06 發表
今日我去左位於柯士甸道112-112A地下呢間Hair Code 電髮, 電完之後全把頭髮電儂哂.佢地仲賴我自己把頭髮原本已經乾同話我一定經常性電頭髮,所以先會咁樣, 但係,我留把頭髮 ...

伯爵府

魅力王子

原文章由 LuckyGirl 於 07-8-6 07:06 發表
今日我去左位於柯士甸道112-112A地下呢間Hair Code 電髮, 電完之後全把頭髮電儂哂.佢地仲賴我自己把頭髮原本已經乾同話我一定經常性電頭髮,所以先會咁樣, 但係,我留把頭髮 ...

i have see your photo,

this salon really bad bad bad~!!

洋房

luckygirl,
你有無去 consumer council complain??

原文章由 LuckyGirl 於 07-8-7 01:06 發表

男爵府

up............
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

洋房

太過份la佢地!傷害左人地仲要咁講野!
我覺得你可以考慮o下去多幾個Forum張佢地o既惡行公諸於世!

N年前試過電直後都有你e 個情況,
於是將d Hair Treatment 日日當護髮素咁用
恢復得就會快d
當年就係用Kerastase E個牌子,希望幫倒你啦:

不過把髮好番就冇用好耐啦,因為實在係超潤!
Beauty is a life-time job.

民房

果間野甘衰
估吳到大大間野都甘差!
如果系pro既,未電之前都應該同你講隻電髮水吳岩你啦!

慢慢keep返好d頭髮啦...
幾個月後應該會好返的~~

複式洋房

我上年電完...d頭髮足足差左成年
原本我d頭髮好柔順...
電完之後...成年都變成鐵線咁...
早幾過月先開始做焗油...但都無乜用咁...
我最近決定剪左佢...

伯爵府

BK Milk勳章

Oh my god!! What did he do to your hair?
How can he work as a hair stylist?

大宅

我都是用Kerastase焗油 真的有用ga

原文章由 christyts 於 07-8-7 22:05 發表
太過份la佢地!傷害左人地仲要咁講野!
我覺得你可以考慮o下去多幾個Forum張佢地o既惡行公諸於世!

N年前試過電直後都有你e 個情況,
於是將d Hair Treatment 日日當護髮素咁用
恢復得就會快d
當年 ...

伯爵府

BK Milk勳章

depends how bad your hair is, if it is totally damaged,
hair treatment is no use, save $$, just cut them all.:-(

大宅

你把頭髮真係好傷呀!:-|
應該要剪左去先救得番…
sent 埋去東方、周刊果 d啦!
投訴佢地,要佢地賠償!

首頁

尾頁

跳至