懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問病房有tv嗎?(怕住咁多日會悶= =)
我會開刀生呀~請問join唔join套餐好d呢
(因為浸會仲要6日5夜~好似多左一日咁)
個病房靚嗎?
果度d衫有冇安排架~自己帶?

仁安又會貴浸會幾多呢?
浸會會唔會又好似仁安咁有恆生免息分期?

仁安可以比爸爸抱bb嗎?探病時間呢
又會唔會好似浸會咁出院送呢樣果樣
因為聽日?要決定la~希望各位mami幫下我>_<
因我doctor話法國冇位lu~叫我choose一間/.\

[ 本文章最後由 babymani 於 07-8-7 03:12 編輯 ]
我叫馮小妍 聖瑪莉諾同學記得我嗎?
我們都36歲了!

大宅

原文章由 babymani 於 07-8-7 03:07 發表
個病房靚嗎?

仁安又會貴浸會幾多呢?
浸會會唔會又好似仁安 ...

你幾時預產期? 我同你一樣呀! 我一月頭呀! 都好想知道! 因為人哋話法國好FULL, 我都可能要轉呢兩間其中一間, 唔知有無人可以幫到我哋呢!!!

MANY THANKS!!!

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

原文章由 babymani 於 07-8-7 03:07 發表
個病房靚嗎?

仁安又會貴浸會幾多呢?

仁安有tv, wireless 上網(我帶埋notebook入院)
有親子時間俾daddy抱bb
探訪時間係至到10pm
有d堂上, 教mama餵奶, 洗白白etc
仲張cd教產後運動
$$你可以去佢地嘅website check下

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

大宅

請問
1. 浸會要幾多錢?
2. 仁安要幾多錢?

THANKS!

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

複式洋房

我係仁安生... 因為有幾個表姊妹都係係仁安征.. 佢地話仁安環境好好... 唔似醫院.... 對於第一胎媽咪無咁驚... d姑娘態度都好好...雖然價錢貴過浸會...悶? 唔會悶啦... 你都唔會得閒悶啦... 而且又唔係住好耐
:-D :-P :-o

別墅

原文章由 MrsMars 於 07-8-7 15:59 發表
我係仁安生... 因為有幾個表姊妹都係係仁安征.. 佢地話仁安環境好好... 唔似醫院.... 對於第一胎媽咪無咁驚... d姑娘態度都好好...雖然價錢貴過浸會...悶? 唔會悶啦... 你都唔會得閒悶啦... 而且又唔係住好耐

haha~我上一胎順產住2日半院~響政府~因為政府醫院個bb除左bb沖涼同Zzzz之外~其他時間都係你帶住個bb~我簡直太多時間悶到din-_-"haha~佢地又冇電視咩都冇...又唔可以落床~(第一日)~
我們都36歲了!

別墅

原文章由 JessBB 於 07-8-7 10:57 發表

你幾時預產期? 我同你一樣呀! 我一月頭呀! 都好想知道! 因為人哋話法國好FULL, 我都可能要轉呢兩間其中一間, 唔知有無人可以幫到我哋呢!!!

MANY THANKS!!!

我12月a~"~
我們都36歲了!

別墅

我係浸會生

我住大房即8人一間tv得一個,我住window位,個tv就吊係我出面,我老公想將tv轉去我個邊少少,點知對面床太太say no,我老公即刻去百老匯買左個1千元比我睇.
大房同兩人房比當然無得比.我自然分娩我個醫生叫我不用join package所以沒有join.

個病房靚嗎?

仁安又會貴浸會幾多呢?
url=http://www.youngnutrition.net][/url] [/url]

禁止訪問

大宅

有得選擇的話,一定係仁安la,其實價錢相差無幾,浸會環境太差了,住大房,床與床的距離好窄,其他人會影響到自己,好曹,跟本想休息都好難,8-10 個人 share 一個洗手間,真係勁唔方便。浸會唯一唔好的地方就係環境問題,其他都好好的,特別係姑娘同嬸嬸都好 nice!

別墅

原文章由 candypoon 於 07-8-7 22:53 發表
有得選擇的話,一定係仁安la,其實價錢相差無幾,浸會環境太差了,住大房,床與床的距離好窄,其他人會影響到自己,好曹,跟本想休息都好難,8-10 個人 share 一個洗手間,真係勁唔方便。浸會唯一唔好的地方就係 ...

我都想仁安...但地方好遠..唔方便家人/_\
我們都36歲了!

別墅

我四月中浸會生

我四月中浸會半麻開刀,老公陪產,大房,住多晚共六日五夜,join package埋單$41000,姑娘好好給我窗口位自成一角,佢話依家無得揀床位cuz too full.只得1個TV,雖自己帶咗DVD player,但太倦無用過!全房得我一個HK人,Still can accept,but姑娘明顯對HK人nice啲,原先我打算去到看下啲大房的feeling才決定大房or3人房,後來覺得尚可接受咪想慳番,cuz要在$41000 on top加15-20%,埋單起碼要$50000.其實埋單價錢也在於醫生收得貴or not,我朋友住3人房(5日4夜)開刀也是$38000.
老公親子時間已Cancel,大忙了.睡衣有供應但我只着自己的.晚上10:00清場,熄燈.有時我自己request在晚上11:00餵人奶,開心得自己一個在育嬰室對着亞B.

大宅

我昨日去咗做產檢, 我個醫生話法國同浸會都FULL咗, 要"蟻"下醫院比床位先得, 佢叫我等多兩三日, 如果無消息就要去第二個醫生度BOOK第二間醫院, 我都已經唔可以計較要幾多錢, 因為無位, 貴D都無法子, 唯有去仁安!

我再等多兩三日, 如果話嗰兩間都無的話, 我先打比余啟文醫生叫佢BOOK位會唔會趕唔到? 定今日打咗比余醫生叫佢留住位先呢? 因為我BOOK時間去睇佢要排到9月頭先見到佢, 係咪打電話比姑娘都得呢?

首頁

尾頁

跳至