美容扮靚

跳至

首頁
12345...17

尾頁

大宅

原文章由 ssbb 於 07-8-9 00:18 發表

I use their Fairgrace 2-way cake; it's very very good on me. I've been using their foundation for over 4 years and have used a lot other brands before, like ipsa, rmk, bobbi brown, shiseid ...

我諗真係我大汗囉,冬天再試吓先

大宅

原文章由 ssbb 於 07-8-9 00:22 發表

hi B二姑媽, i want to try embellir liquid, do you think it's good? i'm using their lisciare milk lotion but i find it not easy to absorb and has no obvious effects. i want to get some user' ...

liquid 果支幾好喎,吸收得好快,佢話塗咗之後再塗嘅產品會吸收得更好架!不過又好貴,$2,xxx

別墅

原文章由 B二姑媽 於 07-8-8 09:33 發表

~月月~

點解會咁架? 您快 d 保養番啦,女仔皮膚好重要架!希望您都好快有好好嘅皮膚啦!!

細個吾識野,俾D美容院害囉,SELL D吾合用的產品俾我,又幫我按面...等等,搞到我由無粒粒變勁多粒粒,由無洞變好多凹凸洞,我仲要信佢,真系自己都覺得細個好蠢
不過都好多謝你,我都想皮膚好D既

伯爵府

原文章由 B二姑媽 於 07-8-7 11:46 發表

我成條 line 用晒,除咗日霜同晚霜,因為都未需要用住,佢哋話年紀再大 d 先要用!價錢如下:-

洗面膏 - $960
保濕水(可能寫錯名,今年新出果支,去角質的) - $960
Liquid - $2,430
精 ...

好貴呀
精華素過千蚊我都捨得用, 但 $960 支洗面膏就真係未試過!

anyway, 都恭喜你用ge products 有效, 唔係真係揼心

沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

大宅

原文章由 V-Square 於 07-8-9 08:30 發表

好貴呀
精華素過千蚊我都捨得用, 但 $960 支洗面膏就真係未試過!

anyway, 都恭喜你用ge products 有效, 唔係真係揼心

V-Square,

其實我都揼咗好多次心架啦,我記得您都好有美容護膚心得,我以前揼心果 d post 都見過您,唔知您記唔記得呢

大宅

原文章由 ~月月~ 於 07-8-9 04:50 發表

細個吾識野,俾D美容院害囉,SELL D吾合用的產品俾我,又幫我按面...等等,搞到我由無粒粒變勁多粒粒,由無洞變好多凹凸洞,我仲要信佢,真系自己都覺得細個好蠢
不過都好多謝你,我都想皮膚好D既

~月月~

咁您依家開始再努力啦,唔好再信 d 衰人,因為我都比佢哋呃過好多 $$$ 唔一定買到咁貴架,搵到啱自己就得架啦!努力!努力!

大宅

has anyone tried menard's facial? their anti-aging facial is quite good :loveliness:

大宅

原文章由 ssbb 於 07-8-9 10:50 發表
has anyone tried menard's facial? their anti-aging facial is quite good :loveliness:

上個月有優惠,我都開咗個美白 course,係靈芝 + 美白系列一齊做,做完好明顯底色白咗,不過 d 斑斑就未有反應囉...

大宅

hi B二姑媽, i've sent you pm, please check.

大宅

原文章由 ssbb 於 07-8-9 12:36 發表
hi B二姑媽, i've sent you pm, please check.

覆咗您啦

大宅

thank you ah...such quick reply

大宅

我都好想試下, 但價錢實在太貴了, 真係唔捨得買!:-(

伯爵府

原文章由 B二姑媽 於 07-8-9 09:43 發表

V-Square,

其實我都揼咗好多次心架啦,我記得您都好有美容護膚心得,我以前揼心果 d post 都見過您,唔知您記唔記得呢

B二姑媽,

都唔係d 咩心得, 係撞得板多je! 宜家知自己要d 咩lor!
大家都要努力, 再靚d
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

大宅

原文章由 V-Square 於 07-8-9 13:38 發表

B二姑媽,

都唔係d 咩心得, 係撞得板多je! 宜家知自己要d 咩lor!
大家都要努力, 再靚d

係嘅!大家都要努力,唔可以懶架!

伯爵府

hi, b二姑媽,

上次你問我menard一事, 你終於用左佢啦!! 恭喜晒你呀~

[quote]原文章由 B二姑媽 於 07-8-7 11:07 發表
我一向都好貪靚, 所以會試好多唔同牌子

伯爵府

b二姑媽,

你入左會, 有幾多折呢?

我有85折, 我係好耐之前入會果隻..現在已沒有了, 如各位要我no. 可pm我, 可講我no. 有85折.

我多數係旺角新世紀買野/睇野, d sales姐姐好好人呀~

[quote]原文章由 B二姑媽 於 07-8-7 14:32 發表

crystaltochan,

您還記得我,您 d 皮膚都好白好靚,個樣又好靚,所以見過一次面我都記得您! (我都想靚到爆,但都重未係....) 專門店係咪都可以 post

大宅

原文章由 helenjoe 於 07-8-9 16:51 發表
b二姑媽,

我有85折, 我係好耐之前入會果隻..現在已沒有了, 如各位要我no. 可pm我, 可講我no. 有85折.

我多數係旺角新世紀買野/睇野, d sales姐姐好好人呀~

[quote]原文章 ...

helenjoe,

Hi, 您好!

bk 轉版果時 d pm 多過 500 要 delete,不小心連您的資料都 delete 咗,:-( 又唔好意再問您,唯有自己去買啦,得 9 折咋:cry: 如果您唔介意,可唔可以再 pm 您 member no. 比我呀,我用完再去買時就可以多 d 折啦,唔好意思,麻煩了您,唔該晒!

大宅

Hi Helenjoe,

可以 pm 你的 no. 給我嗎? 唔該晒!

如果我去買都會去旺角新世紀,因為已經係最近的一間,你話果度d sales 好好,會唔會俾多d sample 架?:loveliness:

Thanks a lot!

男爵府

月餅勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 helenjoe 於 07-8-9 16:51 發表
b二姑媽,

[quote]原文章 ...

Hi Helenjoe,

can you pm you no. to me? thanks

伯爵府

吾知佢我美白系列好吾好用呢

首頁
12345...17

尾頁

跳至