自由講場

跳至

首頁
34567...10

尾頁

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆:(長)有圖有真相!!!!又一呃人事件~~~

我既理解係
free10張比你,係指影相這個服務。係會同你影10張,但冇話影完會比你。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

別墅

回覆:(長)有圖有真相!!!!又一呃人事件~~~

聲稱'包甜的橙',如果唔甜何止要退錢咁簡單,香港有商品說明條例,可以告佢添呀!佢好明顯一心諗住想呃人,睇到我都嬲嬲地!

男爵府

引用:Quote:kali1314+發表於+14-3-10+15:10+而家

原帖由 小bie豬 於 14-03-10 發表
咁細唔包衫架,所以我先叫你加錢轉PLAN當影家庭照,可以一家3口一齊影
打左去問話淨係有得影poon poon 囉!!

男爵府

引用:世上騙子何其多,+真係唔好貪平,+通常都係陷

原帖由 littleangelyy 於 14-03-10 發表
世上騙子何其多, 真係唔好貪平, 通常都係陷阱!
邊會諗到同gp都呃先得架

男爵府

引用:我既理解係free10張比你,係指影相這個服務

原帖由 seaman1982 於 14-03-10 發表
我既理解係
free10張比你,係指影相這個服務。係會同你影10張,但冇話影完會比你。
佢第二張相自己寫住:咁要10張咪免費!!!

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

kali1314 發表於 14-3-10 16:44
打左去問話淨係有得影poon poon 囉!!

加錢轉PLAN除左小朋友影主題之外,
再會送影家庭合照,家庭照係白色底再加D小道具,
當然如果揀相OVER左個PLAN數量就要加$68一張,
我覺得咁樣好過你比$150,花半日時間先得一張相,

我上次2個女都係加錢轉PLAN,等於我地合共影左4輯,
我2個女一個公主,一個呀POOH,跟住我2個女合照(便服,白底冇主題,但有不同嘅小道具),
最後我地一家4口合照(便服,白底冇主題,但有不同嘅小道具)

男爵府

引用:Quote:kali1314+發表於+14-3-10+16:44+打左

加錢轉PLAN除左小朋友影主題之外,
再會送影家庭合照,家庭照係白色底再加D小道具,
當然如果揀相OVER左個PLA ...
到時去到睇下有咩plan 先

侯爵府

seaman1982 發表於 14-3-10 16:16
我既理解係

你有冇睇晒D CAP圖??
賣家講左幾次 "FREE 10 FILES", "FREE 10張,之後$68張","要十張咪免費"

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

小bie豬 發表於 14-3-10 17:03
你有冇睇晒D CAP圖??
賣家講左幾次 "FREE 10 FILES", "FREE 10張,之後$68張","要十張咪免費"
...
唔理賣家講咩~張優惠劵咪寫得好清楚囉~
數碼拍攝十款~選晒一款連檔案........

fungwongphie  虛假陳述呀  發表於 14-3-10 17:53
kali1314  所以我都係話自己信錯人,冇諗過大家係識既都呃!  發表於 14-3-10 17:45
eva_ywk  佢講左好多次free 10張呢  發表於 14-3-10 17:31
elaine_20hk  賣家有誤導成份呢  發表於 14-3-10 17:15

侯爵府

kali1314 發表於 14-3-10 17:00

我搵D佢地2姐妹合照相比你睇下

侯爵府

引用:Quote:原帖由+小bie豬+於+14-03-10+發表加

原帖由 kali1314 於 14-03-10 發表
呢個係跟plan送嘅家庭拍攝,因為我2個女都有轉plan影主題,所以其中一個家庭照就比佢2姐妹影合照,我覺得影得唔差呀,出黎好sweet,好有動感
如果賣家唔退錢你可以同老公帶定靚衫,考慮轉唔轉plan
我影時唔知可以轉plan同埋轉plan送家庭拍攝,所以冇帶靚衫,不過好彩出黎效果都唔差

eva_ywk  so warm   發表於 14-3-10 18:05

男爵府

引用:Quote:原帖由+kali1314+於+14-03-10+發表到

呢個係跟plan送嘅家庭拍攝,因為我2個女都有轉plan影主題,所以其中一個家庭照就比佢2姐妹影合照,我覺得影 ...
係好warm 喎

侯爵府

kali1314 發表於 14-3-10 17:48
係好warm 喎

其實我覺得呢輯係靚過主題架,因為影出黎2個都笑得好開心,好自然,
主題果輯生硬D,所以揀得最多係呢輯

伯爵府

引用:睇左佢個post,+好奇怪,+係BB展"免費拎"的有

原帖由 YingYing05 於 14-03-10 發表
睇左佢個post, 好奇怪, 係BB展"免費拎"的有4張, 重會

1) 二手$150再買入2張??
我都有質疑過佢呢點!!!
另外我發現佢5日前仲有賣俾人。

男爵府

引用:Quote:kali1314+發表於+14-3-10+17:48+係好

其實我覺得呢輯係靚過主題架,因為影出黎2個都笑得好開心,好自然,
主題果輯生硬D,所以揀得最多係呢輯
...
我都幾想影poon poon 造型,隻poonpoon 好q

珍珠宮

算啦,唔好唔開心,下次問清楚

男爵府

引用:Quote:原帖由+YingYing05+於+14-03-10+發表

原帖由 bearclub 於 14-03-10 發表
佢仲同我講佢個fd 去影都係free 10張相添

唔知呢張佢賣左俾人未!!!

男爵府

引用:Quote:原帖由+YingYing05+於+14-03-10+發表

原帖由 bearclub 於 14-03-10 發表
希望唔好再有jm俾佢呃到

男爵府

引用:算啦,唔好唔開心,下次問清楚

原帖由 nnnyiunnn 於 14-03-10 發表
算啦,唔好唔開心,下次問清楚
Thx

首頁
34567...10

尾頁

跳至