論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

子爵府

上次你創意冇限, 整碟冇味玉子豆腐炒通菜過我吃, 我真係想死架喇...
今次個風打到來, 叫你整個big big cross係我家玻璃窗上, 你真有手尾, 整完急急拉好curtain, 驚我舖床曬親. 要我大肚林dum去拉開curtain來看你的手工. 唔睇都算, 一睇我又想死多次, 個交叉大過你個頭少少, 我個window仲長過我張床, 家下唔係叫你整個記號等d惡魔係出面睇到就過門不入呀, 我家唔係大富人家, 但膠紙都仲買得起比你貼既, 你唔駛同我慳成咁下話...
我自問你做乜我都比instruction你啦, 你真係唔明我意思你咪feedback比我知囉, 梗係要我自己去發現呢d新大陸/蘇州屎先去話你, 你都唔好受姐...:tongue:
I support autism acceptance!

珍珠宮

Jolly,你說話真風趣
原文章由 Jolly 於 07-8-8 16:40 發表
上次你創意冇限, 整碟冇味玉子豆腐炒通菜過我吃, 我真係想死架喇...
今次個風打到來, 叫你整個big big cross係我家玻璃窗上, 你真有手尾, 整完急急拉好curtain, 驚我舖床曬親. 要我大肚林dum去拉開 ...

侯爵府

:lol :lol :lol

今次個風打到來, 叫你整個big big cross係我家玻璃窗上, 你真有手尾, 整完急急拉好curtain, 驚我舖床曬親. 要我大肚林dum去拉開 ...

大宅

佢知而家興環保 ar ma :mrgreen:

伯爵府

唔好意思,但我真係一路睇一路笑 ,工人係咪怕抹膠紙即呀,所以chi咁細個cross?

妳大住肚,唔好勞氣勒,叫佢redo啦。

男爵府

唔好意思,你描述得好鬼精彩,我不禁一路睇一路笑,你工人真係夠環保喎。

珍珠宮

應該係好嬲 , 但經你轉述變成另一樣感覺.

大宅

好媽媽勳章

依你既eq咁高,應該凡事可放底,勿動氣
下次再有經典野記得用你個人既敘事風格講我地知呀~
~~ pet : chili ~~★2寶 blog★

別墅

睇完你篇野, 我淨係識得笑:lol . 真抵死

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

真係忍唔到.

伯爵府

你EQ真高 :mrgreen:
笑得我丫 :lol:

大宅

你的描述真的很'達意'

男爵府

苦中作樂. "西利". 佩服.

水晶宮

玉子豆腐炒通菜?
下次叫佢玉子豆腐釀通菜莖吖!

大宅

原文章由 方方媽媽 於 07-8-8 21:19 發表
玉子豆腐炒通菜?
下次叫佢玉子豆腐釀通菜莖吖!

有創意!...

大宅

好攪笑, 你個工人攪笑啫, 原來個主人仲攪笑. 我拿拿淋copy你段野想msn比d fd笑下, 但個個都offline左, 冇人同我分享添.

[ 本文章最後由 等待BB的小貓 於 07-8-8 21:34 編輯 ]

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章 DHA勳章

比D心機教下佢啦, 你都好風趣
主 賜 平 安

大宅

Jolly,你係得既,咁勞氣既事都比你講到咁好笑,勁!EQ夠晒高,不過大肚婆就真係唔好動氣啦,保重、保重!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

原文章由 FA8866 於 07-8-8 17:53 發表
http://www.hk-laufamily.com/_776.gif真係忍唔到.

me too ar
以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

別墅

Sorry....感受唔到你的激氣, 你描述得太鬼馬&生動
玉子豆腐炒通菜?-( 佢自創嫁

首頁

尾頁

跳至