跳至

首頁

尾頁

水晶宮

:( :( :( :(
大家真係要小心, 我係某藥房買學習褲
尋晚一開巳經覺得唔妥
我一向都係藥房買, 不過今次唔係去開我買開個間, 就中招啦, 今朝漏尿

今朝去超市look, 原來個名都多左2個字,
個packing都好似有d唔同, 因為之前唔係用緊e隻, 所以屋企冇得對, 我一陣會打去代理問下先

大埔有d藥房真係信唔過

大宅

開佢個名嚟la..... 原來e d 都有水貨, 我以為大陸d嘢先有tim...

原文章由 fw5775 於 07-8-9 09:23 發表
尋晚一開巳經覺得唔妥
我一向都係藥房買, 不過今次唔係去開我買開個間, 就中招啦, 今朝漏尿

個packing都好似有 ...

洋房

尋晚一開巳經覺得唔妥

可以pm個名比我嗎?

別墅

原文章由 yukic12407 於 07-8-9 10:38 發表

可以pm個名比我嗎?

Oh...!!so bad, pm the name to me, thx!!

超級版主

超級版主

係乜牌子?

水貨既意思,是不是大陸出產既正品貨?

通常經香港代理銷售,同大陸可以買到既

包裝上係有分別,應該可以肉眼分別到

我用開大陸噓噓樂,包裝同本地完全唔同

ps:我唔係話藥房岩,唔好誤會

超級版主

超級版主

e隻就係上海做噓噓樂

[ 本文章最後由 bktcc 於 07-8-9 11:48 編輯 ]

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

可以話我知邊間藥房嗎? 等我有所警惕

大宅

fw5775,

我知了! 係咪大埔墟對住馬路果間ar...我都比佢坤過, 但好彩我叻女, 一行出門口發現唔對路叫佢換返比我law... (不過買正牌要加返几蚊!) 我一開口話咋, 佢地可能知身有x即刻好"順灘" 咁比我換la...
尋晚一開巳經覺得唔妥

水晶宮

因為阿女之前用開大碼, 今次我買XL, 以為packing會有d唔同, 咪中招lor, 哎, 以後唔想比人坤, 我諗我都係要貴野啦:mrgreen:
原文章由 縉媽 於 07-8-9 14:19 發表
fw5775,

我知了! 係咪大埔墟對住馬路果間ar...我都比佢坤過, 但好彩我叻女, 一行出門口發現唔對路叫佢換返比我law... (不過買正牌要加返几蚊!) 我一開口話咋, 佢地可能知身有x即刻好"順灘" 咁比我換la...

子爵府

尋晚一開巳經覺得唔妥

下......你真係唔好彩......不過你唔講真係唔知, 乜原來有水貨片架...........邊間藥房咁衰呀???

水晶宮

好在都有人知道事實, 你真叻女
原文章由 縉媽 於 07-8-9 14:19 發表
fw5775,

大宅

過獎了! 我上次仲係買lotion 搽面tim...我己經唔係靚女, 搽咗爛面點算. 我己後1毫子嘢都唔同佢買了.

p.s 仲有好耐之前我去買奶粉佢比一罐仲有2個月便過期的我呀! 仲話唔怕嫁! 佢d死仔當我係亞毛, 有$四圍都可以買la...好彩我有習慣check expired date 咋! 諗起都仲angry

原文章由 fw5775 於 07-8-9 14:27 發表
好在都有人知道事實, 你真叻女

[ 本文章最後由 縉媽 於 07-8-9 15:01 編輯 ]

超級版主

超級版主

查實大陸版尿片,都用得過,質量唔差,大公司QC,有番咁上下

我就買過papmers紅色及噓噓樂

如果價錢比本地版平宜20-30%,值得考慮

言歸正傳,佢地應該講明係乜版,等我地自己選擇才對

我成日聽人講藥房d野平,但始終有介心

水晶宮

你講得岩, 如果你老實話我知, 等我自己choose又唔同
原文章由 bktcc 於 07-8-9 15:23 發表
查實大陸版尿片,都用得過,質量唔差,大公司QC,有番咁上下

我就買過papmers紅色及噓噓樂

如果價錢比本地版平宜20-30%,值得考慮

言歸正傳,佢地應該講明係乜版,等我地自己選擇才對

我成日聽人講藥房d野 ...

大宅

原文章由 縉媽 於 07-8-9 14:59 發表
過獎了! 我上次仲係買lotion 搽面tim...我己經唔係靚女, 搽咗爛面點算. 我己後1毫子嘢都唔同佢買了.

p.s 仲有好耐之前我去買奶粉佢比一罐仲有2個月便過期的我呀! 仲話唔怕嫁! 佢 ...

想問係咪近西餅店隔離個間呀?如果係,我之前大肚經常在此買大肚用既媽媽奶粉,我完全無去留意其它野,好彩囡囡現在都無事!!!!!!

別墅

尋晚一開巳經覺得唔妥

可否話我知你懷疑假尿片的牌子嗎, 因為我之前係佢地度買左兩包學習片, 請pm!!Thx!!

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 Desmond520 於 07-8-9 21:01 發表

可否話我知你懷疑假尿片的牌子嗎, 因為我之前係佢地度買左兩包學習片, 請pm!!Thx!!

我好少去大埔墟0個邊, 只係幫襯過一次, 好彩....

水晶宮

Yes........

原文章由 HeiYanLeung 於 07-8-9 17:21 發表

想問係咪近西餅店隔離個間呀?如果係,我之前大肚經常在此買大肚用既媽媽奶粉,我完全無去留意其它野,好彩囡囡現在都無事!!!!!!

別墅

尋晚一開巳經覺得唔妥

Oh!!.....me to....!!

水晶宮

總之, 下次買野小心d啦

原文章由 Desmond520 於 07-8-9 21:23 發表

Oh!!.....me to....!!

首頁

尾頁

跳至