跳至

首頁

尾頁

大宅

".....現在,我們會給錢比賣家,希望各位訂了貨的媽媽耐心等一等,貨物到香港之後,我們會通知大家。 ...."

babyjason,

貨物是否可以由賣家直接寄出來. 佢地價錢已包送貨呀. 唔應該要你再寄多一次呀. 係咪????

[ 本文章最後由 YanHoMum 於 07-8-17 22:08 編輯 ]

大宅

hi~
wanna know how's the order going?
THANKS~

大宅

原文章由 babyjason 於 07-8-15 00:41 發表
ling,碧姬,朗浠媽....sorry...請問你地入左數未,如果未入請你地唔好入,因為我而已訂好貨,貨都準備發了,不可能加單....如果你地入左數請保留入數紙或入數資料,我過返數比你地....thx

babyjason:
你成個星期冇上來chat了,是否D 貨有問題,請盡快來交代一O下吧,收費O個幾日 日日都見到你,但收O左$之後未見過你了.請你不要誤會,只是幾拾蚊,唔係唔信你,只想知道訂O左貨的進度.THX

洋房

各位mami鞋仔已到.....請pm留電話聯絡攞鞋,我會係觀塘或牛頭角地鐵站交收....

另外有mami話我收左錢又無上過bk同無消息,我有少少唔開心 因為我本身係一個在職mami,加上0607d鞋同0606這邊d鞋差唔多時間到果邊d貨又出現少少問題,我先未通知你地,我重要跟你們分鞋,咁比d時間人做野都得掛??加上我日日都有上bk,只係無過黎0606,亦無人留意到....唔信可以過0607睇返d post,我係唔係日日都有講野,有上黎

都唔好誤會我都解釋返

[ 本文章最後由 babyjason 於 07-8-23 10:54 編輯 ]

大宅

Dear babyjason,

already PM u about the arrangement of picking
the shoes~~ plz check~~~
THANKS ALOT~~

Best Regard,
Sammy

複式洋房

please check pm

thanks

複式洋房

please check pm!thanks!!

複式洋房

pls call me
thx

大宅

請問會唔會有mami 都係住係青衣可以順便幫我攞埋.....

ps. 自己以為包埋郵費就直接送上府上. 真係唔明白. ?-(?-(?-(
如果唔係就未必訂. 自己出出入入真係好唔方便, 有2個小朋友好好難就時間, 出街唔係話出就一定可以出架:-( :-( :-(

瑪瑙宮

好媽媽勳章

babyjason,

唔該哂你 , 我 pm 左 tel 比你 !

我想係官塘 or ntk 交收 , 唔該你先 !!

另外想問係未人人都係 $ 30 courier 費用 ?? 唔該 !!

原文章由 babyjason 於 07-8-23 10:46 發表
各位mami鞋仔已到.....請pm留電話聯絡攞鞋,我會係觀塘或牛頭角地鐵站交收....

另外有mami話我收左錢又無上過bk同無消息,我有少少唔開心 因為我本身係一個在職mami,加上0607d鞋同0606這邊d鞋差唔多時間 ...

洋房

原文章由 chickenwing2006 於 07-8-23 17:05 發表
babyjason,

我想係官塘 or ntk 交收 , 唔該你先 !!

另外想問係未人人都係 $ 30 courier 費用 ?? 唔該 !!

唔一定...睇下貨量多少而定.....加上我都無收你$30咁多

瑪瑙宮

好媽媽勳章

係 wor , 原本 $ 30 係多一條褲 ! 而
家 $ 24 先啱 !

sorries .....

不過呢 $ 24 係未只係從大陸到你到 ,
唔係到我地度架 ?

我想問 seller 只係送一度地方 ? 甘又
要你派貨 , 真係好煩下 !!

原文章由 babyjason 於 07-8-23 23:08 發表

唔一定...睇下貨量多少而定.....加上我都無收你$30咁多

大宅

babyjason,

我想係官塘 or ntk mtr交收 , 唔該你!!

洋房

babyjason,

pls check pm...
thx a lot

大宅

can i choose by courier?
how much will it be,
can the postage minus from the refund?
(the refund is no hurry, just let me know once its done)
if its OK, plz PM me~
& as iv told u that i wont be back till Sep.
can u plz hold it for me &
post it after im back to HK?
THANKS~

Best Regard,
Sammy:)

[ 本文章最後由 wansammylothian 於 07-8-25 19:22 編輯 ]

大宅

babyjason:
pls check pm, thx!
今日我3:15p.m.在觀塘地鐵站等不到你的電話,是否我們誤會了日期?

[ 本文章最後由 terecyy 於 07-8-26 18:49 編輯 ]
[size=large]晞晞影樓照http://www.studio123.hk/onlinealbum/2007-04-12/jonathan.html
晞晞Blog:
http://www.baby-kingdom.com/?27606

男爵府

babyjason:

本來你說上星期可能可以在荃灣交收,但一直未見你有回覆,請call我好嗎?

伯爵府

babyjason, 如有媽咪唔買d鞋, 可以pm我, 我想買呀.....

大宅

since there's no reply yet...

iv already PM u once again~~plz check~~~
i know u might be very busy,
but plz at least drop a message to let me know
how's the arrangement~

MANY THANKS~

Best Regards,
Sammy(waiting for ur reply)

男爵府

babyjason,

我已再pm留電話給你,請回覆

首頁

尾頁

跳至