跳至

首頁

尾頁

子爵府

你囡囡真係好痴身 小朋友係咁架啦,唔駛唔好意思喎:lol
原文章由 Creamy_mami 於 07-8-18 23:23 發表
各位靚媽, 今日真係唔好意思 真係失禮晒
未經本人許可, 不得轉載

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

男爵府

唔係喎 我覺得若果我有個咁既囡囡就真係好 lum喎 不過 你不如下次去飲茶 帶埋工人同家姐出黎啦 因為係小朋友心目中 你自己同細佬走出黎唔帶佢去都幾hurt架 多d同佢溝通 其實今日佢表達用詞每次都有進步 只不過你無去鼓勵佢 仲要ignore佢去抱其他b喎 呷醋囉 我好鍾意你個女喎 一係比左我囉

原文章由 Creamy_mami 於 07-8-18 23:23 發表

男爵府

唔好咁講啦! 彤彤好自然咁流露左佢對你嘅愛, 不過用錯左方法啫, 只要教下大個就唔會咁架......雖然可能係幾忟...不過我反而覺得好sweet...係咪好變態??-(

男爵府

勁呷醋囉 要媽咪以後去飲茶一定要帶埋佢去 唔准剩係帶細佬唔帶佢

小忌廉 阿小小忌廉都呷得啱架

原文章由 anaBB 於 07-8-18 23:34 發表
咁究竟彤彤做左d乜呀?

[ 本文章最後由 shirleytong28 於 07-8-18 23:38 編輯 ]

男爵府

我真係唔好意思呀麻...嚇親大家呀

男爵府

唔好咁講啦 佢嚇親我係因為我估唔到佢講野咁叻 呷醋呷得咁勁 都係果句 送比我做囡囡囉

原文章由 Creamy_mami 於 07-8-18 23:37 發表
我真係唔好意思呀麻...嚇親大家呀

男爵府

其實我有叫我老公帶佢早d過黎, 不過我老公話費事佢攪攪振, 所以咁遲先比佢入黎

原文章由 shirleytong28 於 07-8-18 23:35 發表
唔係喎 我覺得若果我有個咁既囡囡就真係好 lum喎 不過 你不如下次去飲茶 帶埋工人同家姐出黎啦 因為係小朋友心目中 你自己同細佬走出黎唔帶佢去都幾hurt架 多d同佢溝通 其實今日佢表達用詞每次都有進步 ...

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

男爵府

咁佢地之前去邊呀

下次你同佢講 我同細佬霸定位同你飲茶嘛

原文章由 Creamy_mami 於 07-8-18 23:41 發表
其實我有叫我老公帶佢早d過黎, 不過我老公話費事佢攪攪振, 所以咁遲先比佢入黎

男爵府

咁佢講野分分鍾叻過我...好多時, 我唔夠佢講
你見佢一陣先至會咁講, 我日日對住佢有時都真係比佢激c
佢學校d老師呀嬸嬸呀個個都話好鍾意佢...話好識氹人開心好得意把嘴好叻喎

原文章由 shirleytong28 於 07-8-18 23:39 發表
唔好咁講啦 佢嚇親我係因為我估唔到佢講野咁叻 呷醋呷得咁勁 都係果句 送比我做囡囡囉

男爵府

不過 你要努力協調佢兩姐弟和睦共處 呷醋有遺傳 我驚兩個醋罈互撞 有排打

原文章由 Creamy_mami 於 07-8-18 23:47 發表
佢學校d老師呀嬸嬸呀個個都話好鍾意佢...話好識氹人開心好得意把嘴好叻喎

男爵府

佢講野真係好叻呀...我都好冧呀! 連學校d嬸嬸都係咁講咁即係真架啦!

原文章由 Creamy_mami 於 07-8-18 23:47 發表

男爵府

佢地之前响屋企, 因為我冇同佢講我會去左元朗先, 平時我都係差唔多時間去湊細佬返屋企, 我出門口嘅時侯佢叫我快d湊細佬返黎添 我好想話比佢聽...
我今日已經遲左出門口, 而且佢知道我出去飲茶佢一定又扭我計唔比我出去, 所以我先唔禁話比佢知囉

原文章由 shirleytong28 於 07-8-18 23:44 發表
咁佢地之前去邊呀

下次你同佢講 我同細佬霸定位同你飲茶嘛

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

男爵府

係架, 所以呢...黎緊佢要報小學, 我覺得如果第一輪揀嘅學校比佢iinterview嘅話, 咁我都有d信心嘅

原文章由 MMLCY 於 07-8-18 23:56 發表
佢講野真係好叻呀...我都好冧呀! 連學校d嬸嬸都係咁講咁即係真架啦!

大宅

好好訓練佢,第日一定好了得!

男爵府

好靚仔喎! 又識講野...唔怪得冧c你啦! 唻緊到瑞瑞咁氹你架!

原文章由 anaBB 於 07-8-19 00:00 發表
介紹一個把口又係超勁o既o靚仔比彤彤
http://lh4.google.com.tw/leonard.wong03/RjNnEPvsM0I/AAAAAAAAChA/w-Ghb-0Bi64/s400/DSC00721.JPG
我家姐個仔, 升k3, 未生瑞瑞之前, 我簡直比佢冧c, "ee呀! 我好 ...

男爵府

咦...咪同彤彤一樣大囉
e句說話佢成日同人講架
今日佢先同以前湊佢個ee講"ee, 我發覺我越來越掛住你!"

原文章由 anaBB 於 07-8-19 00:00 發表
介紹一個把口又係超勁o既o靚仔比彤彤
http://lh4.google.com.tw/leonard.wong03/RjNnEPvsM0I/AAAAAAAAChA/w-Ghb-0Bi64/s400/DSC00721.JPG
我家姐個仔, 升k3, 未生瑞瑞之前, 我簡直比佢冧c, "ee呀! 我好 ...

男爵府

咁你比d心機教佢, 第時幫佢揀間好學校! 一定sure win

原文章由 Creamy_mami 於 07-8-19 00:00 發表
係架, 所以呢...黎緊佢要報小學, 我覺得如果第一輪揀嘅學校比佢iinterview嘅話, 咁我都有d信心嘅

首頁

尾頁

跳至