自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

之前用開SEBA+johnson兒童護髮素, 最近在百佳發現一隻Loreal新出的兒童洗髮水,士多啤梨味的, 都幾好!

複式洋房

7-8歲用咩洗頭水?

My boy has been using Swisso Kids Cherry-Raspberry Shampoo & Bath Gel for three years - smells very fresh. The Nourishing Body Lotion is very good too.

男爵府

johnsons buddies detangle shampoo

別墅

Loreal 有小朋友洗頭水? 幾錢?

Thanks.

原文章由 wyl 於 07-8-15 11:32 發表
之前用開SEBA+johnson兒童護髮素, 最近在百佳發現一隻Loreal新出的兒童洗髮水,士多啤梨味的, 都幾好!

新學期, 新希望......... : >

男爵府

原文章由 CMMANDY 於 15/8/2007 10:34 AM 發表
咁Q, 昨晚我買左CHICCO BUBBLE KIDS, 沒有買護髮素, 都OK幾香, 好彩見特價, 36/ 支 (250ML) , 好像是哈密瓜味:)

又有做特價咩?係咪Chicco專門店買呀?因為上個月見佢做特價買左兩支護髮素和一支洗頭水,後黎再去睇冇做特價lu~

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

係呀, if chicco 隻果味洗頭水係好正架 乜有特價咩?? 等我去睇下先, 5特價5抵買的 :tongue: :tongue:

阿囡而家用緊 loreal 既 kids shampoo, 有兩隻味, strawberry, & 好似係 orange ( for swimming 去 chlorine )的, 都good 大既百佳有售, $24.5/支~

so far, 上述兩隻係阿囡用過最好既 shampoo :loveliness: :loveliness:

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我大女一路都用緊chicco洗頭水加護髮素..我覺得好好喎

別墅

我尋日去左百佳買 loreal kids 既洗頭水啦! $24.5 (265ml)

http://www.lorealkids.ca/en/index.asp
新學期, 新希望......... : >

公爵府

牛年勳章

咦! 好像幾Cute 喎, 找日買支試下先, Thanks!

原文章由 *新希望* 於 07-8-16 10:52 發表
我尋日去左百佳買 loreal kids 既洗頭水啦! $24.5 (265ml)

http://www.lorealkids.ca/en/index.asp

大宅

醒目開學勳章

請問你地係邊間百佳買呀?

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我仔女用哂大人用o既洗頭水
我用咩
佢地都係用咩

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我囡囡8歲用緊huggies 2 in 1,ok la!

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 多利是 於 07-8-16 10:30 發表
係呀, if chicco 隻果味洗頭水係好正架 乜有特價咩?? 等我去睇下先, 5特價5抵買的 :tongue: :tongue:

阿囡而家用緊 loreal 既 kids shampoo, 有兩隻味, strawberry, & 好似係 orange ( for swimmin ...

甘......你囡囡有冇用護髮素呀?(同牌子有冇?)

男爵府

Chicco專門店真係做緊特價洗頭水、護髮素、洗手液,$36蚊咋!我見到有位媽咪買好多,好似係十支乜、十支物咁買 我只買左3支護髮素唔拎住,用埋屋企既存貨先 同系列既沖涼液(香蕉味、士多啤梨味)都特價$36,我買左香蕉味沖涼液

[ 本文章最後由 vic-wing 於 07-8-17 01:08 編輯 ]

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章

請問你們在那間百x買loreal kids的洗頭水?我找了幾間也沒有。另外佢有無賣2in1(可洗頭和沖涼)那種?

大宅

洗頭水

請問各位mama chicco特價做到幾時我想明天去入貨,麻煩報料

男爵府

原文章由 Josephines 於 19/8/2007 05:35 PM 發表
請問各位mama chicco特價做到幾時我想明天去入貨,麻煩報料

我記得專門店有個雜誌廣告寫住做特價至2x號(冇記錯係24號)

大宅

我見過調景嶺百佳有得賣, 放在嬰兒用品果邊.

原文章由 EmilyBB 於 07-8-19 16:52 發表
請問你們在那間百x買loreal kids的洗頭水?我找了幾間也沒有。另外佢有無賣2in1(可洗頭和沖涼)那種?
Hei-Hei

大宅

UP

原文章由 vic-wing 於 07-8-19 20:54 發表

我記得專門店有個雜誌廣告寫住做特價至2x號(冇記錯係24號)

Thanks.我一陣去入貨先

別墅

Shampoo

我都想知!
請各位報料,謝謝!

原文章由 Josephines 於 07-8-19 17:35 發表
Joyful Life

首頁

尾頁

跳至