跳至

首頁

尾頁

民房

阿仔上二個星期開始識企,依家除左通處爬,仲會扶住野企起身,依家開始明白什麼是“看牛仔”

大宅

企 ?? 我地 0611 有個舞王..行得好快下架...
有片為証架...

民房

嘩!!!係唔係識自己行???

複式洋房

我個仔好like係床仔企 扶住床邊企得太耐 腳仔軟 or失平衡跌底
Boom一聲 有時痛得滯會大喊 但有時冇喊 我見到/聽到都心痛 已經放咗床圍 無法啦 唔跌下佢唔會學識企隱

我的小天使 ~ Howard 仔仔 於2006年11月13日出世啦!

伯爵府

卓晞依家成日扶住床邊/sofa企, 但有時企得耐/唔穩會跌落黎, 所以依家成日都

大宅

瑩瑩都識企啦...扶住咩都企一餐...
最鍾意睇佢企係玩具箱前面簡玩具玩~

大宅

我個灝灝豬, 成日要企, 但正確應該是彈, 成日好似做跳跳虎....
好花力氣扶住他.....

別墅

我個晞婷都成日鍾意彈起, 要人扶實!!!!

howard1113, 我個晞婷都係扶在床邊, 有是會腳軟又會向後跌低, 所以依家再圍多一個床圍,另要多d睇實.

原文章由 Chrisoni 於 07-8-10 13:02 發表
我個灝灝豬, 成日要企, 但正確應該是彈, 成日好似做跳跳虎....
好花力氣扶住他.....

大宅

原文章由 baby191106 於 07-8-9 21:36 發表
阿仔上二個星期開始識企,依家除左通處爬,仲會扶住野企起身,依家開始明白什麼是“看牛仔”

口水佬非常八厭,他不但自己爬到企起身,仲提高隻腳想"琴"出嚟,好彩嗰張是網床,如果唔係即不堪設想

珍珠宮

好媽媽勳章

瑤瑤都係好鍾意企係度彈,,累到我,,,

大宅

metoo,天朗巳學行"琴"梳化、櫈仔,扶住野突然放手唔扶撞到豬咗個咀:-(
原文章由 小露比* 於 07-8-10 16:54 發表
瑤瑤都係好鍾意企係度彈,,累到我,,,

大宅

唉... 子霖都係, 佢而家唔鍾意坐學行車, 而係擒上架車度. 係梳化仲要企上椅背一級, 打橫行. 望少眼都唔得.

原文章由 pinky00110 於 07-8-10 16:59 發表
metoo,天朗巳學行"琴"梳化、櫈仔,扶住野突然放手唔扶撞到豬咗個咀:-(

複式洋房

helenkpng - 我都係放2個床圍架 無坎得咁應嘛
我的小天使 ~ Howard 仔仔 於2006年11月13日出世啦!

子爵府

me too, she can stand for a very long time and she can sit from stand, from stand to sit positions by herself, and she can walk by holding sofa and walls, but not too fast, and sometimes will fall!!!

洋房

我個囝已經識企好耐了, 學行車坐唔定, 一定會跌出來. 連bb床都好似係度吊單槓, 可以縮起腳, 爬到一半有多. 真係一秒都離不開視線.

首頁

尾頁

跳至