美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

知唔知佢o地除了手霜外,仲有無其他野好用???

男爵府

原文章由 yy02 於 07-8-10 15:49 發表

rosewater!!!! good!!!

複式洋房

原文章由 siuyauyau 於 07-8-10 20:35 發表

rosewater!!!! good!!!

rosewater, good...good...good
[url=C:\Documents and Settings\HA\My Documents\My Pictures]C:\Documents and Settings\HA\My Documents\My Pictures[/url]

別墅

Herbal Recovery Gel also very good! 就連我老公都好鍾意用。

大宅

原文章由 Twins_mummy 於 07-8-10 22:54 發表
Herbal Recovery Gel also very good! 就連我老公都好鍾意用。

呢隻有咩好用呀?
其實我係想試佢o地facial,但見如買野可免費試做,所以就問下有咩好用law

大宅

我用緊 eye gel,D紋都少咗,可以在 elegant beauty 度買,唔記得有6折or7折,仲有facial試做, $180試1次,我揾Maggie,佢哋係尖沙咀新港中心 tel:27355366, Sunday close

原文章由 yy02 於 07-8-10 15:49 發表

大宅

原文章由 amysome 於 07-8-11 14:51 發表
我用緊 eye gel,D紋都少咗,可以在 elegant beauty 度買,唔記得有6折or7折,仲有facial試做, $180試1次,我揾Maggie,佢哋係尖沙咀新港中心 tel:27355366, Sunday close

係講既facial試做係咪julique度做o架?因我係想試佢o地係cwb果間既facial,因聽聞環境同質素都幾好,但要成5-600一次度,但如買夠佢o地既產品到某個數可免費試做一次!
如180真係可上cwb甘都抵bor

大宅

唔係,不過我都上個cwb呢間,覺得手細麻麻,同埋地下有塵&頭髮,試過一次就冇再去。
原文章由 yy02 於 07-8-11 15:23 發表

係講既facial試做係咪julique度做o架?因我係想試佢o地係cwb果間既facial,因聽聞環境同質素都幾好,但要成5-600一次度,但如買夠佢o地既產品到某個數可免費試做一次!
如180真係可上cwb甘都抵bor

民房

cwb

where is CWB?[email protected]

民房

原文章由 amysome 於 07-8-11 14:51 發表

Where is elegant beauty? What is its chinese name?
[email protected]

大宅

D料係咪用JURLIQUE做??

民房

Best product rosewater ...can use it as toner

別墅

neck serum -intensive treatment good

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原文章由 yy02 於 07-8-19 13:58 發表

D料係咪用JURLIQUE做??

我try過! 佢用既料all Jurlique, 料真係好正!
不過我個人認為手勢就好一般

複式洋房

原文章由 Twins_mummy 於 07-8-10 22:54 發表

我都用緊Herbal Recovery Gel , 但係唔係好知有咩作用。
我本身sensitive skin, 但係用左佢都無敏感

別墅

我係cwb既elegant beauty做facial,初頭做都ok既,呢兩次就麻麻地,不過佢地真係用jurlique做既.

首頁

尾頁

跳至