跳至

首頁

尾頁

複式洋房

多謝0611的媽咪爭取babyface優惠,我囡囡Matilda,又各DaDa巳經拍了。雖然第1次studio忘了我的booking ,唯有改期。到第二次DaDa有些傷風:( 。幸好,拍出來的效果也不錯。好想與大家分享:loveliness: :

http://www.mybabyface.hk/200708/matilda/mygallery.htm
我家的寶貝叫熹彤Matilda,2006年11月14日聖德肋撒醫院出世,生肖屬狗,星座天蠍座,出世重7.5lbs。 :-D

子爵府

DaDa好高喎,又靚女:loveliness:
原文章由 jenjenlolo 於 07-8-12 00:58 發表
多謝0611的媽咪爭取babyface優惠,我囡囡Matilda,又各DaDa巳經拍了。雖然第1次studio忘了我的booking ,唯有改期。到第二次DaDa有些傷風:( 。幸好,拍出來的效果也不錯。好想與大家分享:loveliness: :

...
未經本人許可, 不得轉載

伯爵府

真係幾靚女噃,,

原文章由 Lulu皇后 於 07-8-12 01:01 發表
DaDa好高喎,又靚女:loveliness:

大宅

Quite pretty ah!

Is it expensive?

原文章由 be 於 07-8-12 01:12 發表
真係幾靚女噃,,

大宅

你地錯晒喇 楚楚我睇覺得Da Da好cute好靚女,但睇到後面全家幅見到da da mami佢搶晒個女鏡,我覺得mami好靚好sharp,咁怪得囡囡都咁靚女

da da係在職果邊好多仔仔排隊嫁 幾時俾機會峻峻呀

複式洋房

多謝各位對DaDa的讚美:loveliness:

回應anglejojo:
我們選了58X4R,2X2R,2x12R=$850:) 都抵嫁,你映咗未啊!

回應小TT:
多謝誇獎 峻峻你好! 做個朋友仔呀
我家的寶貝叫熹彤Matilda,2006年11月14日聖德肋撒醫院出世,生肖屬狗,星座天蠍座,出世重7.5lbs。 :-D

男爵府

影得好靚女!似媽咪咁靚! DADA真係好高喎! 係咪因為傷風對眼仔有少少紅呢??

子爵府

環保接龍勳章 大廚勳章

路過搭訕: jenjenlolo你有d似鄭文雅

原文章由 jenjenlolo 於 07-8-12 15:15 發表
多謝各位對DaDa的讚美:loveliness:

回應anglejojo:
我們選了58X4R,2X2R,2x12R=$850:) 都抵嫁,你映咗未啊!

回應小TT:
多謝誇獎 峻峻你好! 做個朋友仔呀

複式洋房

Da Da 好靚女好可愛! 家庭合照好溫馨.
見到好多0611 mami 係mybabyface 影左, d 相都好靚, 我自己影左都好滿意. 我老公都話佢地影得bb 既膚色白裡透紅, 好正!
上次真係唔該晒maggieman係0611一齊做group order 先至group 到咁多人攞到咁多優惠! 我會1歲左右再去影過.
c9精神, 為仔費神, 邊度著數邊度滕

民房

Da Da 好令啊:loveliness: ! 對眼好似媽咪, 好似識講野咁!
個樣好男仔, 似足Daddy, 簡直攞晒媽咪同Daddy 的優點!

大宅

囡囡靚, 媽咪仲靚!!

大宅

原文章由 Babyeddie 於 07-8-13 00:04 發表
路過搭訕: jenjenlolo你有d似鄭文雅

係呀 係呀
之前睇覺得好似一個人
但係又講唔出

其實有冇人咁話過你呢

複式洋房

:loveliness: :loveliness: :loveliness: 多謝讚賞:loveliness: :loveliness: :loveliness:

攪到我面到紅晒添

複式洋房

Hi jenjenlolo,

Da Da 好cutie,好sweetie。而且睇嚟佢都幾高大喎!! 似你哋倆公婆!!

首頁

尾頁

跳至