美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

回覆 babykaman 的帖子

哈哈 我以前都經常番上大陸按 但當人仔貴左咁多後 就留系香港LU!!!

洋房

回覆 babykaman 的帖子

平均130,140一PART ? 點為之 叫一PART?

洋房

回覆 secrethk 的帖子

我都太背了。都唔知有一格格。因為一次過比咁多 所以覺得好貴 ,HEHE 如果分開比就覺得平好多

洋房

回覆 Debbie媽 的帖子

所以我好驚果D 打電話黎叫我試用價去做facial,我唔會去, 因為知道一定會勁SELL 。
寧願自己去番自己平時做開果間 比貴小小 又有保證

洋房

回覆 烏師奶 的帖子

你覺得推淋巴 真系有幫助?

禁止訪問

引用:回覆+烏師奶+的帖子你覺得推淋巴+真系有幫

公爵府

hashtag影視迷勳章 趣教勳章 畀面勳章

amaroma 發表於 14-3-17 13:59
回覆 secrethk 的帖子

我都太背了。都唔知有一格格。因為一次過比咁多 所以覺得好貴 ,HEHE 如果分開比就 ...
一齊咁背.. XDD 我都係呢個POST先知~

男爵府

回覆 amaroma 的帖子

1PART 45分鐘囉~

男爵府

回覆 烏師奶 的帖子

我都係呀,我一星期做一次,做完每次即係鬆哂又冇咁腫,對腳比之前瘦左好多,你都KEEP密D做啦,你幾耐做一次呀?

禁止訪問

引用:回覆+烏師奶+的帖子我都係呀,我一星期做一

禁止訪問

引用:回覆+babykaman+的帖子哈哈+我以前都經常番

複式洋房

我就鍾情舊式的桑拿浴室, 太子銀座女賓部, 套票$1500/12張, 每張45mins, 每次去泵1.5hrs, 有埋乾/濕桑拿, 按摩池, 仲任食任飲 (有飯麵, 小食, 飲品果汁中湯), 每次去比30-50蚊小費, 埋單300蚊, 可以hea足成個下午仲食埋飯

個個亞姐都係陀地, 冇北姑, 而且全部老手, 次次去都比佢按到叫救命, 但又真係鬆到囉.

大宅

引用:我就鍾情舊式的桑拿浴室,+太子銀座女賓部,+

原帖由 schu413 於 14-03-17 發表
我就鍾情舊式的桑拿浴室, 太子銀座女賓部, 套票$1500/12張, 每張45mins, 每次去泵1.5hrs, 有埋乾/濕桑拿, ...
幾抵喎
請問環境點?會雜嗎?

大宅

引用:我就鍾情舊式的桑拿浴室,+太子銀座女賓部,+

原帖由 schu413 於 14-03-17 發表
我就鍾情舊式的桑拿浴室, 太子銀座女賓部, 套票$1500/12張, 每張45mins, 每次去泵1.5hrs, 有埋乾/濕桑拿, ...
有啲興趣

大宅

回覆:amaroma 的帖子

佢叫瑞士按摩,都好舒服:>

男爵府

回覆 烏師奶 的帖子

都係架..所以我從來都唔浸佢D死水池..

複式洋房

queenie101221 發表於 14-3-17 23:01
幾抵喎
請問環境點?會雜嗎?

地址在旺角X蘭街, 開左好多年, 係舊式桑拿浴室, 9唔9有翻新, 個格局咪好似睇江湖片D大佬成日去果D咁囉, 但個按摩浴池冇咁大, 好似大浴缸咁size, 我去咁耐都未見過有人浸, 可能怕比d"小姐"浸過唔衛生卦, 你地去china d浴池都唔會浸啦! 果度冇骨妹, 只有老陀地, 我估佢地後生時係做男賓部, 老左都未上岸咪去左做女賓囉, 明架啦! 所以個個亞姐都係老手, 好有料到, 唔洗講邊度酸邊度攰, 佢地對手好似scanner咁, 好過而家d spa center只係模得你c服, 但就冇按鬆到你d筋. D客仔質數呢, 係冇去spa center的人咁c文架喇, 唔會個個OL, 個休息室仲有smoking area添, 但only for女賓, 又冇聽過有人大大聲講野, 最怕china果d桑拿, 男女share一個大廳休息室, 好驚有大陸佬坐我隔離, 嘈喧巴閉, 一係開到TV鬼咁大聲.

總括來講, 環境冇SPA center咁好and咁安心, 但就點都比去china的好! so far 我帶fd去 (多數為左hea時間), 佢地都係滿意的

唔一定要買套票架, 可以單次around 400, 食埋野喎, 不過我都成年冇去, 因為太忙...

大宅

引用:Quote:queenie101221+發表於+14-3-17+23:01

原帖由 schu413 於 14-03-18 發表
地址在旺角X蘭街, 開左好多年, 係舊式桑拿浴室, 9唔9有翻新, 個格局咪好似睇江湖片D大佬成日去果D咁囉, ...
我得閒都去試下先。點都好過返china。唔該晒

洋房

回覆 烏師奶 的帖子

都會驚污漕... 不過我以前去D 比較企理果D 就OK, 按摩完就順便行下東門, 不過無呢支歌仔唱了 系香港消費仲平個大陸!!

洋房

回覆 烏師奶 的帖子

等我都試下 淋巴按先..

首頁

尾頁

跳至