跳至

首頁
12345...17

尾頁

禁止訪問

別墅

I just pm my membership no. to you, thanks!

大宅

我都已經pm咗會員証no.比你,please check

原文章由 myfirstbaby 於 07-8-16 22:35 發表
I just pm my membership no. to you, thanks!
[url=http://www.TickerFactory.com/]

大宅

各組員, 已經夠8個bb啦! 還想參加的媽咪可以pm資料給我, 但要搵一位媽咪做聯絡人及取. 個日我會叫我個賓賓去排隊.

Group 1
1. HWCwing (已收資料)
2. cwng3 (已收資料 - 會員証號碼)
3. jl118 (已收資料)
4. purinlover (
已收資料)
5. kitmeitang (
已收資料)
6. pandaB (已收資料)
7. myfirstbaby (
已收資料)
8. mini_ray (已收資料)

Group 21. babadogcat (BB姓名,出生日期, 媽咪聯絡電話)
2. VIVIAN SHUM (
欠所有資料)

別墅

Hi HWCwing,

我OK, 可以8月21號去囉籌報名!因我未做過, 麻煩你話我知個程序係點?

THANKS

原文章由 HWCwing 於 07-8-16 23:53 發表
各組員, 已經夠8個bb啦! 還想參加的媽咪可以pm資料給我, 但要搵一位媽咪做聯絡人及取籌. 個日我會叫我個賓賓去排隊.

Group 1
2. cwng3 (已收資料 - 欠會員証號碼)
...
力仔三歲四個月啦...超活潑!!!!
細老都一歲半啦...成日大哥.......

禁止訪問

大宅

還有興趣想參加的媽咪可以pm資料給我,

Group 1
2. cwng3 (已收資料)
3. jl118 (已收資料)
4. purinlover (
已收資料)
5. kitmeitang (
已收資料)
6. pandaB (已收資料)
7. myfirstbaby (
已收資料)
8. mini_ray (已收資料)
Group 2
1. babadogcat (BB姓名,出生日期, 媽咪聯絡電話)
2. VIVIAN SHUM (
已收資料 - 欠會員証號碼)

禁止訪問

大宅

我都想要 , 可否pm給我 .
十萬個多謝

大宅

我星期一 20/8 親自去入會 , 21/8可以申請幼兒潛能訓練課程 ,到時我怎樣同你們一齊包組形式?
請幫忙

禁止訪問

大宅

係啦, 我諗我地呢組都好難成啦, 我會星期二去排隊, 希望到時安排到啦

原文章由 VIVIANSHUM 於 07-8-18 12:15 發表
計埋你都係3個人,重要籌多幾個,你可以先pm 資料比 HWCwing先

大宅

原文章由 pandaB 於 07-8-17 10:47 發表
Hi HWCwing,

我OK, 可以8月21號去囉籌報名!因我未做過, 麻煩你話我知個程序係點?

THANKS

pandaB

唔該哂你幫我地排隊 ,明天等你電話

大宅

pandaB幫我地

大宅

pandaB幫我地

禁止訪問

別墅

哇, 今日終於係有生以來第一次題驗父母為子女排隊入學架情況!
今朝去報名參加幼兒潛能訓練課程, 朝早7:10去到加連威老道, 已經見到有條龍排係度, 當8:50派籌時, 我見到條龍已經排到好遠, 都見唔到龍尾, 當我交完form, 睇到樓下仲有好多人, 見到d人手喳著個籌已經成100. 我估計都有成130-140人係尖沙咀基督教服務處外排隊
力仔三歲四個月啦...超活潑!!!!
細老都一歲半啦...成日大哥.......

大宅

HWC wing
我今日o係電話取道籌號 , 現在點樣跟你們包組
親職人員要我今天辦公時間內Fax幼潛課程表怎辦

大宅

我地course confirm到啦,請各組員必須於三天內親身或寄交報名表及支票($1650)

Time:
2:15 pm– 3:15 pm (Sunday)

(報名表:http://www.hkcs.org/cdcb/pec/form/pecapply.pdf http://www.hkcs.org/cdcb/pec/form/pecapply02.pdf)

Group 1
1. HWCwing
2. cwng3

3. jl118
4. purinlover

5. kitmeitang
6. pandaB
7. myfirstbaby
8. mini_ray

大宅

Remember to quote "No. 24" at your application forms and mark down my name "Chris Ho" as contact person.

Thanks

首頁
12345...17

尾頁

跳至