跳至

首頁
45678...17

尾頁

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

hi HWCwing,

pls check pm, thx!!

男爵府

醒目開學勳章

原文章由 VIVIANSHUM 於 07-10-3 12:14 發表
HWCwing
可唔可以先預埋我先﹐不過可否等我上一兩堂等最後落實,咁會唔會唔係幾好呀?
VIVIAN

HWCwing,寧寧1月上唔上呀?我想上幾堂10月course睇下有乜分別再決定,蕎蕎要同寧寧&揚揚1班呀,佢話最多到時唔搶你地啲玩具

別墅

蕎蕎成日掛住識男仔
原文章由 jl118 於 07-10-3 13:37 發表

HWCwing,寧寧1月上唔上呀?我想上幾堂10月course睇下有乜分別再決定,蕎蕎要同寧寧&揚揚1班呀,佢話最多到時唔搶你地啲玩具

大宅

原文章由 jl118 於 07-10-3 13:37 發表

係啦! 蕎蕎掛住識男仔.. 1月我哋會上呀,我諗住比佢上到2歲。

蕎蕎媽,咁到時你通知我啦!:loveliness:

大宅

原文章由 VIVIANSHUM 於 07-10-3 12:14 發表
HWCwing
可唔可以先預埋我先﹐不過可否等我上一兩堂等最後落實,咁會唔會唔係幾好呀?
VIVIAN

Vivian

冇問題,只要喺截止前回覆便可。

大宅

原文章由 fonny 於 07-10-3 12:26 發表
hi HWCwing,

pls check pm, thx!!

收到啦!

男爵府

醒目開學勳章

原文章由 HWCwing 於 07-10-4 00:39 發表

係啦! 蕎蕎掛住識男仔.. 1月我哋會上呀,我諗住比佢上到2歲。

蕎蕎媽,咁到時你通知我啦!:loveliness:

比你地織穿左潻
冇法啦,揚揚大隻又smart,還要著露背裝,蕎蕎媽都引唔住摸下啦,何況蕎蕎B 寧寧就靚仔又有型,還借意摸蕎蕎同蕎蕎媽.....
:lol :lol :lol
唔該晒,HWCwing

大宅

HWCwing,
please check pm.
thanks......
newborn: 3.03kg, 47cm
1st year: 10.05kg, 74cm

大宅

原文章由 冰琪 於 07-10-6 22:49 發表
HWCwing,
please check pm.
thanks......

收到啦!

大宅

星期五晚上完家長及導師會議,內容同上次差不多,不過多咗啲上過嘅家長分享佢哋嘅心得,都幾得意。:lol:

另外,下一期幼潛班會於11月尾開始報名,08年2月開課。

複式洋房

Dear HWCwing,

Just pm you my membership no, kindly check. Many thanks!

大宅

原文章由 angelacyn 於 07-10-7 13:50 發表
Dear HWCwing,
Just pm you my membership no, kindly check. Many thanks!

收到啦!

別墅

HWCWING
你原來都有去家長會呀? 你坐邊架? 我坐最後排, 隔離有個媽咪帶個bb.

原文章由 HWCwing 於 07-10-7 12:58 AM 發表
星期五晚上完家長及導師會議,內容同上次差不多,不過多咗啲上過嘅家長分享佢哋嘅心得,都幾得意。:lol:

另外,下一期幼潛班會於11月尾開始報名,08年2月開課。 ...
力仔三歲四個月啦...超活潑!!!!
細老都一歲半啦...成日大哥.......

大宅

原文章由 pandaB 於 07-10-7 22:18 發表
HWCWING
你原來都有去家長會呀? 你坐邊架? 我坐最後排, 隔離有個媽咪帶個bb.

PandaB,

你係咪"lu"頭髮(我認得你係0107張相)? 我座最前紮馬尾、呀廖太姨姨成日問題嗰個呢!:lol:

別墅

原來個個係你...
做嘜咁怕羞呀, 認得我唔過o黎吹2咀0者
你gabriel仔而家係唔係個日個miss教呀?
我覺得廖太好好人, 好風趣, 如果係佢教就好啦!!!
力仔三歲四個月啦...超活潑!!!!
細老都一歲半啦...成日大哥.......

大宅

原文章由 pandaB 於 07-10-8 11:23 發表
原來個個係你...
做嘜咁怕羞呀, 認得我唔過o黎吹2咀0者
你gabriel仔而家係唔係個日個miss教呀?
我覺得廖太好好人, 好風趣, 如果係佢教就好啦!!! ...

如果認錯人咪好瘀

Gabriel仔而家係廖太姨姨教呀! 真係幾好。等我星期日問吓佢下期係唔係佢教先,星期日係最後一堂lu.

大宅

幼兒潛能訓練課程 - 尖沙咀包組 (2008年2月)

各位mami,11月28日開始報名啦,有以下時間可以選擇:

地點: 尖沙咀

1. 星期六,2月16日至4月26日
2. 星期日,2月17日至4月27日

a. 11:15 am - 12:15 pm
b. 12:30 pm - 1:30 pm
c. 2:15 pm - 3:15 pm
d. 4:45 pm - 5:45 pm

由於時間尚早,你哋可以諗吓揀星期幾同邊嗰時間,最遲11月初回覆我。到時會以大部份 mami 嘅選擇組班,我會再 update 個 list 出嚟。

大宅

各位, 我一直都有留意幼潛班, 當我想參加時剛巧過咗八月份deadline, 只有等下一期報名.

HWCwing,
多謝你做
聯絡人, 我會參加20082月班, 有關資料隨後PM, 謝謝.

複式洋房

環保接龍勳章

原文章由 HWCwing 於 07-10-17 00:53 發表
各位mami,11月28日開始報名啦,有以下時間可以選擇:

地點: 尖沙咀

1. 星期六,2月16日至4月26日
2. 星期日,2月17日至4月27日

a. 11:15 am - 12:15 pm
b. 12:30 pm - 1:30 pm
c. 2:15 pm - 3:15 pm
d. 4:45 pm - 5:45 pm ...

HWCwing,

*1. & d.*

tks!

首頁
45678...17

尾頁

跳至