親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問 V Hotel Bencoolen 地點好嗎? 我見佢比 V Hotel Lavender 好似貴 ddddd, 但評分又差ddd, 而 V Hotel Bencoolen 又好似四圍旺dd... 請問呢2 間點揪好呢?

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 aves_y 的帖子

我本來book 咗4月, 但後尾左唸右唸最後CANCEL 咗booking... (因我2大3小, 怕triple room 都唔夠訓)
之前search 過好多COMMENTS, 呢間其實唔差, 新同乾淨過Lavender, 地點亦好方便。你可以上tripadvisor 睇下啲COMMENTS 同埋旅客照片。

男爵府

March 發表於 14-3-17 10:31

我本來book 咗4月, 但後尾左唸右唸最後CANCEL 咗booking... (因我2大3小, 怕triple r ...
我就係想 book 佢triple room , 咁最後你book 邊間啊?

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

aves_y 發表於 14-3-17 10:03
請問 V Hotel Bencoolen 地點好嗎? 我見佢比 V Hotel Lavender 好似貴 ddddd, 但評分又差ddd, 而 V Hotel B ...
我下星期飛,BOOK左2晚 Vhotel bencoolen,
我見佢四圍有鐵路工程, 環境應該比較嘈D,
但我喺tOWN果2晚都早出晚歸,
所以都平平地BOOK左了,
實際情況點樣下星期去完再報料

執仔之手 與仔偕老

男爵府

叉燒媽 發表於 14-3-17 11:37
我下星期飛,BOOK左2晚 Vhotel bencoolen,
我見佢四圍有鐵路工程, 環境應該比較嘈D,
但我喺tOWN果2晚都早出 ...
我同你一樣想法, 等你報告

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有無人知道, 如果v hotel Bencoolen 如果去v hotel lavender 坐superior coach 方便嗎?
定去flyer 坐wts coach會好d????
執仔之手 與仔偕老

大宅

回覆:aves_y 的帖子

我覺得Bencoolen地點好過Lavender。不過我兩間都未住過。我估service差不多。如果平D,go for it!

侯爵府

叉燒媽 發表於 14-3-17 13:49
有無人知道, 如果v hotel Bencoolen 如果去v hotel lavender 坐superior coach 方便嗎?
定去flyer 坐wts co ...
剛剛在另一post答左你, 你唔係問由 little indian去 v hotel lavender 咩?

王國長老

boyboy~ 發表於 14-3-18 10:21
剛剛在另一post答左你, 你唔係問由 little indian去 v hotel lavender 咩?
真係唔該哂你呀Boyboy,
請問v hotel bencoolen唔係喺小印度區附近嗎?
我怕其他人唔知v hotel bencoolen,
所以大概話由little indian去...
路線有無分別呢??

執仔之手 與仔偕老

侯爵府

叉燒媽 發表於 14-3-18 11:01
真係唔該哂你呀Boyboy,
請問v hotel bencoolen唔係喺小印度區附近嗎?
我怕其他人唔知v hotel bencoolen,
我仲以為你講l緊 liittle india (EN7 mrt). 睇地圖 v hotel bencoolen 好似Bras Basah (CC2 mrt)近d, 轉mrt都係兩次, 另亦可行一段路程去Bugis (EW12)唔駛轉車.

王國長老

boyboy~ 發表於 14-3-18 11:24
我仲以為你講l緊 liittle india (EN7 mrt). 睇地圖 v hotel bencoolen 好似Bras Basah (CC2 mrt)近d, 轉mrt ...
唔該哂呀,我以為差唔多添
執仔之手 與仔偕老

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我booked Holiday Inn Singapore Orchard City Centre 有2張double beds.

男爵府

March 發表於 14-3-25 11:57

我booked Holiday Inn Singapore Orchard City Centre 有2張double beds.
請問幾錢一晚?11 歲唔知又會唔會計大人呢?

王國長老

回覆:請問有人住過 V Hotel Bencoolen 嗎

我尋晚check in左。。。間房真係好細,c6話似時鐘酒店多

執仔之手 與仔偕老

男爵府

叉燒媽 發表於 14-3-25 13:30
我尋晚check in左。。。間房真係好細,c6話似時鐘酒店多
你講 呢間? --->V Hotel Bencoolen
床size 呢? 有相嗎?

王國長老

引用:Quote:叉燒媽+發表於+14-3-25+13:30+我尋晚

原帖由 aves_y 於 14-03-25 發表
今晚影俾你睇

執仔之手 與仔偕老

王國長老

引用:Quote:叉燒媽+發表於+14-3-25+13:30+我尋晚

原帖由 aves_y 於 14-03-25 發表
間房就係得咁
大。。兩邊都無位開喼

執仔之手 與仔偕老

王國長老

引用:Quote:原帖由+aves_y+於+14-03-25+發表你講

原帖由 叉燒媽 於 14-03-25 發表
間房就係得咁
大。。兩邊都無位開喼
喼喺床尾開

執仔之手 與仔偕老

男爵府

叉燒媽 發表於 14-3-25 21:45
間房就係得咁
大。。兩邊都無位開喼
唔該晒你... 真係好細... 雙人房?
我仲想book 家庭房 tim~~

王國長老

引用:Quote:叉燒媽+發表於+14-3-25+21:45+間房就

原帖由 aves_y 於 14-03-26 發表
唔該晒你... 真係好細... 雙人房?我仲想book 家庭房 tim~~
係呀,雙人房。。我今晚喺legoland hotel,真係天堂與地獄

boyboy~  nice!  發表於 14-3-26 21:08
執仔之手 與仔偕老

首頁

尾頁

跳至