跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

原文章由 nickynicky 於 07-8-14 17:44 發表
點解我地本身好地地有「紅茶」果個討論唔見咗嘅?
好地地,做乜唔俾人睇喎!
我都係覺得呀紅茶一定係培元嘅人囉

draw picture no need to draw 7 腸 la, 阿名校老C

洋房

係真架,D老師同嬸嬸都係,坐係個BB隔離,同佢數十秒要吞一啖飯仔,
但係培元班人又話係咁樣餵仔,我唔知啦,我都仲未做人阿媽
但係果D係BB嚟架喎?十秒一啖?得咩?

原文章由 professor 於 07-8-14 17:52 發表
十秒吞一啖飯 ? 歡樂滿東華表演咩 ? Short ga

洋房

原文章由 nickynicky 於 07-8-14 17:59 發表
係真架,D老師同嬸嬸都係,坐係個BB隔離,同佢數十秒要吞一啖飯仔,
但係培元班人又話係咁樣餵仔,我唔知啦,我都仲未做人阿媽
但係果D係BB嚟架喎?十秒一啖?得咩?

培元有幾差都唔關我事喎!!
nickynicky你有本事就開果個ac 唔好比我搵到你

洋房

你節省一點兒啦﹐我洗咩怕你睇呀!
反而係你,點解咁有興趣搵我呀?
唔通你就係粉嶺花都廣場四眼金啡色長鬈毛李錦記promoter
講真,除咗呢個咁嘅垃圾promoter,本小姐真係自問冇得罪人囉!
好心你啦,呃人仲要咁Q惡喎!你收埋塊皮啦!唔死都冇用。

原文章由 redtea 於 07-8-14 19:55 發表

培元有幾差都唔關我事喎!!
nickynicky你有本事就開果個ac 唔好比我搵到你

大宅

點解個杯茶可以delete個topic, 妳哋估吓佢喺邊個

侯爵府

好很耐無入黎, 係樹傾培元呀 that's a great kindergarten in hk

洋房

我估佢係呃人果個粉嶺花都廣場四眼金啡色長鬈毛李錦記promoter
呢條友仔黐線架,我去到邊,佢跟到邊。
咦?咁似我屋企隻 dog dog 嘅?

原文章由 小蜜蜂818 於 07-8-15 00:50 發表

洋房

可能佢識人o係BK做大臣呢

原文章由 小蜜蜂818 於 07-8-15 00:50 發表

大宅

原文章由 nickynicky 於 07-8-15 07:42 發表
可能佢識人o係BK做大臣呢

morning 呀!
嘩!c 得火啦. 原來可能是有勢力人士, 我好 .

侯爵府

粉嶺花都廣場四眼金啡色長鬈毛李錦記promoter

ai ya, 我有興趣去睇下咩衰樣tim

原文章由 nickynicky 於 07-8-15 07:40 發表
我估佢係呃人果個粉嶺花都廣場四眼金啡色長鬈毛李錦記promoter
呢條友仔黐線架,我去到邊,佢跟到邊。
咦?咁似我屋企隻 dog dog 嘅?
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

侯爵府

nickynicky 你唔 arm arm, 人地搵啖之嘛, 你又話人呃你
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

洋房

搵啖食都唔至於呃屋邨師奶咁無良呀
呢位小姐走咗歪路喇,咁多正經嘢唔做,走去呃人。

原文章由 catymw 於 07-8-15 09:00 發表
nickynicky 你唔 arm arm, 人地搵啖食之嘛, 你又話人呃你

侯爵府

唔好呃我地d 屋村c 9 la, please !! 粉嶺花都廣場四眼金啡色長鬈毛李錦記promoter

原文章由 nickynicky 於 07-8-15 09:13 發表
搵啖食都唔至於呃屋邨師奶咁無良呀
呢位小姐走咗歪路喇,咁多正經嘢唔做,走去呃人。

珍珠宮

哎吔, 人地做李錦記 promoter 成日企o係度已經好很辛苦架勒 仲要成日諗計呃師奶, 又要上 BK 跟踪人, 辛苦晒喎, 咁粗勞 真係要飲番幾支李錦記蠔油補補身至得咯 !

:-( :-( :-(

珍珠宮

原文章由 catymw 於 07-8-15 08:55 發表
粉嶺花都廣場四眼金啡色長鬈毛李錦記promoter

ai ya, 我有興趣去睇下咩衰樣tim

wei, 我約你一齊過去 8 下咯 睇下佢個 '狠' 樣 do 好 ar ma 反正我地咁 Q 無聊

侯爵府

i hate 李錦記
i like 淘大

侯爵府

係, 我地係無聊, 不過好過果d "仲"無聊既人la

原文章由 professor 於 07-8-15 09:37 發表

wei, 我約你一齊過去 8 下咯 睇下佢個 '狠' 樣 do 好 ar ma 反正我地咁 Q 無聊

侯爵府

professor ,

咁我地約幾時去啫 ? 幾點ar ? 邊度等ar

珍珠宮

原文章由 catymw 於 07-8-15 09:46 發表
professor ,

咁我地約幾時去啫 ? 幾點ar ? 邊度等ar

Please check pm ai ya, 好 c 緊張 ar
Hope to see you soon

侯爵府

ME TOO LA
去LOOK LOOK D "恨"樣WOR
原文章由 professor 於 07-8-15 09:47 發表

Please check pm ai ya, 好 c 緊張 ar
Hope to see you soon

首頁
12345...6

尾頁

跳至