媽媽會所

跳至

首頁
34567...50

尾頁

子爵府

Re: 2002年5月既精靈靚豬太大聚集-Part 21

毛毛,

bbmo病呀? 有冇食過牛初乳糖呀? 我覺得都幾好, 真係會少病的架.

咁而家bbmo仲有冇返playgroup呀? 你星期六真係唔得呀?
...你們不要憂愁,因靠耶和華而得的喜樂是你們的力量.(尼 8:10)

子爵府

老旺,

支持你, "奸爸嗲"!!!!!
...你們不要憂愁,因靠耶和華而得的喜樂是你們的力量.(尼 8:10)

大宅

早晨!!!!!!!!

子爵府

老總
好晏啦啵, 仲早晨........ :-P :-P 唔記得話你豬, 卓卓呢個樣都界到女的............之前比你錯手一次就真係.....

耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

大宅

[size=x-large]恭喜發財!! 新年進步!!! :-P
便。。。。。。

大宅

早晨!!!!!

cool, 王上跟王妃真常有影皆雙, 形影不離! 新年服好醒神wor!

jade, 多謝關心, bbmo d 免疫寶食晒lu.

子爵府

早呀, 毛毛,

我都仲有俾muimui飲免疫寶, 但我而家加咗隻糖, 係德鴻行
有得賣, 都幾好, $150/150pcs, 係member就-10%. 你可
以試下, 當糖仔食, 有vanilla, strawberry同choco 味.

男爵府

嘩,小玉豬
咁早呀,恭喜恭喜!!!

呢幾日玩到好呢呀...今晚post d相上來先...
阿女係我心肝小寶貝.希望佢大左開開心心,無憂無慮. 佢快樂就是我快樂.

子爵府

老索,

今朝原來你都咁早呀? 恭喜恭喜! 我呢幾日都係半抖, 都係同屋企人一齊咋, 冇出去拜年.

好凍WOR, 大家都要保重保重! 力高豬實豆咗好多好多利是啦!

男爵府

小玉豬
尋日我都唔算早啦,一家三口成十一點至起身,呢幾日力高豬d
利是唔算多,但係就玩得好好好多啦.真係初一玩到初三呀,
初一同d表叔玩,初二就去偷襲老珍同肥菁,三條靚妹勁歌熱
舞,初三就去我姨媽屋企同我d老表玩到唔想走!!!!今日仲有一
單...老慒同老茄話出來拜年,可能飲完茶上山頂呀...好忙呀!! :-P

呢幾日玩得開心,所以影d相好多力高豬都笑架,幾鬼難得呀! :-P
阿女係我心肝小寶貝.希望佢大左開開心心,無憂無慮. 佢快樂就是我快樂.

男爵府

[size=medium]新年快樂! 身體健康!

子爵府

老索,

力高豬有咁多靚衫, 梗係要影多的靚相啦, 搞掂記得post上嚟噃! 我餅今日下晏出差嘞, 我都仲未諗定聽日放唔放假好呀!

你放到幾時呀? 我估都冇幾多個好似我咁放紅假咋!

男爵府

第3版啦!

早呀, 我今日開始要返工喇!

男爵府

大家早!

一早俾公司打黎嘈醒左,激4人啦! :-x 放果三日假仔就懶緊張咁! :-x

小玉豬
我都係放紅假咋,不過係同老餅一齊law大假之麻... :-(
恭喜你呀,你餅份job confirm左拿,好野!

大宅

momo
卓卓的免疫寶都快食晒了,我都有買初牛乳片($118/100PC)同羊奶片($108/100PC)比卓卓食,在西田或吉之島有得買。

珍豬
多謝讚我的CUT HAIR手"世"好呀。

男爵府

豬精,
我放假個陣, 己經好努力咁引禧禧笑(影相), 但都失敗, 所以未post到"酒粒相"比你睇, 你再等o下啦, 希望好快!!

別墅

恭喜!!恭喜!! 同大家拜個年先 ~ ~ ~

我呢隻懶豬好耐冇上黎﹐有無掛住我呀 ~ ~ ~ ~

早排同瑤瑤影左D靚相﹐比大家look look ~ ~

子爵府

娟娟,

新年快樂呀! 瑤瑤好靚女wor, 我對的小族民族服裝係好有興
趣tim, 詩澄個套又係勁正架!

我今日卒至都係決定蛇多日先番工嘞.

力高ma,

我餅份job仲未confirm, 而家係去做埋個10日contract嘅下
半part咋, 不過我相信會有好消息嘅.

過年呢幾日muimui都係玩得好開心, 因為我屋企都幾多小朋
友, 我餅屋企都係, 同埋又學講多好多嘢, 由朝到黑, 都講唔
停, 識講恭喜發財, 又成日問人"去mc donald, 好唔好
呀?", "去mc donald食薯條"咁.

男爵府

老娟
一早叫你post上來啦,你又懶唔scan,d相咁正,
你d籌夠用冇呀? :-P

別墅

真係好耐冇上黎喇 ! 不過呢樹d人氣字數都不及往時囉....

索索,

係呀 ! 我真係分身都唔掂 ~ ~ 濤濤放年假前大考,我囉左幾日大假同佢煲書, 瑤瑤又痴身到死, 兩隻野又成日鬧交打交..... :-x :-x :-x :-x :-x
d 相都係前幾日先得閑去攪攪咋, 死咪 !

小玉,

多謝你讚瑤瑤呀 ~ ~ muimui 好叻叻喎, 識講恭喜發財又識講去麥記食薯條,
瑤瑤呢排都識講多好多野, 不過都唔夠muimui 咁叻 ~ ~
祝你餅餅早日搵到份正工 ! ! !

旺旺,

你個印印到左喇 ! ! 你慢慢比d心機教下啦 ~ ~ 希望你唔駛再勞氣 !

首頁
34567...50

尾頁

跳至