媽媽會所

跳至

首頁
56789...50

尾頁

大宅

Re: 2002年5月既精靈靚豬太大聚集-Part 21

大家生日快樂。

大宅

大家早~~~

男爵府

老總
見字找我....
阿女係我心肝小寶貝.希望佢大左開開心心,無憂無慮. 佢快樂就是我快樂.

男爵府

大家早, 今年你地囝囡, "利是"豐收嗎?

男爵府

禧媽媽 寫道:

禧媽媽
大家早... 今年呀...我凈係豬好似偷睇到有幾多十雞姐.. :evil:
阿女係我心肝小寶貝.希望佢大左開開心心,無憂無慮. 佢快樂就是我快樂.

大宅

Grumpy 寫道:
[quote]
禧媽媽 寫道:

禧媽媽
大家早... 今年呀...我凈係豬好似偷睇到有幾多十雞姐.. :evil: [/quote]

:lol: :lol: 乜你同我一樣架........我都有偷睇亞囝D利是呀, 不過我簡D大大封o既黎裝

禧媽媽
咁你亞囝大豐收嗎? :-P

大宅

No.2 寫道:
[quote]
Grumpy 寫道:
[quote]
禧媽媽 寫道:

禧媽媽
大家早... 今年呀...我凈係豬好似偷睇到有幾多十雞姐.. :evil: [/quote]

:lol: :lol: 乜你同我一樣架........我都有偷睇亞囝D利是呀, 不過我簡D大大封o既黎裝

禧媽媽
咁你亞囝大豐收嗎? :-P [/quote]
:lol: :lol: :lol: 個個都大豐收啦。
我無偷睇亞囝D利是呀,而是柝晒D利是啦。

男爵府

No.2 寫道:
禧媽媽
咁你亞囝大豐收嗎? :-P

我打算今晚同佢, 拆晒d利是, 到時話你知,
不過我都有偷睇d利是mud野"咸", 大約都估到.

大宅

係呢, 禧媽媽, 成日唔記得問你, 你住邊?? 係邊樹做野?? 平時邊個幫你揍禧禧架??

男爵府

老二
我家住石硤尾, 係旺角返工, 每朝我就帶禧禧去婆婆到, 食完飯帶佢走, 因我屋企細, 容納唔到工人, 所以索性將工人擺係婆婆到住, 每日由工人照顧 (當然有婆婆監督 la).
我e家都搬屋, 但好多野唸, 都唔知點擇好, "就"外家好還是"就"日後返學好? (最緊要當然係$, 我打算買 $150萬樓下).

咁你呢 ?

No.2 寫道:
係呢, 禧媽媽, 成日唔記得問你, 你住邊?? 係邊樹做野?? 平時邊個幫你揍禧禧架??

大宅

No.2 寫道:

二二
嘜我地無問過咩?哈哈哈(我傻左)

男爵府

豬精
真係冇問過我. mud你地之前, 都有自我介紹架?

janet7903 寫道:
[quote]
No.2 寫道:

二二
嘜我地無問過咩?哈哈哈(我傻左)[/quote]

男爵府

No.2 寫道:
[quote]
Grumpy 寫道:
[quote]
禧媽媽 寫道:

禧媽媽

禧媽媽
咁你亞囝大豐收嗎? :-P [/quote]

:lol: :lol: :lol: 老二,大唔代表好的....
咁你咁鐘意大野,一陣番學我俾個大利是封入十蚊下... :-P :-P

我梗會偷睇啦,睇下邊個俾得少下年我又唔好蝕底麻. :-x
好彩,呢家野有我叔仔幫手,佢好心水清邊個係cheap野架,
我果日唔記得係邊個俾既問番佢佢九秒九答到我呀! :-P

禧媽
你仲唔自我介紹??? :-x

男爵府

由於b象同Adrian都病

子爵府

禧媽
你有冇心水樓呀???邊區呀??? 老二呀, 佢住同返工相距好遠呀!!!石硤尾都好多好學校的, 你會唔會比囝囝讀救世軍呀???到時可能同卓卓一齊返都唔定啵. 我都有諗過肥菁k1都應該會報埋協和幼稚園.
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

男爵府

大家早!

老珍
嘩,你去邊樹八到禧媽咁多料既..... :-P

大宅

力高媽,
我餅餅屋企幾廿人, 我通常收左d利是, 都唔記得邊封打邊封.....
你緊係眼大睇過龍啦...

禧媽媽 寫道:
老二
我家住石硤尾, 係旺角返工, 每朝我就帶禧禧去婆婆到, 食完飯帶佢走, 因我屋企細, 容納唔到工人, 所以索性將工人擺係婆婆到住, 每日由工人照顧 (當然有婆婆監督 la).
我e家都搬屋, 但好多野唸, 都唔知點擇好, "就"外家好還是"就"日後返學好? (最緊要當然係$, 我打算買 $150萬樓下).

咁你呢 ?

禧媽媽,
買樓呢個問題都真係好頭痛 :-x ....你外家係邊區架?? 你又諗住第日俾禧禧係邊區返學呢??
我住大埔, 中環返工, 謙謙就由菲姐揍, ......如果有能力我都想搬近d市區呀!!! :-x :-P

男爵府

No.2 寫道:
力高媽,
我餅餅屋企幾廿人, 我通常收左d利是, 都唔記得邊封打邊封.....
你緊係眼大睇過龍啦...

我以前自已果d記得架,阿女就反而唔記得.... :-P

男爵府

珍豬
請問卓卓讀個間救世軍係邊呀?
我都有考慮過肥菁o既協和幼稚園.

** 我謹係想搬返同區喇, 但同區又冇mud樓 **

Jennie 寫道:
禧媽
你有冇心水樓呀???邊區呀??? 老二呀, 佢住同返工相距好遠呀!!!石硤尾都好多好學校的, 你會唔會比囝囝讀救世軍呀???到時可能同卓卓一齊返都唔定啵. 我都有諗過肥菁k1都應該會報埋協和幼稚園.

男爵府

老二
我外家住又一村, 我都好想買番附近, 但"拿埋"都過200萬, 我兩公婆, 實在買得起, 都供唔起, 所以我都係用外家地址報學校, 希望可以學網靚D, 同住附近有"照應".
唔好講D煩腦野喇!

禧禧今年有2仟鬆d利是錢!! 我會同佢做儲蓄.

首頁
56789...50

尾頁

跳至