美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

民房

小肥貓:

請send資料給我,thx!

原文章由 小肥貓 於 07-8-16 13:24 發表

其實我食果隻產品唔係藥呢架,佢係一D天然草本植物,好健康下。

我諗我要講聲sorry呀!我都冇咩野資料比倒你,因為我只係用家呢架。但係我都將yangy既contact PM比你先,睇下佢幫唔幫到你吖!傾下了解多D都無妨既,又唔 ...

別墅

已經回覆左大家,你地搵yangy了解下啦 !

洋房

原文章由 小肥貓 於 07-8-30 14:26 發表
已經回覆左大家,你地搵yangy了解下啦 !

我都好想試下yangy,你可否pm給我。十萬個謝謝﹗

大宅

我都想要資料 , 請PM 我, 謝謝

大宅

不過YANGY o個隻都幾貴o下喎, $2,9xx/mth~~本身我都想試, 但見到o甘貴就冇諗喇~~

別墅

唔係呀, 我同Yangy買都係$2500包送貨, 佢話如果跟佢去中心買可以以$2350買呀, 你係邊度聽到話係$29xx/mth, 你會唔會攪錯左呀. 我就覺得$2500係好值得因為係真係有成果, 好過俾萬幾蚊瘦身公司, 一d成效都無呀!!!而且都唔駛成日食, 好似我敢, 只係食左一套就達到我的目標就唔駛再食啦!!根本就唔駛$29xx!!!!!

原文章由 肥豬皇 於 07-8-31 17:14 發表
不過YANGY o個隻都幾貴o下喎, $2,9xx/mth~~本身我都想試, 但見到o甘貴就冇諗喇~~

民房

2千幾蚊買排毒野減肥
如果真係咁得美國個邊無肥人啦

大宅

2仟幾蚊冇問題喎!香港夠多減肥公司同減肥藥啦!有平有貴,咁點解香港重有咁多肥人??根本減肥產品同果個國家多唔多肥人係無關係架 !問題係呢o的係人身自由,有人鍾意肥鍾意食野唔係罪吖!有人喜歡注重自己o既健康或體態,就係咁簡單。唔通瑞士出羊胎素就無老人家咩??? 本人無意開罪任何肥人或瘦人,呢o的只係個人小小o既見解,多多包涵!

民房

你係新會員入黎第1個回應既就係呢個,幾識路喎:D
家真係要小心呀,
起碼有3個分身呀... [quote]原文章由 coffeeteaorme 於 07-9-2 02:37 發表
2仟幾蚊冇問題喎!香港夠多減肥公司同減肥藥啦!有平有貴,咁點解香港重有咁多肥人??根本減肥產品同果個國家多唔多肥人係無關係架 !問題係呢o的係人身自由,有人鍾意肥鍾意食野唔係罪吖!有人喜歡注重自己o既健康或體態,就係 ... [/quote]

大宅

原文章由 coffeeteaorme 於 07-9-2 02:37 發表
2仟幾蚊冇問題喎!香港夠多減肥公司同減肥藥啦!有平有貴,咁點解香港重有咁多肥人??根本減肥產品同果個國家多唔多肥人係無關係架 !問題係呢o的係人身自由,有人鍾意肥鍾意食野唔係罪吖!有人喜歡注重自己o既健康或體態,就係 ...

我冇講錯喎!我o既point係合理好多喎!理據係真理,冇分新舊會員架喎!你又o黎喇 ! 唔通20分叫自己係舊會員講o既野係一定合理架咩?? 或者你又搞錯左呢 !我可能有300個會員身份架!!!

其實做人係唔可以太主觀架,凡事要講理據,合理的話,自然得人喜歡。

水晶宮

好媽媽勳章

bk媽咪一睇就知啦 咪當我地傻先得架
我都覺得2千幾蚊買呢d咁既減肥藥,咁我寧願去美容院做機啦

[ 本文章最後由 kitty0502 於 07-9-2 17:31 編輯 ]

大宅

totally agree!

原文章由 kitty0502 於 07-9-2 17:28 發表

大宅

totally agree! bk媽咪要小心呢d介紹

原文章由 kitty0502 於 07-9-2 17:28 發表

水晶宮

好媽媽勳章

無錯,大家真係要小心
原文章由 pollymaksf 於 07-9-2 17:48 發表
totally agree! bk媽咪要小心呢d介紹

大宅

我就完全同意你所以講喇 !因為你咁講係合理好多 ,起碼自己係成年人會自己分辨吖嘛,同埋係自己做選擇,並唔係話邊度邊度有咁o既減肥產品就無肥人 。

水晶宮

好媽媽勳章

我睇番之前d post,見到推銷呢隻減肥藥既人話出自美國,我諗heidi都係想咁打個比喻 點都好啦,咁貴既藥大家去睇醫生好過啦:mrgreen:
原文章由 coffeeteaorme 於 07-9-2 17:56 發表

我就完全同意你所以講喇 !因為你咁講係合理好多 ,起碼自己係成年人會自己分辨吖嘛,同埋係自己做選擇,並唔係話邊度邊度有咁o既減肥產品就無肥人 。 ...

大宅

原文章由 kitty0502 於 07-9-2 18:01 發表
我睇番之前d post,見到推銷呢隻減肥藥既人話出自美國,我諗heidi都係想咁打個比喻 點都好啦,咁貴既藥大家去睇醫生好過啦:mrgreen:

或者佢表達得唔好啦 !

禁止訪問

民房

點解講d野會唔同佢個topic既?我都係受害者之一

首頁

尾頁

跳至