跳至

首頁

尾頁

大宅

http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=623665&extra=page%3D117&page=1

大宅

原文章由 寶貝BB 於 07-8-15 22:10 發表
http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=623665&extra=page%3D117&page=1

我之前係6月媽媽,但呀囡遲左幾日所以變做7月,但我好記得總共重左40lbs,因為好難先減番:tongue:

大宅

原文章由 於 07-8-15 23:04 發表

我之前係6月媽媽,但呀囡遲左幾日所以變做7月,但我好記得總共重左40lbs,因為好難先減番:tongue:

芒,

ME2呀, 我都係6月架, 都係肥咗40LBS
但你叻好多, 你都瘦晒
我就仲有20磅
我係恥笑緊自己呀!

別墅

我果時重得20lbs咋, 所以宜家巳經減返哂lu....!

大宅

陀住gill時由105lbs 激增至160lbs
足足肥左55lbs

陀住oscar由110lbs 至144lbs
都係重左34lbs

我其實係8月ga
不過想早d生
[url=http://lilypie.com][/url

男爵府

BoscoChow,

我陀2個都是肥左38 lbs
我e+仲有10 lbs 多

原文章由 BoscoChow 於 07-8-15 23:13 發表

芒,

ME2呀, 我都係6月架, 都係肥咗40LBS
但你叻好多, 你都瘦晒
我就仲有20磅
我係恥笑緊自己呀!

男爵府

睇返先知,原來我肥左33lbs咁少咋.......我成日以為重左40磅添......

大宅

原文章由 於 07-8-15 23:04 發表

我都係6月ga wor,預產係629,hebe 41週先肯出黎ar,真係識嘆:tongue: 我就重左30lbs,生得o個陣個肚都係細細個:loveliness:

大宅

我重左37磅,不過仲有30磅賴死唔走:-(

我宜家連大肚時既衫都著唔到呀...................... 可想而知有幾肥

大宅

近排執野, 睇番產前記錄冊, 我6週99磅, 生那日158磅

有沒有人增超過59磅
[嵐嵐寶貝豬][17/7/06(birth) --2.745kg ]   [ 22/1/0--6.44kg]

大宅

原文章由 fwc 於 07-8-16 02:08 發表
近排執野, 睇番產前記錄冊, 我6週99磅, 生那日158磅

有沒有人增超過59磅

真係好誇WOR

男爵府

有沒有人增超過59磅

咦........唔係喎~
我記得生完係真係重左40磅喎......傻左.......

大宅

eee~我仔本來預產期係7月4,點知早左5日,6月29出左世la~
我果時重左32磅
而家變番97=0=不過我仲想繼續減!!!

大宅

year預產期係7月30號...早咗15日出細...
我有year前係118-120磅, 腰圍係28
生之前1日係196磅 , 腰圍係49....
而家...唉...仲有150磅...腰圍係32...
好慘吖...

我陀year3個半月已經似6個月...6個月時成日比人問我係未生得la...

子爵府

Karl係6月BB~不過冇計,,同7月D mami太多口水...濂住左o係7月到
我冇記錯大約重左三十令磅...入產房d人都話我肚細,不過karl都差d有7lbs嫁~
而我生完karl之後因為餵bf+自己湊,所以好快變番得棚骨...陰公...
兩個都係我心肝定>3<

大宅

22 磅, 生得o個陣個肚都係細細個, 臨放產假前(2 weeks) 重有人問我有冇5-6個月

原文章由 fiti 於 07-8-16 04:00 發表
Karl係6月BB~不過冇計,,同7月D mami太多口水...濂住左o係7月到
我冇記錯大約重左三十令磅...入產房d人都話我肚細,不過karl都差d有7lbs嫁~
而我生完karl之後因為餵bf+自己湊,所以好快變番得棚骨...陰公...

複式洋房

我陀住FiFi時重左30磅, 到現在仲有10磅死都減吾到, 果條腩真係慘不忍睹:-( :-( :-(

大宅

原文章由 girahei 於 07-8-16 03:27 發表
year預產期係7月30號...早咗15日出細...
我有year前係118-120磅, 腰圍係28
生之前1日係196磅 , 腰圍係49....
而家...唉...仲有150磅...腰圍係32...
好慘吖...

我陀year3個半月已經似6個月 ...

me2呀, 我6個月時, d人問我係咪孖喎, 點解咁大ge
行到好似小露寶咁, 諗起都好好笑

洋房

有沒有人增超過59磅

唔誇囉...我重勁呀,我未有jason之前得105磅左右,但我無記錯生果日去到醫院,姑娘要我磅重係80kg=176磅,一共重左成70磅呀,我本身生完都好努力減肥,可惜當我瘦返少少既時候隻眼發炎,要食類固醇,唉...又肥返,而家都唔知點減呀....:-( :-( :-(

大宅

原文章由 babyjason 於 07-8-16 11:31 發表

唔誇囉...我重勁呀,我未有jason之前得105磅左右,但我無記錯生果日去到醫院,姑娘要我磅重係80kg=176磅,一共重左成70磅呀,我本身生完都好努力減肥,可惜當我瘦返少少既時候隻眼發炎,要食類固醇,唉...又肥返,而 ...

我懷孕之前88磅,到生的時候有140磅,88磅的身型都可以重咗52磅,不過生完之後幾日就去到120磅,生完半個月就110磅,bb滿月我就100磅,到放完產假返工就得9X磅,宜加自己湊就仲慘得番86磅。

首頁

尾頁

跳至