自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

我想買以下的vcd/dvd

SNOW WHITE , SLEEPING BEAUTY , BEAUTY & THE BEAST

請各位幫吓手報料........

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

其實好多都無出架啦.我以前買左隻美女與野獸ld...後來無左ld,好彩有日俾我係超市搵到vcd貨尾.係香港,正貨係洲立出既.不過真係好難搵啦.我見廸廸尼都有,不過吾知係未電影版啦..公主系列係好似好少出架wor~~

大宅

原文章由 dorothymui 於 07-8-16 10:32 發表

SNOW WHITE , SLEEPING BEAUTY , BEAUTY & THE BEAST

http://list.dangdang.com/05.04.html

There are many choices of Disney movies. Some box sets are very good value. You may order online and they deliver to HK address.

[ 本文章最後由 shunshunma 於 07-8-16 10:50 編輯 ]

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我之前係護協見過有,買o左兩set,都係$100一set,上個月特價買,你可以去睇o下仲有冇

大宅

原文章由 dorothymui 於 07-8-16 10:32 發表

玩具反斗城可能有, 但貴d,
另外崇光後面(駱克道)有2間影碟鋪都會有, 你問下d店員la

大宅

咁咪無廣東話囉!!!

原文章由 shunshunma 於 07-8-16 10:49 發表

http://list.dangdang.com/05.04.html

There are many choices of Disney movies. Some box sets are very good value. You may order online and they deliver to HK address.

別墅

我打電話問過護協沒有貨,但在當當買沒有廣東話,還有否其它地方有。

大宅

我老公近排喺foxy整左幾套(睡公主、木偶奇遇記、美女與野獸、小魚仙、風中奇緣.........),不過有D冇廣東話

首頁

尾頁

跳至