跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我今日去睇榕鳳書中醫啊! 之前睇到有post話都ok, 所以黎試下, 有無人都係到睇開啊? 有無邊個中醫好啊? 今次我睇蕭稚旋醫生啊!

大宅

蕭稚旋醫生 係幾多號房GA? 好嗎?
我都有o係lee度睇中醫, 睇左幾個月...

複式洋房

回覆:想問下有無人睇榕鳳書中醫部啊?

我都有係呢到睇中醫,開頭試過幾個,後來㚒到我就一直睇彭醫師。

複式洋房

我睇開陳潤家教授,我平時病睇開都幾夾嫁。
而家有左睇都對唔錯,不過佢只開星期六下晝,比較難約

複式洋房

引用:蕭稚旋醫生+係幾多號房GA?++好嗎?+我都有o

原帖由 katkat20130720 於 14-03-21 發表
蕭稚旋醫生 係幾多號房GA? 好嗎?
我都有o係lee度睇中醫, 睇左幾個月...
...
蕭醫生係3號房,我都唔知點叫好, 不過佢好nice 的,都算幾後生, 唔係老醫師, 我都係睇左一次,我都唔知點叫夾╮(╯_╰)╭

大宅

畀面勳章

miyaka_hk 發表於 14-3-21 11:32
我今日去睇榕鳳書中醫啊! 之前睇到有post話都ok, 所以黎試下, 有無人都係到睇開啊? 有無邊個中醫好啊? ...
請問係咪都要打電話去排期黎睇的呢???
我都想試下, 成日食西藥, 搞到個人好累!!!

複式洋房

引用:Quote:miyaka_hk+發表於+14-3-21+11:32+我

原帖由 millicentc 於 14-03-24 發表
請問係咪都要打電話去排期黎睇的呢???
我都想試下, 成日食西藥, 搞到個人好累!!!
...
打電話預約又得, 去果到約期又得

大宅

回覆:yungC9 的帖子

女醫師?我也睇佢佢幾好,希望唔好咁快走⋯

首頁

尾頁

跳至