跳至

首頁

尾頁

洋房

小兒五歲, 想學鋼琴, 請問上水/粉嶺邊間琴行嘅老師比較認真和對小朋友有耐性?

別墅

上水維也納...鄧miss,蕭miss都好 26714125

粉嶺碧湖傑思or帝庭軒傑思...可免費試堂,自己簡老師
26769328/31254697

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我都係碧湖傑思...我之前馮老師暫教轉去梁老師, 由於我大仔超越無敵鍾意馮老師, 而家馮老師回歸, 所以我大仔立即轉回馮老師..

馮老師及梁老師都係好好架...兩位老師都好有心機教琴, 同埋會mark及電話講我知亞仔學琴情況, 所以我好放心...

原文章由 ling0323 於 07-8-17 00:02 發表
上水維也納...鄧miss,蕭miss都好 26714125

粉嶺碧湖傑思or帝庭軒傑思...可免費試堂,自己簡老師
26769328/31254697

別墅

Hi mrs so...
好耐冇見你上來...
你細仔好活潑呀..同我仔玩到傻左
你個姐姐好中意講電話,講到行左出去冇睇仔
我係咪好多事呢???

[ 本文章最後由 ling0323 於 07-8-17 16:08 編輯 ]

洋房

Thank you all of you to give me the information.:lol:

洋房

上水順欣花園巴比奧琴行質素如何?老師有愛心, 有耐性嗎?

公爵府

係好busy呀!得閑c...唔得閑病啦!
我細仔活潑, 唔係啩, 我嘔血你未見咋...
我點會話你多事呢!我見到人地工人唔妥, 我都會出聲架, 我都問左傑思, 佢都講左比我知, 我大興問罪, 佢好快咁承認左, 呢個工人唔壞, 好易比人教壞, 佢好易信人, 人地叫佢唔好還錢, 拖得就拖, 仲教佢去財務借錢, 好彩佢day-one到香港agent已經remind佢, 我係一個唔介意炒工人既僱主, 所以佢好清楚我既要求, sofar佢呢兩個月都好乖, 佢每日都會同我講發生既事, 今次講電話事件, 我則問完之後, 佢話係朋友叫佢去做擔人, 佢就講左一陣電話, 佢知道唔岩, 不過呢個人打再好多次, 佢見issac同人玩緊, 所以先行出去講電話...

我希望呢個係事實, 我問大仔佢日常工作情況, 我大仔會報串, 所以我只有選擇信佢...

原文章由 ling0323 於 07-8-17 10:55 發表
好耐冇見你上來...
我係咪好多事呢???

公爵府

係好busy呀!得閑c...唔得閑病啦!
我細仔活潑, 唔係啩, 我嘔血你未見咋...
我點會話你多事呢!我見到人地工人唔妥, 我都會出聲架, 我都問左傑思, 佢都講左比我知, 我大興問罪, 佢好快咁承認左, 呢個工人唔壞, 好易比人教壞, 佢好易信人, 人地叫佢唔好還錢, 拖得就拖, 仲教佢去財務借錢, 好彩佢day-one到香港agent已經remind佢, 我係一個唔介意炒工人既僱主, 所以佢好清楚我既要求, sofar佢呢兩個月都好乖, 佢每日都會同我講發生既事, 今次講電話事件, 我則問完之後, 佢話係朋友叫佢去做擔人, 佢就講左一陣電話, 佢知道唔岩, 不過呢個人打再好多次, 佢見issac同人玩緊, 所以先行出去講電話...

我希望呢個係事實, 我問大仔佢日常工作情況, 我大仔會報串, 所以我只有選擇信佢...

anyway好多謝你...我會留意工人既舉動...

原文章由 ling0323 於 07-8-17 10:55 發表
好耐冇見你上來...
我係咪好多事呢???

首頁

尾頁

跳至