嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

cherry0907
我都想知邊度有得買呀
原文章由 cherry0907 於 07-8-25 23:36 發表
我工人話銅鑼灣有得賣!明晚話比大家知個地址!

子爵府

我都想知呀!唔知有冇冇扣嘅呢?

原文章由 Little_cy 於 07-8-26 01:05 發表
cherry0907
我都想知邊度有得買呀
只有存在愛人,聖靈的心,寬恕,體諒就能快樂!

男爵府

工人明天0ff!已叫佢去睇睇有無扣、幾錢、d花布靚唔靚、地址???明晚話比大家知!!!:loveliness: :loveliness: :loveliness:

複式洋房

我也要,請pm me網址。

原文章由 ypy825 於 07-8-17 21:05 發表
我不是賣廣告,而是想其他媽媽也能更易照顧BB。我用的是無扣的,真的十分perfect。請參考以下網址:http://easysling.shopping.####.hk/

男爵府

sorry 今日工人無去到銅鑼灣,佢話下星期先去!如果知道地址後!我就再同大家講la

大宅

在easy sling訂咗sling的媽媽, 可唔可以話俾我知你哋用緊乜size呢? 我的size在2同3之間, 唔知訂邊條好.

我有165cm高, 122磅, shoulder to hip 23-24 inches.

男爵府

2011至尊種植勳章

原文章由 Little_cy 於 07-8-25 15:29 發表
其實有扣好or 冇扣好呢

我覺得有扣好用 d, 靈活 d.

另外想搭單問下, 有無媽咪有 moms-in-mind babysling (有扣的) 出讓呢? 如有, 請 pm 我.

大宅

醒目開學勳章

想問下用緊sling的媽媽, 你地的有扣sling塊布全長&闊(無扣那邊攤開)幾多吋? 另外用sling餵bb時佢是否橫卧sling之內? 出街你地真的係否就咁用sling揹住亞b同用sling條尾(扣完多出的布)遮住就餵bb食奶? 有困難嗎? Anyway, much thx!!!!

大宅

全長203cm (include ring)&闊88cm

原文章由 wpwong 於 07-8-27 09:38 發表
想問下用緊sling的媽媽, 你地的有扣sling塊布全長&闊(無扣那邊攤開)幾多吋? 另外用sling餵bb時佢是否橫卧sling之內? 出街你地真的係否就咁用sling揹住亞b同用sling條尾(扣完多出的布)遮住就餵bb食奶? 有困難嗎? Anyw ...

複式洋房

原文章由 yilam0213 於 07-8-20 16:50 發表
我印尼工人話比我聽係元朗有得買印尼個款Sling都係$60元,同外國款式一樣用法........但係平好多喎!!!!:-P

我住元朗架!我都想知呀!

子爵府

我都想知THX!
原文章由 KRBB 於 07-8-28 00:14 發表

我住元朗架!我都想知呀!

大宅

原來咁好用, 我都好想訂, 麻煩比D資料我.
請SENT 去我的E-MAIL.
[email protected]

別墅

我已叫工人問緊元朗店的地址.........我一知道就會post上嚟比你哋知...........請稍等!!!!!!:-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-|
伊淋公主 :-)2007年2月13日出世
http://hk.myblog.yahoo.com/kwongyilam0213

別墅

個款式如下 :

http://hk.myblog.yahoo.com/kwongyilam0213/article?mid=998&prev=999&next=885
http://hk.myblog.yahoo.com/kwongyilam0213

男爵府

hi今日我工人去咗銅鑼灣,比個地址大家去睇睇或打去問問!!!!!!!!!!shop 1151 Causeway Bay Ctre /Tel:25769137

大宅

原文章由 850212 於 07-8-17 22:20 發表

係呢到有個TOPIC係集體訂購,你搵吓有好多頁那個

pls pm me:-P
thx

大宅

其實好多街市賣印泥食物的鋪頭都有印泥Sling,價錢$60蚊,不過我唔識用,我工人話好易用,終於我在網上訂左一條hotsling$380(好貴)但我覺得Safe D,因為它無開口,唔需要綁結!

大宅

原文章由 yilam0213 於 07-8-30 14:59 發表
個款式如下 :

http://hk.myblog.yahoo.com/kwongyilam0213/article?mid=998&prev=999&next=885

i can't saw arr

別墅

有啦有啦!!!!有買印尼孭帶地址啦!!!?-(

店名 : 美佳印尼土產商店
地址 : 元朗同樂街25-29號鴻福樓2A地鋪
電話 : 24747082

我工人話呢間"d"質地好"d"喎!!!希望幫到想買"d"媽咪啦!!!

複式洋房

我之前喺今年會展bb展買咗條 sling, 一個圈咁, 無扣的, 澳洲出品, 佢哋話之後會喺玩具反斗城有得賣, 我覺得好好用, 亞仔喺試用時舒服到訓着咗, 亞仔依家十個月大

首頁

尾頁

跳至