跳至

首頁

尾頁

別墅

Thanks 各位義工既幫忙,o個日真係一個好玩好味既生日會!我地一家都好開心!無奈當日我有嚴重鼻敏感,攪到好唔舒服,浪費了大好機會跟各位媽咪認識………

Janjet & mimi1102,d相影得好靚靚呀~

[ 本文章最後由 PrincessFiFi 於 07-11-20 12:25 編輯 ]

男爵府

janjet and jenjen and other helpers,

how can we not say a big thank you to u all for organising such a meaningful event.

and u guys are great photographers. v nice photos.:lol:

男爵府

photos

BTW, janjet, can i have the original copy for gabrielle?
it's no. 265 thx.

別墅

各位義工媽咪
真係多謝晒你地咁辛苦搞呢個party,個日真係好開心,多謝你地帶比我地一家四口咁美好o既回憶。
janjet
可唔可以send 45-50 o既 original file 比我,影得好靚呀!

原文章由 bbjan 於 07-11-21 13:30 發表
BTW, janjet, can i have the original copy for gabrielle?
it's no. 265 thx.

別墅

Janjet, Jen_dear & JenJen,

好多謝你地義務地籌備今次既生日party, 我女女玩得好開心!多謝你地咁忙都抽時間出來攪這個Party

別墅

Janjet,

可以SEND呢幾張相既original size比我嗎?Thanks!
photos nos.389,233,235 & 238

my e-mail : [email protected]

[ 本文章最後由 Ecdc 於 07-11-29 23:48 編輯 ]

大宅

Dear ALL

我要搬屋+裝修

D pictures 遲d send 俾你地呀

sorry

janjet
我只講事實

複式洋房

原文章由 janjet 於 07-12-4 23:31 發表
Dear ALL

我要搬屋+裝修

sorry

janjet

D相好得喎!:-P 影得我個女仔好靚 麻煩你得閒都send番D original copy比我呀! Thank you!

Also a BIG THANK to Jen_dear, jenjen for the great arrangement!
Welcome to visit Kolby & Cheryl's Blog
http://hk.myblog.yahoo.com/ilove-kachun

別墅

SiuBoB

Please check pm:-P

大宅

janjet

生日會果日,係咪有個攝影師同我地影相架?咁果d相幾時有得睇?

原文章由 janjet 於 07-12-4 23:31 發表
Dear ALL

我要搬屋+裝修

sorry

janjet

大宅

講起我都想暈,當日有3個義工
1) 女仔 ~ 佢話部機冇电,所以冇相
2) 肥哥哥 ~ 追了1個月, 今日send 了10 多張相俾我
(yes.. only 1x pcs):cry:
3)rxx 哥哥 ~ email 追了幾次. 留言也冇覆:cry: :cry: :cry:

唔通義工就係咁???????

原文章由 pamila 於 08-1-3 10:23 發表
janjet

生日會果日,係咪有個攝影師同我地影相架?咁果d相幾時有得睇?
我只講事實

大宅

原文章由 janjet 於 08-1-10 01:10 發表
講起我都想暈,當日有3個義工
1) 女仔 ~ 佢話部機冇电,所以冇相
2) 肥哥哥 ~ 追了1個月, 今日send 了10 多張相俾我
(yes.. only 1x pcs):cry:
3)rxx 哥哥 ~ email 追了幾次. 留言也冇覆:cry: :cry: :cry:

唔 ...

大宅

我yesterday 收到一隻碟
冇名留底.
我也冇收過 tel or email 回覆

我估是其中一位send 俾我

i will upload later ...............
我只講事實

民房

可否新加入媽媽會

我女女05年11月20日出生.
好想佢可以同你們的bb一起過生日.
請問如可加入.

我的 E. MAIL > [email protected]
Mobil > 92251468 (是我先生)

首頁

尾頁

跳至