自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2018復活節勳章 王國教室勳章

引用:蘋果話個男人去到醫院就反口,仲話個女仔有

原帖由 ABBC 於 14-03-23 發表
蘋果話個男人去到醫院就反口,仲話個女仔有精神病,正世紀賤男
呢樣真系賤到爆

珍珠宮

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:shareholder 的帖子

我都諗緊係咪她

伯爵府

2018復活節勳章 王國教室勳章

回覆:男友拒負責 懷孕18歲女圖跳樓

全港少女認住距個樣啦,等距一世溝唔到女食自己

珍珠宮

引用:Quote:雞仔餅+發表於+14-3-23+12:13+女既本

原帖由 mother904 於 14-03-23 發表
拍拖唔耐就搞大人個肚又唔諗住結婚,即係食得唔好side,唔係賤男係乜!
個男賤格就一定,個女都唔見得好潔身自愛。連男家人都唔想要BB,根本就係睇唔起個女仔唔想比佢入門。

我近日忽然發錢寒,要努力搵錢儲錢呀!$$$

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

引用:男方全家勸女仔墮胎?一家都係賤人,做女仔

原帖由 mother904 於 14-03-23 發表
男方全家勸女仔墮胎?一家都係賤人,做女仔真係要戴眼識人
佢阿媽講得出口,証明佢心知個仔咩料,個女仔應該及早死心,回頭是岸啦

請勿打招呼~

翡翠宮

畀面勳章

VKwan 發表於 14-3-23 13:49
個男賤格就一定,個女都唔見得好潔身自愛。連男家人都唔想要BB,根本就係睇唔起個女仔唔想比佢入門。

...

係,女方亦唔自愛,奈何而家好多年青男女一拍拖就上床,根本冇諗過將來。
日日是好日

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+mother904+於+14-03-23+發表

原帖由 VKwan 於 14-03-23 發表

...
可能佢真係天真呢
見唔少細路女以為自己好大個,好醒好叻好潮,點知鱷魚頭老襯底,被食客一啖㗳咗

請勿打招呼~

珍珠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

個女仔連落仔都唔想,點會夠膽跳樓。一哭二閙三上吊,個男仔遲早同佢分手!

子爵府

希望個女仔唔好再做傻事,十八歲真係好後生,仲可以有好好嘅將來。

翡翠宮

畀面勳章

melody228 發表於 14-3-23 13:51
佢阿媽講得出口,証明佢心知個仔咩料,個女仔應該及早死心,回頭是岸啦

...
都係果句,未認真了解對方之前,男女都唔好咁容易搞出人命。

個女仔亦唔自愛,做佢父母真係心傷。
日日是好日

大宅

男人呢樣生物..官仔骨骨高大威猛的未必有擔當,口口聲聲話愛你一生一世的未必keep the promise,反而有d樣貌普通唔識甜言蜜語的先喺一心一意寵愛你,保護你到老。

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+shareholder+於+14-03-23+發

原帖由 ci8 於 14-03-23 發表
點肯定係同一人?
張醫生紙

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:個女仔連落仔都唔想,點會夠膽跳樓。一哭二

原帖由 大pat豬媽 於 14-03-23 發表
個女仔連落仔都唔想,點會夠膽跳樓。一哭二閙三上吊,個男仔遲早同佢分手!

...
agree!

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 mother904 的帖子

可能呢家人都知呢個係敗類唔想世上又多個敗類出世掛,生左出來邊個飬呀?
<br><br>

公爵府

岩岩係高X睇到, 個男的月入兩萬八, 月入兩萬八養唔到個BB? 個BB無飯食? 定係根本趙完鬆?
所有事物,當你知道它不是真的時,它就不會令你痛苦。

大宅

畀面勳章

見到個賤男都眼火爆

翡翠宮

畀面勳章

chinatea 發表於 14-3-23 14:11
回覆 mother904 的帖子

可能呢家人都知呢個係敗類唔想世上又多個敗類出世掛,生左出來邊個飬呀? ...
佢地唔想認頭,一句唔認就算啦,點解要呃人傾結婚,出到黎就全家迫人墮胎?男家講明唔認,個女仔仲要生出黎係佢自己既事,但自己個仔趙完鬆仲要一家唱雙簧迫人墮,除左賤之外,我搵唔到其他形容詞。

chinatea  有因就有果,將來佢地一家都要受返哂.  發表於 14-3-23 17:11
melody228  Can I say 咩罌出咩草?  發表於 14-3-23 15:03
日日是好日

公爵府

平心而論,呢個case, 結成婚,生咗,可能仲慘。男嘅唔準備生,女嘅唔成熟。生完離婚結局一樣。

alicialee1210    發表於 14-3-24 16:49
amazingbb123  Agree  發表於 14-3-24 14:26
chinatea  如果思想成熟就唔會有今日啦.  發表於 14-3-23 17:12

子爵府

引用:Quote:原帖由+ci8+於+14-03-23+發表點肯定

原帖由 jacky1666_hk 於 14-03-23 發表
張醫生紙
哦…尋晚已經有人估係佢,真傻

大宅

引用:蘋果話個男人去到醫院就反口,仲話個女仔有

原帖由 ABBC 於 14-03-23 發表
蘋果話個男人去到醫院就反口,仲話個女仔有精神病,正世紀賤男
叫全港少女認住個賤男!

首頁

尾頁

跳至