美容扮靚

跳至

首頁
12345...10

尾頁

大宅

請問有冇人試個觀塘APM Salon Bis, 我想試但唔知好唔好? 有冇人知呀,可否分享一下! 有冇好師父介紹? 唔該晒!
:-D :wave:

別墅

我係果度剪開, stylist 叫Perry. 佢手勢一流.

男爵府

yummy:

你係長髮or短髮,直髮or曲髮呀?
我係長髮,半年前電左,電到不知所謂:-( ,都想轉第二間收下,你揾erry 剪開,佢剪得型吾型嫁,剪得有層次,有style嗎?
有揾過第二個女stylist 剪過嗎?
剪髮幾錢? 要先tel booking?

原文章由 yummy 於 07-8-20 14:50 發表
我係果度剪開, stylist 叫Perry. 佢手勢一流.

[ 本文章最後由 jo10 於 07-8-20 15:18 編輯 ]

民房

我去剪過一次, 2百幾埋單, so far 都剪得唔錯~

伯爵府

原文章由 jo10 於 07-8-20 15:13 發表
yummy:

你係長髮or短髮,直髮or曲髮呀?
我係長髮,半年前電左,電到不知所謂:-( ,都想轉第二間收下,你揾erry 剪開,佢剪得型吾型嫁,剪得有層次,有style嗎?
有揾過第二個女stylist 剪過嗎?
...

你係apm 電衰ga?
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

男爵府

V-Square:

吾係apm, 係另一間salon in kwun tong:cry:

男爵府

yummy,

hi,

有無電話, 我想下星期去下^^:mrgreen:

男爵府

大B_mama_小B:

電話: 31070888

剪完記住上黎報料分享(同埋邊位stylist好)

原文章由 大B_mama_小B 於 07-8-21 14:25 發表

yummy,

hi,

有無電話, 我想下星期去下^^:mrgreen:

大宅

Thanks for sharing ... and I am going to try this weekend also. Will let all of you know my comment. :mrgreen:

By the way, my friend just give me her VIP no. and will have 20% discount, i.e. hair cut = $192. Just PM me if you need.
:-D :wave:

男爵府

原文章由 mamas 於 07-8-22 00:07 發表
Thanks for sharing ... and I am going to try this weekend also. Will let all of you know my comment. :mrgreen:

By the way, my friend just give me her VIP no. and will have 20% discount, i.e ...

mamas,

i really need the VIP no. pls PM me. thanks a lot.

大宅

我今日去咗個到剪,他們既服務態度非常好。而個髮型都算ok啦!不過我覺得隔離嗰位stylist仲好,他剪得好有型,手勢又好又快,仲幾靚仔添!到剪完後,個stylist 比了張卡片我,我這時才發覺他不時Perry而是Deddy:cry: ,咁我便去接待處問清楚,她說可能我預約時聽錯咗,咁我問佢那一位才是Perry,原來我讚的那一位stylist才是Perry!!:-( :-(

http://studentzones-z.com/index.php?fromuid=22

別墅

sorry ah 各位, e家至黎報到.

其實我搵Perry幫我剪髮好耐la. 長短髮都無問題, 試過長到腰, 直, "lune", 短至男仔頭(好型ga). 佢既強項係剪layers.

有興趣pm我比個名你, 叫佢收平D la.

原文章由 linwailin 於 2007-8-23 17:02 發表

我今日去咗個到剪,他們既服務態度非常好。而個髮型都算ok啦!不過我覺得隔離嗰位stylist仲好,他剪得好有型,手勢又好又快,仲幾靚仔添!到剪完後,個stylist 比了張卡片我,我這時才發覺他不時Perry而是De ...

由於收到好多靚媽,靚女既message話想要Perry資料, 敬請各位send pm 比我, 咁我會清楚邊個覆左, 邊個未覆.

唔該哂.

[ 本文章最後由 yummy 於 07-10-29 09:32 編輯 ]

男爵府

How much for hair cut???

Is Perry is good

男爵府

yummy:

嗰度有冇女髮型師剪得好呀??

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 jo10 於 07-9-8 00:13 發表
yummy:

我都係果到剪,搵anson 都ok,我都有8折

大宅

有無人可以比個vip no我,我都想去剪.

別墅

BB811, LamMa2, ahgloglo, littlechuchu, kat923, jo10,

pm 左比你地啦.

果度stylist有分級數, 所以價錢都唔同.

Perry 大約收$2xx. 佢好pro, 好細心, 又好禮貌, 我介紹比唔少人, 都好滿意 ga.

[ 本文章最後由 yummy 於 07-9-11 09:47 編輯 ]

別墅

sorry. 咁我又唔清楚wor.

原文章由 jo10 於 2007-9-8 00:13 發表
yummy:

別墅

linwailin,

pls check pm la.

i really hope Perry can help you.

yummy

原文章由 linwailin 於 2007-8-23 17:02 發表

我今日去咗個到剪,他們既服務態度非常好。而個髮型都算ok啦!不過我覺得隔離嗰位stylist仲好,他剪得好有型,手勢又好又快,仲幾靚仔添!到剪完後,個stylist 比了張卡片我,我這時才發覺他不時Perry而是De ...

男爵府

yummy:

收到喇,thank you 晒!
咁Perry係咩級數呀?

原文章由 yummy 於 07-9-11 09:46 發表
BB811, LamMa2, ahgloglo, littlechuchu, kat923, jo10,

pm 左比你地啦.

果度stylist有分級數, 所以價錢都唔同.

Perry 大約收$2xx. 佢好pro, 好細心, 又好禮貌, 我介紹比唔少人, 都好滿意 ga. ...

首頁
12345...10

尾頁

跳至