跳至

首頁

尾頁

民房

有無人都是4月BB出生又是住屯門上來交換吓心得.

大宅

我住屯門 ..我個B4/25出世 . 而家差不多4個月..

民房

HELLO RACHEL,
你BB係仔定女呀, 我果個係女0黎, 10/4 出
原文章由 Rachel219 於 07-8-19 16:44 發表
我住屯門 ..我個B4/25出世 . 而家差不多4個月..

大宅

我都係住屯門架..........hihi~~~

大宅

原文章由 TONGIENGTOU 於 07-8-19 18:50 發表
HELLO RACHEL,
你BB係仔定女呀, 我果個係女0黎, 10/4 出

我個BB係囝囝 ,妳亞B而家識轉身未 ??飲奶情況係點 ?? 而家我個b條頸開始有力,有時會比佢扒起度試下爬,但未識轉身. 飲奶維持5~6安.3個鐘一餐 . 真係好 , 我都好想交流下大家既BB情況 .

大宅

原文章由 muji 於 07-8-19 21:43 發表
我都係住屯門架..........hihi~~~

妳好 .妳BB幾多號出世. 係未相中BB. 我估應該係仔仔 (估錯唔好嬲我)

大宅

係仔仔黎架, 佢4月9日出世, 1個月時已經食6oz奶到宜家啦, 好鬼naughty, 唔識自己瞓覺........

原文章由 Rachel219 於 07-8-19 23:42 發表

妳好 .妳BB幾多號出世. 係未相中BB. 我估應該係仔仔 (估錯唔好嬲我)

洋房

Hello! Nice to meet you all!!!! I'm Carol, I also live in Tuen Mun, my kid was born on 5 April, she is now 16 pound. She drinks 5.5 ounces, 4 times a day!

大宅

你好, 我都係住係屯門, 我個BB叫小肥, 佢現在4個半月, 佢係4月6日出生, 佢現在20磅, 飲6-7安奶, 1日5餐, 大家有時間就聯絡下
原文章由 jackycoy 於 07-8-20 00:44 發表
Hello! Nice to meet you all!!!! I'm Carol, I also live in Tuen Mun, my kid was born on 5 April, she is now 16 pound. She drinks 5.5 ounces, 4 times a day!

民房

RACHEL,

嘩..你亞B都飲得幾好, 我個B現在都是5.5-6.5安, 要4個鐘一餐, 現在好頑皮每次飲奶都周身轉, 都開始識轉身啦, 但條頸未完全有力, 佢每次一放在大床轉身.
原文章由 Rachel219 於 07-8-19 23:40 發表

我個BB係囝囝 ,妳亞B而家識轉身未 ??飲奶情況係點 ?? 而家我個b條頸開始有力,有時會比佢扒起度試下爬,但未識轉身. 飲奶維持5~6安.3個鐘一餐 . 真係好 , 我都好想交流下大家既BB情況 .

民房

HELLO, 你好, 你個好肥肥白白, 咁快有20磅....你個女大過我4日, 我亞B現在才15.8磅...一日吃4 餐

原文章由 smallpig07 於 07-8-21 13:49 發表
你好, 我都係住係屯門, 我個BB叫小肥, 佢現在4個半月, 佢係4月6日出生, 佢現在20磅, 飲6-7安奶, 1日5餐, 大家有時間就聯絡下

洋房

大家好,我個bb仔是4月22日出生架,我都係住屯門,你們的bb好可愛呀,飲奶情況很好,食得好多,我bb食好少,是一個沒有肚腩的bb

原文章由 TONGIENGTOU 於 07-8-22 10:09 發表
HELLO, 你好, 你個好肥肥白白, 咁快有20磅....你個女大過我4日, 我亞B現在才15.8磅...一日吃4 餐

民房

咁你亞B現有多少磅, 飲奶有多少?
交換心得
原文章由 wy2006 於 07-8-22 11:43 發表
大家好,我個bb仔是4月22日出生架,我都係住屯門,你們的bb好可愛呀,飲奶情況很好,食得好多,我bb食好少,是一個沒有肚腩的bb

大宅

我住元朗架,但見到你地講,就忍唔住講喇~我個女都係四月五日出世,但見你地個b 成 20 lbs,但我個女得14lbs 咋~咁你地出街抱住佢咪好辛苦???

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 wy2006 於 07-8-22 11:43 發表

Hello all
wy2006 我B豬同你個B同一日架...........
我都係住屯門,我個B而家16磅,食7OZ 奶,一日4 餐,
咁多人住屯門,我地可以攪個屯門媽咪gethering 啦.......

民房

HELOO REIKOLAU,

好呀, 我贊成攪反個屯門好媽咪GETHERING,有無其他人響應:lol:

原文章由 ReikoLau 於 07-8-23 17:20 發表

Hello all
wy2006 我B豬同你個B同一日架...........
我都係住屯門,我個B而家16磅,食7OZ 奶,一日4 餐,
咁多人住屯門,我地可以攪個屯門媽咪gethering 啦.......

首頁

尾頁

跳至