跳至

首頁

尾頁

大宅

===============================
。贊助品--因原先負責既媽媽家中有事,未能抽時間找贊助,我已經聯絡上大約10間,暫只有兩間有正面回覆支持贊助,希望0611有媽媽可以幫手一齊找!!

。當日遊戲項目--大家可以提出一些有趣遊戲項目,遊戲被選用後會即時開始接受家庭報名參加.

*請各位多多提出意思!! *
===============================

大宅

maggieman,

駛唔駛返平台傾呢個topic ??
(怕唔怕人地會抄襲 ??)

複式洋房

唔知會場有無位可以舉行bb爬行比賽呢? 因為我見好多人都有興趣, 到時bb大約十二或十三個月大, 應該未識行, 可以諗下喎.:mrgreen:
[img][/img]

大宅

原文章由 CARMENTAM 於 07-8-21 09:30 發表
唔知會場有無位可以舉行bb爬行比賽呢? 因為我見好多人都有興趣, 到時bb大約十二或十三個月大, 應該未識行, 可以諗下喎.:mrgreen:

keykey77 個囡囡(0607)..依家識走添囉喎...
(好Q架..佢囡囡唔肯食藥..走黎走去..O係佢個blog度有得睇)

大宅

好媽媽勳章

我可以幫手搵贊助,但我吾係好識點搵?-( , 你可吾可以教吓我呀

原文章由 maggieman 於 07-8-21 09:03 發表
。贊助品--因原先負責既媽媽家中有事,未能抽時間找贊助,我已經聯絡上大約10間,暫只有兩間有正面回覆支持贊助,希望0611有媽媽可以幫手一齊找!!

。當日遊戲項目--大家可以提 ...

大宅

唔緊要啦,都已經無咩所謂,大家黎黎去去都係走唔出個幾樣,所以各有各玩姐.

原文章由 suki_pang 於 07-8-21 09:26 發表
maggieman,

駛唔駛返平台傾呢個topic ??
(怕唔怕人地會抄襲 ??)

大宅

唯一可以爬既係台到廳尾既一條中央走廊可以爬==>
都可以架,但最多同時間兩個bb爬咋喎.......有咩好提議??可以兩個一組爬??定點好??

原文章由 CARMENTAM 於 07-8-21 09:30 發表

大宅

thankyou!!pls check pm!!

[quote]原文章由 福媽 於 07-8-21 12:48 發表
我可以幫手搵贊助,但我吾係好識點搵?-( , 你可吾可以教

大宅

我可以幫手搵贊助,but我唔識點搵,教下我可以嗎?
原文章由 maggieman 於 07-8-21 09:03 發表

。當日遊戲項目--大家可以提 ...

大宅

thankyou!!pls check pm!!

原文章由 rainwing916 於 07-8-21 15:04 發表
我可以幫手搵贊助,but我唔識點搵,教下我可以嗎?

大宅

好媽媽勳章

Anson仔好可愛啊!!!!

不如黎個笑笑bb video比賽吖,可以係hotel裡面同大家分享bb攪笑電影,可諗會好開心架 ,如果okey既,先再諗個細節!

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

大宅

good idea啵 有個大營幕播,用得

大宅

你位令郎咁勁,來回兩次都no problem
我諗如你所講啦,係台對出打橫都好:lol
起碼可以5個bb一齊比賽爬,分開兩組,咁已經可以有10個bb參與!!
好唔好
原文章由 anaBB 於 07-8-21 16:09 發表
唔使爬咁長o麻
係個台, 打橫爬咪算o羅:mrgreen:

子爵府

玩"餅印"得唔得?先嚟個預賽,選10個到時係大營幕播放,再投票選冠軍
未經本人許可, 不得轉載

伯爵府

原文章由 maggieman 於 07-8-21 16:32 發表
你位令郎咁勁,來回兩次都no problem
我諗如你所講啦,係台對出打橫都好:lol
起碼可以5個bb一齊比賽爬,分開兩組,咁已經可以有10個bb參與!!
好唔好

到時瑞瑞唔係爬行, 可能已經係行路比賽喇

伯爵府

原文章由 福媽 於 07-8-21 16:04 發表
Anson仔好可愛啊!!!!

不如黎個笑笑bb video比賽吖,可以係hotel裡面同大家分享bb攪笑電影,可諗會好開心架 ,如果okey既,先再諗個細節!

一定會好攪笑啫 :lol

大宅

各位在識媽媽, 大家的公司會唔會有d 樣辦/船頭辦/大貨. . .係啱小朋友用的, 可以拿出來供大會抽獎用呢?
積少可以成多, 每人幾件都好豐富啊 :lol::" />

我都搜集緊架, 之前巳另外出p.m.通知maggie

[ 本文章最後由 swisslady 於 07-8-21 22:09 編輯 ]

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

首頁

尾頁

跳至