跳至

首頁

尾頁

大宅

今日同愛美麗影學生相﹐真係好似男仔呀!!! 第日scan俾大家睇下。 一張笑到露出10隻8隻牙﹐另一張無笑﹐C6話用笑個張好D﹐我覺得唔笑正經D...

珍珠宮

不如攪個網上投票,等我地評下分
原文章由 tokyogirl 於 07-10-14 21:26 發表
今日同愛美麗影學生相﹐真係好似男仔呀!!! 第日scan俾大家睇下。 一張笑到露出10隻8隻牙﹐另一張無笑﹐C6話用笑個張好D﹐我覺得唔笑正經D...

大宅

原文章由 mm7163 於 07-10-14 10:38 發表
Rebecca,

你真厲害!平時工作己經忙到cc下,重要成日出trip.到假日都重有咁多精力同攸攸周圍去玩。記住要多休息呀,唔好似我咁攪到周身病痛。

That's why每次假期都好攰。c6又鐘意同攸攸去d outdoor既地方,攸攸同我哋都玩得開心,抵番。
佢e+出親街都成日撩人,一時同人傻笑,一時係咁揮手或say hi,攪到d唔識既人都唔知理唔理佢好。
但係咁攰,又唔見我瘦咗既?但我都會盡量休息多d,真係今時唔同往日。

大宅

原文章由 tokyogirl 於 07-10-14 21:26 發表

好吖,交流吓,我諗d BB既學生惟都好得意,攸攸嗰張係一歲時申請passport時影既,c6話個樣都仲差唔多,淨係頭髮長咗,反正佢張相睇落都似成兩歲咁。

[ 本文章最後由 rebecfwm 於 07-10-14 23:28 編輯 ]

侯爵府

BK Milk勳章

我仲攰啦, 星期六得我一個湊晞晞, 所以我好佩服amy呢個全職mani, 依家佢地真係無時停

好似今日咁, 晞晞平日around 10:30-11:00會訓到12:30, 今日唔知點解c都唔訓, 晞爸仲向11點絃先收工返, 佢唔訓咪由得佢, 初初諗著佢無訓就食得唔好啦, 啍, 佢食晒成碗

跟著返幼潛, 佢又無野喎, 上堂ok, 放左學晞爸話去食野, 佢飲左杯水坐向晞爸大脾上洽著左, 抱佢返屋企訓左3個鐘, 真係俾佢激c
原文章由 rebecfwm 於 07-10-14 22:59 發表

That's why每次假期都好攰。c6又鐘意同攸攸去d outdoor既地方,攸攸同我哋都玩得開心,抵番。
佢e+出親街都成日撩人,一時同人傻笑,一時係咁揮手或say hi,攪到d唔識既人都唔知理唔理佢好。
但係咁攰,又唔見我瘦咗既? ...

[ 本文章最後由 heiheikwok 於 07-10-15 00:17 編輯 ]

珍珠宮

等我又報告下先
今日豬肉佬係公園俾佢老豆老母賣甩左之後,玩玩下發現唔對路,喊住要走(又識路返去婆婆度喎 )。
上到去原來扭眼瞓,經過一輪肉搏戰,婆婆終於攪掂豬肉佬,佢瞓完一粒鐘之後,差足電,成日好表現,令到公公婆婆姨媽伯公……全部都好開心,但亦都好攰
跟住我地兩公婆就黃昏時候接埋豬肉佬同婆婆佢地一齊食晚飯,依家佢阿媽我繼續奮鬥,努力工作

侯爵府

BK Milk勳章

你巧d 未呀
原文章由 Froggy_joe 於 07-10-15 00:13 發表
等我又報告下先
今日豬肉佬係公園俾佢老豆老母賣甩左之後,玩玩下發現唔對路,喊住要走(又識路返去婆婆度喎 )。
上到去原來扭眼瞓,經過一輪肉搏戰,婆婆終於攪掂豬肉佬,佢瞓完一粒鐘之後,差足電,成日好表現,令到公公婆婆姨 ...

珍珠宮

巧D啦,把聲沙沙地,同埋包左D雲吞咁……我諗就快好la卦……
好彩呢幾日比較清閒,唔多使出聲啫,可以養下把聲
但案頭仲有好多工作要做,所以今晚要好夜先有得瞓
你呢?成日都咁夜瞓既?
原文章由 heiheikwok 於 07-10-15 00:18 發表
你巧d 未呀

侯爵府

BK Milk勳章

我不嬲夜鬼嚟嫁啦, 只係向有左晞晞個時先早訓

有時好衰, 訓得多會頭痛
原文章由 Froggy_joe 於 07-10-15 00:25 發表
巧D啦,把聲沙沙地,同埋包左D雲吞咁……我諗就快好la卦……
好彩呢幾日比較清閒,唔多使出聲啫,可以養下把聲
但案頭仲有好多工作要做,所以今晚要好夜先有得瞓
你呢?成日都咁夜瞓既?
...

珍珠宮

嘩,我有得瞓,多多都唔頭痛
但其實Kyle出左世之後,有得揀我都會早瞓,夜瞓,通常都係迫於無奈:-|
原文章由 heiheikwok 於 07-10-15 00:30 發表
我不嬲夜鬼嚟嫁啦, 只係向有左晞晞個時先早訓

有時好衰, 訓得多會頭痛

侯爵府

BK Milk勳章

如果個晚訓得好就無野, 可能習慣左訓得唔多, 但訓得好,我其實試過訓足24hrs, 諗起都有d驚
原文章由 Froggy_joe 於 07-10-15 00:33 發表
嘩,我有得瞓,多多都唔頭痛
但其實Kyle出左世之後,有得揀我都會早瞓,夜瞓,通常都係迫於無奈:-|

侯爵府

BK Milk勳章

你努力啦, 我差唔多訓, 我諗聽日我地要開part v

珍珠宮

我都試過,以前讀書的時候,好多時玩埋D戶外+勁曬+勁體力消耗+接連數日的活動……一有機會休息,可以連瞓24小時,只係爬起身去完廁所又瞓過
原文章由 heiheikwok 於 07-10-15 00:41 發表
如果個晚訓得好就無野, 可能習慣左訓得唔多, 但訓得好,我其實試過訓足24hrs, 諗起都有d驚

珍珠宮

早抖,咁快就part V
原文章由 heiheikwok 於 07-10-15 00:45 發表
你努力啦, 我差唔多訓, 我諗聽日我地要開part v

珍珠宮

終於可以去瞓

大宅

原文章由 Froggy_joe 於 07-10-15 03:49 發表
終於可以去瞓

GOOD MORNING

Toni,

你病緊都又係咁夜?你今日巧d未?生活迫人。

我尋晚初段都瞓得OK,但今朝比公司d嘢飄過個腦,扎醒咗瞓唔番,激c我同唔抵!我今日個眼袋跌咗落個鼻到,唔敢帶contact lens,帶眼鏡,費事d人以為Halloween提早到。

大宅

原文章由 heiheikwok 於 07-10-14 23:51 發表
我仲攰啦, 星期六得我一個湊晞晞, 所以我好佩服amy呢個全職mani, 依家佢地真係無時停

好似今日咁, 晞晞平日around 10:30-11:00會訓到12:30, 今日唔知點解c都唔訓, 晞爸仲向11點絃先收工返, 佢唔訓咪由得佢, 初初諗 ...

對!對!對!一個人湊真係會攰c。佢哋又瞓少咗。攸攸尋日朝早都係唔肯瞓,我同佢肉搏咗45mins終於放棄!佢去完街喪跑完一大餐都只係瞓咗個半鐘。

珍珠宮

唉……所以今朝繼續流鼻涕,今日仲要開兩個會,一個同人開,一個同鬼開,仲係要講野唔可以遊魂的會,我今晚一定要瞓餐飽
原文章由 rebecfwm 於 07-10-15 08:06 發表

GOOD MORNING

Toni,

你病緊都又係咁夜?你今日巧d未?生活迫人。

我尋晚初段都瞓得OK,但今朝比公司d嘢飄過個腦,扎醒咗瞓唔番,激c我同唔抵!我今日個眼袋跌咗落個鼻到,唔敢帶con ...

侯爵府

BK Milk勳章

早呀, 開左PART V

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1166833&extra=page%3D1

大宅

Jenny:
你個班已滿了,晞晞不能同芷蔚做同學仔了。我地要報12:30-41:30個班:-(
我28/10 11:30試堂
[size=large]晞晞影樓照http://www.studio123.hk/onlinealbum/2007-04-12/jonathan.html
晞晞Blog:
http://www.baby-kingdom.com/?27606

首頁

尾頁

跳至