跳至

首頁
34567...99

尾頁

大宅

我miss
妳屋企個帶子洪朗好似唔係好掂
強烈建議妳頻密地打電話返屋企check.........or 餓親angi就too bad la.......
原文章由 CARGO 於 07-8-22 13:45 發表
hi...唔知有冇人miss我呢?!

report帶子洪郎status:
尋日放工返去同angi玩左一陣, 之後問c6 angi幾時食粉粉ah?....c6叫我自己睇schedule...我一睇....哇! 餓鬼c ah女喇!!! 13:00食左1碗粉, 到18:4 ...

別墅

~ Hello everybody ~

嘩! Part IV 啦!! 真係羨慕你地...隨時都可以嗲!

原文章由 Froggy_joe 於 07-8-22 14:26 發表
Amy, 真係難為左你……
我都無乜對策提供俾你tim~:-|
[quote]原文章由 tokyogirl 於 07-8-22 14:22 發表
已經好綿﹐無得再綿﹔稀杰都
Hello! I'm Daniel my daddy & mammy's treasure!

大宅

唔公道 ......應該判重些.....
原文章由 heiheikwok 於 07-8-22 11:48 發表
http://hk.news.yahoo.com/070821/60/2e381.html

算唔算公道呢

唔知個bb 女點呢

大宅

Rebecca,
仲103? 淨係感冒無其他事嘛?
原文章由 rebecfwm 於 07-8-22 13:13 發表

尋晚又無教好訓 。攸攸今朝又103,時高時低,但都登佢辛苦。

侯爵府

BK Milk勳章

我係覺得佢判得輕
原文章由 funnyjenny 於 07-8-22 15:18 發表
唔公道 ......應該判重些.....

男爵府

我有呀.......................

你屋企亞angi爸唔得喎........ 咁樣會餓親angi架......學jenny話齋,你要多d打返屋企提下佢呢..........

尋日放工返去同angi玩左一陣, 之後問c6 angi幾時食粉粉ah?....c6叫我自己睇schedule...我一睇....哇! 餓鬼c ah女喇!!! 13:00食左1碗粉, 到18:4 ...

男爵府

我覺得佢坐一世都唔夠呀

原文章由 heiheikwok 於 07-8-22 15:22 發表
我係覺得佢判得輕

侯爵府

BK Milk勳章

miss you very much la

不如你整定d小食好bb 蛋糕, bread 等向屋企, 俾angi 爸知如angi 唔食奶可以有其他食物代替

大宅

我仲幫芷蔚揀緊讀邊間nursury好.........

男爵府

見愛美麗宜家個size, 都知你真係好比心機, 不如真係餓下佢把啦............有d小朋友係會好易嘔架, 我姨甥細個都成日嘔.......唔知有冇記錯, 以前聽過有個terms 叫"慣性嘔吐"..........

佢宜家都有d肉地, 不如唔食就算啦.........有奶飲應該夠營養架..........

辛苦你喇.....

原文章由 tokyogirl 於 07-8-22 14:22 發表
已經好綿﹐無得再綿﹔稀杰都啱啱好佢鐘意程度﹐愛美麗好麻煩﹐太稀太杰都唔肯食...

再慢D... 都得0既﹐問題係一餐接一餐﹐對佢都唔好...

苦惱...

男爵府

rebecca你都要加油, 祝攸攸早日康復!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

原文章由 rebecfwm 於 07-8-22 13:13 發表

Amy,

我用果隻漱口水都係呢果brand,幾work。葯房平d。

尋晚又無教好訓 。攸攸今朝又103,時高時低,但都登佢辛苦。

男爵府

我都係啦.....成日比sunny迫我不停咁search唔同學校既資料......好煩......

原文章由 funnyjenny 於 07-8-22 15:29 發表
我仲幫芷蔚揀緊讀邊間nursury好.........

大宅

我已經參觀晒屋企附近有N1的學校, 打算在附近讀, 唔想芷蔚咁細個搭校車. 然後K1就可能出九龍塘, 如果K1唔揀間英文好0既, 我怕第日入唔到心儀的小學.......要plan好到好遠.....
原文章由 eemsfok 於 07-8-22 15:36 發表
我都係啦.....成日比sunny迫我不停咁search唔同學校既資料......好煩......

男爵府

Jenny, 你住邊區??? 近唔近我架??

原文章由 funnyjenny 於 07-8-22 15:49 發表
我已經參觀晒屋企附近有N1的學校, 打算在附近讀, 唔想芷蔚咁細個搭校車. 然後K1就可能出九龍塘, 如果K1唔揀間英文好0既, 我怕第日入唔到心儀的小學.......要plan好到好遠.....

大宅

我住將軍澳嫁, 無mud好學校:-(
妳0個區好丫, choice 多好多
原文章由 eemsfok 於 07-8-22 16:03 發表
Jenny, 你住邊區??? 近唔近我架??

大宅

要調劑下繁忙卻枯燥0既工作嘛......
原文章由 pisces 於 07-8-22 15:15 發表
~ Hello everybody ~

嘩! Part IV 啦!! 真係羨慕你地...隨時都可以嗲!

侯爵府

BK Milk勳章

jenny, 我心中已經幫晞晞plan到中學嫁喇

我仲煩呀, 晞爸好似唔係好想請個工人呀, 佢好似想晞晞向婆婆個邊讀幼稚園, 我都搵緊婆婆個邊有無好既幼稚園

我屋企個頭有full day 既 0-2yrs 既幼兒園, 好唔好俾晞晞讀呢

我好煩惱
原文章由 funnyjenny 於 07-8-22 15:49 發表

大宅

都唔係成日0既﹐一個星期一次左右﹐問過醫生﹐話「一個星期一次算乜野﹐咁都擔心!?細路仔學食野梗係會嘔下啦。」的確愛美麗嘔完無事人一樣﹐唔係有病﹐只係胃淺得可憐﹐我又心急想train佢食快少少﹐真係少少﹐唔多...

原文章由 funnyjenny 於 07-8-22 15:09 發表
Amy, 成日都聽見愛美麗嘔, 有無問過醫生advice?

別墅

Jenny, 有無睇過呢個web, http://kgp.proj.hkedcity.net/chi/district.php?dis_id=17

Hello! I'm Daniel my daddy & mammy's treasure!

大宅

趁愛美麗瞓著出買左﹐mouth wash $57; 飛滋spray $49

原文章由 Froggy_joe 於 07-8-22 13:15 發表
係呀,呢隻好勁,我平時就用OralB,個口有損傷或者睇完牙醫就用呢隻

首頁
34567...99

尾頁

跳至