自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

呢間酒店方便去血拼 / 搭車 / 食嘢嗎?

乾淨嗎?

有無人試過自己同酒店訂房呀?

平時用 agent ,但格過價食水都幾深,

所以想自己訂呀

侯爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 +5熱血勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

貴姐....呢間酒店就在明洞內,超方便 (包括血拚, 食嘢及交通),我上年去首爾想book呢間酒店,可惜full咗,不過同事去過,話呢間酒店好新好乾淨,值得住。

最緊要就係,shopping完可以將戰利品放回酒店房,之後休息一陣又可以去另一地方玩或血拚。

水晶宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

bemiu_uncha 發表於 14-3-25 14:51
貴姐....呢間酒店就在明洞內,超方便 (包括血拚, 食嘢及交通),我上年去首爾想book呢間酒店,可惜full咗, ...
最緊要方便食嘢嘛....

咁你同事經邊度訂呀?

我第一次自己搞有d拿手唔成世

你地自己訂既話通常係訂咗機票先定酒店先呀?

咁問好似有d白痴,

但平時我懶得理由得agent 劏架嘛,

今次想留番d錢嚟去血拼呀

子爵府

引用:Quote:bemiu_uncha+發表於+14-3-25+14:51+

原帖由 亞貴 於 14-03-25 發表
最緊要方便食嘢嘛....

咁你同事經邊度訂呀?
妳上hotelscombined就幫妳格價,chk到邊個網最平!
不過有啲網站會有9折碼,會再平啲
我用開hotels.com同hotelclub
貪佢可以免費取消
我有hotelclub 9折code:CHINESEAN2014
妳可以去睇下

水晶宮

Elim_mama 發表於 14-3-25 15:24
妳上hotelscombined就幫妳格價,chk到邊個網最平!
不過有啲網站會有9折碼,會再平啲
我用開hotels.com同ho ...
感激流涕

子爵府

引用:Quote:Elim_mama+發表於+14-3-25+15:24+妳

感激流涕
最新折扣碼,有88折:LUCKY7

子爵府

引用:Quote:Elim_mama+發表於+14-3-25+15:24+妳

感激流涕
妳幾時去?
LUCKY7個code要6月30日前入住

侯爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 +5熱血勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 亞貴 的帖子

我上年去搵ExL訂機票及酒店package,因我貪佢可以先由香港去釜山,再由首爾回香港,可以慳一程內陸機。

釜山酒店我就去hotel.com到訂

水晶宮

Elim_mama 發表於 14-3-25 15:28
妳幾時去?
LUCKY7個code要6月30日前入住
其實我地預計8月先去,

不過要一早搵定資料嘛,

你知暑假好鬼full架

大宅

我住過,就如#2 所講~正~~

水晶宮

亞貴 發表於 14-3-25 14:45
呢間酒店方便去血拼 / 搭車 / 食嘢嗎?

乾淨嗎?
我住 ibis..good~!

Bye

侯爵府

回覆 亞貴 的帖子

貴姐...我上次11月中去,10月頭已經full到嚇親我,所以你依家plan就啱,5,6月要定好晒,然後book埋酒店及機票。

水晶宮

meow~meow 發表於 14-3-25 15:46
我住 ibis..good~!
近唔近明洞同東大門架?

好似係呢兩度先多嘢行喎

水晶宮

bemiu_uncha 發表於 14-3-25 15:48
回覆 亞貴 的帖子

貴姐...我上次11月中去,10月頭已經full到嚇親我,所以你依家plan就啱,5,6月要定好晒 ...
係囉,我年年去旅行都早一兩個月經 AGENT 訂,

D位都係爭崩頭架,

所以今年再早D搞

水晶宮

亞貴 發表於 14-3-25 15:52
近唔近明洞同東大門架?

好似係呢兩度先多嘢行喎

正中明洞地鐵上蓋, 旁邊就係 airport shuttle .

路痴都變路專

Bye

水晶宮

meow~meow 發表於 14-3-25 15:55
正中明洞地鐵上蓋, 旁邊就係 airport shuttle .

路痴都變路專
隔離就有找換店. 後門就係明洞大街..

最正有貴妃韓燒......我燒足三晚

Bye

水晶宮

meow~meow 發表於 14-3-25 15:58
隔離就有找換店. 後門就係明洞大街..
IBIS 係咪有兩間架?

我睇CX 個WEB 好似有兩間喎

水晶宮

亞貴 發表於 14-3-25 15:59
IBIS 係咪有兩間架?

我睇CX 個WEB 好似有兩間喎
http://www.ibis.com/gb/hotel-6317-ibis-ambassador-seoul-myeongdong/index.shtml
Bye

大宅

回覆:請問有無人住過首爾 ninetree hotel呀?

呢間同ibis 都住過,9tree 新淨企理好多

侯爵府

落實咗可以介紹D好味韓燒比你

首頁

尾頁

跳至