自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇影小朋友造型相介紹

thk
[size=large]我家有隻百厭貓[img align=right]http://img11.picsplace.to/img10/25/logo_copy2.jpg[/img]

別墅

影造型相

我小朋友上星期影完,開心到震,即刻話要再影過。
服務不錯,不過我未取相,未知質素如何。

您小朋友幾多歲呀?

原文章由 瀅瀅媽咪 於 07-8-22 13:43 發表
有冇影小朋友造型相介紹

thk
Joyful Life

大宅

原文章由 Joyful-Life 於 07-8-23 00:58 發表

您小朋友幾多歲呀?

我小朋友5歲, 另我朋友個女10歲及個仔10歲都想影, 請比d資料我.

thk
[size=large]我家有隻百厭貓[img align=right]http://img11.picsplace.to/img10/25/logo_copy2.jpg[/img]

大宅

Joyful-Life,

Would you pm the information to me.

thanks.

別墅

各位:

我今個星期六才去睇相及揀相。
不如等我看過質素後才推介給您們啦!
我唔想介紹質素唔好的影樓給各位呀!

唔好意思,請耐心等待。

我囡囡六歲,佢影得好開心。
我見那裡有好多服飾,都好新淨。
仲有好多「少女」或「媽媽」去影,因為我等囡囡的半小時,已有一對母女(個女十幾歲)及一個少女(十八廿二)來睇相,還有位太太叫佢十一、二歲的囡囡幫佢取相,好鬼熱鬧。
Joyful Life

男爵府

Please also PM to me.

Thank you.

october

大宅

原文章由 Joyful-Life 於 07-8-23 00:58 發表

您小朋友幾多歲呀?

Dear Joyful-Life ,

Would you please PM the information to me? Thank you.

洋房

有冇影小朋友造型相介紹

唔知歲半有咩好介紹呢

原文章由 Joyful-Life 於 07-8-23 12:22 發表
各位:

我今個星期六才去睇相及揀相。
不如等我看過質素後才推介給您們啦!
我唔想介紹質素唔好的影樓給各位呀!

唔好意思,請耐心等待。

我囡囡六歲,佢影得好開心。
我見那裡有好多服飾,都好新 ...

禁止訪問

水晶宮

Hi Joyful life,
如果d相效果好,唔該pm埋我呀!

大宅

我都想幫阿囡影相,可否介紹吓呢或可否send D相比我睇睇呢,因為我囡囡都10歲lu。

原文章由 問號mama 於 07-8-25 11:31 發表
我影過果間都唔錯,包家庭相&造型相,都係$450已經包65張lu,仲可以睇左相先,所以介紹過比d friends&bk mama,comment都幾好!

別墅

各位:

取了相喇!
我好滿意!因為囡囡張張都笑,仲笑得好自然。
(平時叫我個囡影相,佢會笑得好造作、好唔自然的。)
張張相甫士又唔同,我阿囡睇完都覺得好開心,今日俾佢學o野o的Miss及家長睇都讚好靚。

今早去取相時,同我一齊入門口的兩夫婦+婆婆帶住個約歲半的小朋友去影,令我驚訝的事係用了不足45分鐘已影完 (由進門起、揀衫、換三套造型、到走人計),我仲以為我囡囡用半小時多少少係好快,點知連BB仔都可以咁快,真令我佩服!

我都係透過BK網的媽咪介紹,再致電問清楚她們(女攝影師兼化妝師+由頭氹小朋友到尾的老板娘),覺得佢地態度好好、又均真、唔會氹您加錢做這些那些,寧可叫您自己出外整。

希望以上資料幫到各位做參考。

瀅瀅媽咪、1357、October、bkmum2005、sweet0303、方方媽媽:

您們想要的資料已傳,Please check PM。
希望您們都影到靚相喇!
Joyful Life

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 Joyful-Life 於 07-8-25 22:16 發表
各位:

取了相喇!
張張相甫士又唔同,我阿囡睇完都覺得好開心,今日俾佢學o野o的Miss及家長睇都讚好靚。

今早去取相時,同我一齊 ...

Hi Joyful-Life

Please pm the details to me. Thanks.

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Please pm the details to me. Thanks.

大宅

畀面勳章

Please send the information to me too.

Thanks!!

原文章由 Joyful-Life 於 07-8-25 22:16 發表
各位:

取了相喇!

囡囡媽

別墅

別墅

各位:

取了相喇!

可以pm個電話比我ar!你影左幾$呀?tks
愛一個人! 要了解,也要開解;要道歉,也要道謝;要認錯,也要改錯;要體貼,也要體諒; 是接受,而不是忍受;是寬容,而不是縱容;是支持,而不是支配;是慰問,而不是質問;是傾訴,而不是控訴;是難忘,而不是遺忘;是彼此交流,而不是凡事交代;是為對方默默祈求,而不是向對方諸多要求; 可以浪漫,但不要浪費;可以隨時牽手,但不要隨便分手。

大宅

各位:

取了相喇!

Hi, pls. pm to me, thanks.

別墅

Hi JoyfulLife,

Please pm the details incl. price and share 1 to 2 your kids photo with me.

Thanks,

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

首頁

尾頁

跳至