跳至

首頁

尾頁

男爵府

各位媽打, PART II繼續吹水!

追part I POST 唻依度http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1106792&extra=page%3D1

男爵府

噚晚我訓訓下唔見左個仔 成個彈起 原來 佢daddy趴係度訓 佢就訓上佢daddy既背脊 最奇怪既係

1. 學儒仔點訓度上佢老豆個背脊度
2. 個仔訓左係佢上面 做老豆既都唔知道

我即時抱番佢落黎 唔夠半個鐘 學儒仔又轉幾次身 又成功訓上佢老豆個背脊

原文章由 MMLCY 於 07-8-25 10:59 發表
各位媽打, PART II繼續吹水!

追part I POST 唻依度http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1106792&extra=page%3D1

大宅

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

原文章由 shirleytong28 於 07-8-25 11:02 發表
噚晚我訓訓下唔見左個仔 成個彈起 原來 佢daddy趴係度訓 佢就訓上佢daddy既背脊 最奇怪既係

我即時抱番佢落黎 唔夠半個鐘 學儒 ...

咁快開左 part II

可能學儒爸個背脊舒服過張床
[url=http://tickers.families.com][/url

男爵府

下??學儒仔咁搞笑嘅?? 佢瞓左上爸爸背脊會唔會LOOK落床架???原來有人都阻唔住佢要LOOK嘅??
你老公又幾搞笑喎, 咁都FEEL唔到個仔瞓左係佢上面! WAKAKA

原文章由 shirleytong28 於 07-8-25 11:02 發表

我即時抱番佢落黎 唔夠半個鐘 學儒 ...

男爵府

最過份係佢daddy 我今朝同佢講 佢先知個仔訓左係佢背脊 個仔仲要係大字型咁大覺訓喎

原文章由 MMLCY 於 07-8-25 11:40 發表
下??學儒仔咁搞笑嘅?? 佢瞓左上爸爸背脊會唔會LOOK落床架???原來有人都阻唔住佢要LOOK嘅??
你老公又幾搞笑喎, 咁都FEEL唔到個仔瞓左係佢上面! WAKAKA

...

大宅

學儒仔點 look 上爸爸背脊呀 想像唔到喎

原文章由 shirleytong28 於 07-8-25 11:44 發表
最過份係佢daddy 我今朝同佢講 佢先知個仔訓左係佢背脊 個仔仲要係大字型咁大覺訓喎
我叫樂樂呀, 我媽媽想我同個名一樣, 時時刻刻都咁快樂!!

大宅

我一直都有埋身餵, 到依家都無 mc, 係咪唔正常呢

大宅

HI~~
我又黎啦.....襯人少少出黎吹下, 一人多我就跟唔切架啦~~

大宅

d佬係咁搞笑架啦....唔知真係一d都唔奇, 佢知你先覺得奇呀~~
我老公....晴晴有事冇事, 佢都一隻豬咁, 但佢唔認架~~:tongue:

原文章由 MMLCY 於 07-8-25 11:40 發表

...

[ 本文章最後由 angelhon 於 07-8-25 12:27 編輯 ]

男爵府

我之前都諗唔到 但半個鐘頭後 呢個疑團已經解開

佢係咁碌 碌 碌 先碌上佢daddy個pillow 再趴係佢個身 再一個碌 就好輕易碌左上去 你比樂樂碌下就明白

原文章由 BChiMa 於 07-8-25 12:15 發表
學儒仔點 look 上爸爸背脊呀 想像唔到喎

男爵府

依個係天方夜譚呀, 雖然學儒仔唔算重, 但佢daddy都冇乃由feel唔到有個重量架??難道佢以為係學儒媽你伸隻手去hug佢??

原文章由 shirleytong28 於 07-8-25 11:44 發表

男爵府

查實健康院d姑娘同我講話停左人奶先會唻架! 唔唻就可以自動避孕, 不過當然有special case啦!

原文章由 BChiMa 於 07-8-25 12:17 發表
我一直都有埋身餵, 到依家都無 mc, 係咪唔正常呢

男爵府

我老公都唔認架, 佢有次差d一野批左落蚊豬個頭度, 好彩我啱啱起身飲水咋!

原文章由 angelhon 於 07-8-25 12:24 發表
d佬係咁搞笑架啦....唔知真係一d都唔奇, 佢知你先覺得奇呀~~
我老公....晴晴有事冇事, 佢都一隻豬咁, 但佢唔認架~~:tongue:

大宅

嘩, 學儒仔大個可以做體操王子, 身手敏捷

原文章由 shirleytong28 於 07-8-25 12:28 發表
我之前都諗唔到 但半個鐘頭後 呢個疑團已經解開

佢係咁碌 碌 碌 先碌上佢daddy個pillow 再趴係佢個身 再一個碌 就好輕易碌左上去 你比樂樂碌下就明白

...

男爵府

我都覺得不可思議 我今朝仲同佢講 個仔訓左係你背脊你都可以唔知 容咩易你又一碌 佢咪成個飛落地 佢死都話唔會

原文章由 MMLCY 於 07-8-25 12:31 發表
依個係天方夜譚呀, 雖然學儒仔唔算重, 但佢daddy都冇乃由feel唔到有個重量架??難道佢以為係學儒媽你伸隻手去hug佢??

男爵府

啱啱比老細的左入去開會, 遲d我唔得閒成日吹水啦..我諗九月中打後啦...因為佢話見我個b咁大, 要我跟多幾個客喎!:-(

男爵府

我諗佢係食左蚊豬豬屎 所以有充份鈣質 樂樂要買番d啦

原文章由 BChiMa 於 07-8-25 12:37 發表
嘩, 學儒仔大個可以做體操王子, 身手敏捷

男爵府

咪係..陣間佢一個轉身學儒仔點算呀??

原文章由 shirleytong28 於 07-8-25 12:37 發表
我都覺得不可思議 我今朝仲同佢講 個仔訓左係你背脊你都可以唔知 容咩易你又一碌 佢咪成個飛落地 佢死都話唔會

男爵府

蚊豬媽 你點忙都會c都d時間出黎既 我唔擔心你喎

原文章由 MMLCY 於 07-8-25 12:38 發表
啱啱比老細的左入去開會, 遲d我唔得閒成日吹水啦..我諗九月中打後啦...因為佢話見我個b咁大, 要我跟多幾個客喎!:-(

男爵府

我依家張床係擺係房中間 兩邊無wall 要諗諗計

學儒仔訓唔到床仔 因為佢太懶訓 佢一碌 唔夠地方 佢就會醒 發脾四 點算好?

原文章由 MMLCY 於 07-8-25 12:39 發表
咪係..陣間佢一個轉身學儒仔點算呀??

首頁

尾頁

跳至