跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無人可以講下鱷魚潭個日d安排點. 有冇媽咪爸爸可幫手買野?

男爵府

既然jessica第一個彈出黎 咁唔該你去開新topic 0611媽打吹水站 - 合併版part iii 呀

原文章由 jessica2004 於 07-9-6 11:22 發表

睇遲少少姐,大鱷媽,唔使咁惡呀嘛:-( :-(

大宅

原文章由 shirleytong28 於 07-9-6 11:07 發表
我因為屋企窮 無錢買noddy 所以係街邊執d兒歌dvd俾佢唱同睇 so far 唱左三個幾月 佢識 fish head left 同right etc. d 兒歌 呢排係屋企 老細仲扮playgroup老師 要我同菲菲坐係度 佢摸頭 我地要跟住摸 佢拍 ...

呢的咪叫做一物治一物囉

大鱷媽係度"haha baba",返到屋企有鱷魚仔幫我地教訓下佢,

大宅

你地d人....樹大招風, 人家唔鍾意架~~
我黎嘞....反正我都已經係死人一個喇~~

原文章由 shirleytong28 於 07-9-6 11:21 發表
各位 我諗我都係等唔到架啦 今次到邊個開topic iii呀 第一次係我 (己經壯烈犠牲) 第二次係蚊 (得番半條人命) 唔該 邊位做第三位烈士呀

子爵府

畀面勳章

唔緊要啦, 叫凱喬細佬/細妹到時飲番夠...補飲番凱喬o個份囉...:-P

原文章由 esther_fong 於 07-9-6 11:14 發表

我返到屋企都有試過,埋身餵佢推開我唔啜,泵落個奶樽度佢都唔飲,但係就食奶粉(佢唔識野,有好野唔要 ),加上因為自己身體o既開係,坐月我食唔到野,食兩啖就食唔落,都冇營養,最後放棄o左:-( ...

男爵府

開啦 蚊豬媽得閒post野 唔得閒開topic 你開啦

原文章由 angelhon 於 07-9-6 11:25 發表
你地d人....樹大招風, 人家唔鍾意架~~
我黎嘞....反正我都已經係死人一個喇~~

大宅

C就C啦, 開咗喇

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1125139&extra=page%3D1

原文章由 shirleytong28 於 07-9-6 11:34 發表

[ 本文章最後由 BChiMa 於 07-9-6 11:38 編輯 ]
我叫樂樂呀, 我媽媽想我同個名一樣, 時時刻刻都咁快樂!!

侯爵府

原文章由 蛋蛋媽 於 07-9-6 11:28 發表
唔緊要啦, 叫凱喬細佬/細妹到時飲番夠...補飲番凱喬o個份囉...:-P

我都係咁諗
我之前都好內疚架,凱喬第一次發燒(3個月針o個時),我成日諗係唔係因為凱喬冇飲媽媽奶,所以抗體唔夠,所以病,但係c699,你身體唔好,食唔到野,d奶都唔夠營養啦,依家d奶粉d營養咁全面,邊關事呢,同埋依家見到凱喬大大隻、健健康康我先冇咁內疚咋

子爵府

畀面勳章

原文章由 BChiMa 於 07-9-6 11:36 發表
C就C啦, 開咗喇

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1125139&extra=page%3D1

男爵府

我係e度學架!

原文章由 shirleytong28 於 07-9-6 11:18 發表
唔知咪問囉 咁都唔俾呀 你都好惡c 姐 係邊度學番黎架 無人可以question你呀

伯爵府

原文章由 MMLCY 於 07-9-6 11:58 發表
我係e度學架!

蚊豬媽,

開左part 3啦, 過去傾啦 :mrgreen:

男爵府

要copy 幾次link架嘛!

原文章由 shirleytong28 於 07-9-6 11:34 發表

首頁

尾頁

跳至