自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

熱血勳章

HELP!最近睇唔到YOUKU、土豆、愛奇藝等內地視頻。
用開Google Chorme,一向有裝youku block,
一係就load唔到,一係就話網絡問題/ 連接失敗。
可唔可以幫下我,thx!

大宅

熱血勳章

公海真係好勁d post去得好快呀,push下..

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

香港地區係睇唔到的

水晶宮

BK Milk勳章

回覆:求幫助,最近睇唔到YOUKU、土豆、愛奇藝等內地視頻

用快播

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

有 unblock youku apps, but 我冇用過呀
總有離別的時候

珍珠宮

15週年勳章

你CLICK UNBLOCK YOUKU -----歡迎聯絡我們

裏面是咁寫的, 你試下

关闭 Chrome 后扩展程序消失,需要重新安装
答:请访问 http://uku.im/crx 下载扩展程序的 crx 安装文件,之后把 crx 文件拖入 chrome://extensions 页面手动安装

大宅

熱血勳章

丫雅 發表於 14-3-28 18:14
香港地區係睇唔到的
我裝左YOUKU BLOCK之前可以睇到,上星期開始睇唔到了

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

heycutiepie 發表於 14-3-28 18:39
我裝左YOUKU BLOCK之前可以睇到,上星期開始睇唔到了
係,就算有一段時間睇到,都會好快就有人做野,係都要香港地區睇唔到

首頁

尾頁

跳至