自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

係今朝4點幾,我覺得好奇怪,點解個私人信息會有個MSG叫:
HELLO!!妳好,平時又無係BK吹開水既人,要用私人信息黎交友好奇怪啦.....我咪問係MAN OR WOMAN啦.....佢答係MAN,我就無再回應啦....媽媽網係媽媽吹水既地方,同個MAN有咩好傾先????仲要係私人信息度傾,做咩要吾可以公開傾呀?????鬼鬼鼠鼠.....

孟波先生麻煩你尊重BK,LEE個親子網站,良家婦女既網站!!!!!

吾好再SEND埋D點解MAN就吾傾得既廢MSG!!!!!

大宅

係男人就光明磊落,吾洗偷偷摸摸!!!

Fw: 食屎 ,肥婆奶奶,妳個仔好 樣衰 !
原始私人訊息 (回覆)
發送 : 小林媽媽
時間: 07-8-25 09:46

QUOTE:
係男人就 吾可以上來咩,妳都白痴

我係LEE度好公開咁回答你.
叫人食屎,如果係朋友既可以係開玩笑,BUT孟先生你係叫無教養,無氣質.
肥婆奶奶係要好有褔氣至做得倒既...
至於妳個仔好樣衰,係BK睇倒既我個仔係做緊鬼臉,咁又點會樣好呢??????
至於係男人就吾可以上BK呢,請你要清楚自己做緊咩??而家係你濫用私人信息,吾係在BK公開談論.
另外白痴呢.....
在私底下,偷偷摸摸咁回應既,咪就係囉....

孟先生麻煩你自重D啦.....

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

Fw: 食屎 ,肥婆奶奶,妳個仔好 樣衰 !
佢send呢句比你呀
雖然我在線,但可能行開左

民房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

要求 大臣 band左佢a/c啦!

子爵府

畀面勳章 親子達人勳章

呢位阿生撩完人人地唔so佢,佢就咁話人
真係超無品...:tongue: :tongue: :tongue:

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 candietweety 於 07-8-25 17:45 發表
要求 大臣 band左佢a/c啦!

band左...咪又係可以開個第2個.........大家小心
雖然我在線,但可能行開左

男爵府

好心d pk la....搵食行遠d la
男人唔係唔可以上黎....
不過唔好有期望諗住識到女仔la

水晶宮

叫大臣封佢舖啦!
就算佢再開新a/c,都係新國民,
成日係新國民身份,大家都醒水d啦.
係呢,大家知唔知呢位半夜三更撩人者--賤既生,係邊個討論區出沒多?
圍剿佢啦!

男爵府

呢位人兄呢度係親子網,唔係你地呢d咸濕佬既交友網!!!!!咁鐘意比錢去叫啦,

男爵府

畀面勳章

咁q衰呀..我幫你咀佢

孟波
希望你腸穿肚爛,jj臭,春袋爛,無兒無女無女人...拿拿聲7月14跟d游雲野鬼一齊返落去食香......食衣紙

子爵府

畀面勳章 親子達人勳章

原文章由 HEIDICHOI 於 07-8-25 18:17 發表
咁q衰呀..我幫你咀佢
孟波
希望你腸穿肚爛,jj臭,春袋爛,無兒無女無女人...拿拿聲7月14跟d游雲野鬼一齊返落去食香......食衣紙

你都好絕喎!!!

男爵府

All mothers here should be alerted of such kind of bad guys.

原文章由 小林媽媽 於 07-8-25 14:31 發表
HELLO!!妳好,平時又無係BK吹開水既人,要用私人信息黎交友好奇怪啦.....我咪問係MAN OR WOMAN啦.....佢答係MAN,我就無再回應啦....媽媽網係媽媽吹水既地方,同個 ...

伯爵府

條友咁無品架!!唔回應佢就話人,正cheap精
乜阿孟波先生你好靚仔架 係既話都唔洗係道搵食喇!!自己唔係靚仔就唔好話人樣衰~如果你怕悶咁想搵人吹水,依排岩晒你喇...我諗d鬼朋友都好得閒同你傾架
大b駿逸細b駿晞

男爵府

原文章由 小林媽媽 於 07-8-25 14:31 發表
HELLO!!妳好,平時又無係BK吹開水既人,要用私人信息黎交友好奇怪啦.....我咪問係MAN OR WOMAN啦.....佢答係MAN,我就無再回應啦....媽媽網係媽媽吹水既地方,同個 ...

係啦男人老狗 ...入來女人堆..吾知博乜:tongue: :tongue: :tongue:
[

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 HEIDICHOI 於 07-8-25 18:17 發表
咁q衰呀..我幫你咀佢
孟波

勁勁勁勁勁勁

大宅

原文章由 ∼星子∼ 於 07-8-25 18:11 發表
呢位人兄呢度係親子網,唔係你地呢d咸濕佬既交友網!!!!!咁鐘意比錢去叫啦,

咪就係cheap到連個少少錢都吾願出囉.....仲要改個名講到明係咸濕佬,半夜3更係bk搵d,自願人士喎.....?-( ?-( ?-(
最賤就係吾采佢都仲係度pm問點解喎......超級有病呀!!!!!

大宅

咁q衰呀..我幫你咀佢
孟波

THANK YOU 妳!!
咀得咁精彩又咁應景,咁我順便祝埋佢一路順風啦.....

子爵府

好媽媽勳章

順手祝你早死早著,聽日7月14呀,快D自殺啦,冇一個媽咪會SO 你架喇,叫雞錢都俾唔起,死CHEAP精

禁止發言

翡翠宮

這叫“網交”乎?

首頁

尾頁

跳至