論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

我的印印將會9月30日約滿. 雙方都同意唔續約. 而新印印應該會9月中到, 我62&99話唔想佢o地撞面.同想從新教新印印wor!

1) 咁假若新印印9月15日到, 我想叫舊印印提早走得唔得?
2) 提早同佢傾, 定到時叫佢立刻走?
3) 如到時叫佢立刻走, 咁佢去邊到呀?
4) 之前佢要求我完約後,比錢代替機票佢, 因佢完約後需要去Singapore, 咁我係唔係o係ticket.com搵到HK-SOLO的價錢(print out for reference)就咁比佢就得o架啦?

唔該幫幫手o丫

[ 本文章最後由 tvoincy 於 07-8-25 21:45 編輯 ]

大宅

原文章由 tvoincy 於 07-8-25 21:44 發表
我的印印將會9月30日約滿. 雙方都同意唔續約. 而新印印應該會9月中到, 我62&99話唔想佢o地撞面.同想從新教新印印wor!

1) 咁假若新印印9月15日到, 我想叫舊印印提早走得唔得?
3) ...

早D叫她走無間題,但工資無得減收,
她可能好開心 ,有錢又可以早走出玩.

大宅

原文章由 onying888888 於 07-8-25 22:40 發表

早D叫她走無間題,但工資無得減收,
她可能好開心 ,有錢又可以早走出玩.

咁我係唔係唔洗理佢去邊同"訓"邊o架?

大宅

原文章由 tvoincy 於 07-8-25 21:44 發表
我的印印將會9月30日約滿. 雙方都同意唔續約.

3) 如到時叫佢立刻走, 咁佢去邊到呀?
4) 之前佢要求我完約後,比錢代替機票佢, 因佢完約後需要去Singapore, 咁我係唔係o係ticket.com搵到HK-SOLO的價錢(print out for reference)就咁比佢就得o架啦?

Any more comments

男爵府

佢0係邊到瞓, 你真係唔駛同佢擔心喎, 佢一定熟過你, 出面大把地方比佢地住...................佢9月尾到期, 再加上佢地有14日有薪假, 你係可以9月中比佢走架喎................但人工就要比到9月尾......你明唔明????

原文章由 tvoincy 於 07-8-25 22:53 發表

咁我係唔係唔洗理佢去邊同"訓"邊o架?

首頁

尾頁

跳至