跳至

首頁

尾頁

民房

BB只係訓,唔食奶.點好???三個幾月大...但每餐都係食得果3-4安...pls help me,thanks.

大宅

你咪叫醒佢囉~再唔係比佢少食多餐~不過如果體重ok,唔駛咁擔心~
原文章由 ttangel 於 07-8-27 11:59 發表
BB只係訓,唔食奶.點好???三個幾月大...但每餐都係食得果3-4安...pls help me,thanks.
[link=http://www.TickerFactory.com/][image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;29/st/20101228/dt/14/k/e4b9/preg.png[/image]
[/link]

洋房

試下抓腳板底弄醒佢,如果唔得就算數了,下一餐比番佢食同時下一餐佢可能會早d要奶!

大宅

我個 BB 都有咁既情況, 剛剛3個月, 都係食 3 -4 安, 有時2安咋, 多數都係夜晚, 什麼辦法都試過, 唔食就係唔食, 仲會扮嘔, 有時明明成 5 個鍾, 都係食 2 安, 都冇計, 又唔知佢體重 OK唔 OK, 要下個月先去健康院, 唉, 有時都唔到自己唔擔心呀.

民房

嗯...但我個BB會用手頂開...點都唔肯食.好擔心

洋房

算啦,我個bb都係咁, 超串! 唔食就唔食,扮嘔,勁喊.我已經唱晒歌仔,都係咁,依定決定算數.因為就算迫左佢,佢之後都會嘔返出黎.
所以如果bb體重ok,就算啦.佢食咁少3安-4安,依家都有15磅

複式洋房

我BB之前都係咁,一飲奶奶就勁喊,喊到癲左咁 ,咁我就勁同佢傾偈同抱佢多o的,幾日後佢就飲返奶啦

民房

已經3日啦...都係咁.唉,而且亦無便便...點算?

首頁

尾頁

跳至