自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

知吾知點樣先可以最平, 打去問, 3m, 要206, 簽24個月先送個爛鬼無線keyboard 同mouse

男爵府

原文章由 hinhinmummy 於 07-8-27 15:54 發表
知吾知點樣先可以最平, 打去問, 3m, 要206, 簽24個月先送個爛鬼無線keyboard 同mouse

hinhinmummy:
我尋日打上去續约,$190, 6m, 18個月约,
再送18個月手提電話通話費,每月750分鐘,(我剛好想比個手提電話呀仔用:mrgreen: )
p.s.佢話到時會寄張sim咭比我!
pccw送比你o既電器,千萬唔好要,全部都係壞o野!

侯爵府

原文章由 looby 於 07-8-28 12:47 發表

hinhinmummy:
我尋日打上去續约,$190, 6m, 18個月约,
再送18個月手提電話通話費,每月750分鐘,(我剛好想比個手提電話呀仔用:mrgreen: )
p.s.佢話到時會寄張sim咭比我!
pccw送比你o既電器,千萬唔好要,全部都係壞o野! ...

唉, 我daddy 忍吾到, 自己走左去申請香港x頻, 我吾知點解, 一聽到乜乜寬頻呢d 已經打個突, 好驚, 可能以前試過比狗倉攪到我 同埋netvigator, 新客戶, 乜優惠都無呀, 我話我本身係你們客戶, 依家想出多個比我daddy用者, 佢話佢地無做bundle 客架wor

pccw 送既電器, 真係垃圾, 我試過幾次之後, 都吾會再要佢地d 垃圾

首頁

尾頁

跳至