論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章

上星期工人走時同我地講:先生太太,如果這2年我有做錯任何事,或有什麼做得不好,我向你們說一聲對不起,希望你地唔好怪我.之後仲請了我們出街食飯才走呀!

好感動呀!

佢是第一個可以完約的工人呀!

大宅

原文章由 cherrychung 於 07-8-28 09:45 發表
上星期工人走時同我地講:先生太太,如果這2年我有做錯任何事,或有什麼做得不好,我向你們說一聲對不起,希望你地唔好怪我.之後仲請了我們出街食飯才走呀!

好感動呀!

佢是第一個可以完約的工人呀! ...

岩岩比我炒個個工人都有咁講...
不過無飯食...:lol :lol

公爵府

佢完約時咁講...証明佢係真心唔係扮野...抵讚!

依...我舊工人明天都走喎...等我問下佢會唔會請我食飯先

原文章由 Maltesers 於 07-8-28 09:55 發表

岩岩比我炒個個工人都有咁講...
不過無飯食...:lol :lol

洋房

原文章由 cherrychung 於 07-8-28 09:45 發表

好感動呀!

我都覺好感動.因為佢仲請食飯真是未聽過.佢係bun定印???

男爵府

我工人完約走時, '菊'躬同我講多謝晒, 唔該晒妳呀太太. 講左幾次羅. 如果佢真係請我食飯我都會好唔好意思.

好感動呀!

大宅

醒目開學勳章

佢係印印
原文章由 yukic12407 於 07-8-28 10:16 發表

我都覺好感動.因為佢仲請食飯真是未聽過.佢係bun定印???

別墅

我媽咪用果個工人又係啊,就快做左十年,點知佢爸爸嚮印尼跌親,要佢返過去照顧,臨走果幾日,日日同佢講兩句野,例如叫佢返到印尼要打返黎報平安啊、送D手信比佢D屋企人啊,佢就喊喊喊.......,送機果日,又係喊喊喊.........,搞到我D屋企人都喊埋一份:cry:
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid225/pcf65ea518be162d4ec70ff76be1a5cc4/e9174368.jpg[/img]

大宅

好感動呀!

我個工人都有講:先生太太,如果這2年我有做錯任何事,
或有什麼做得不好,我向你們說一聲對不起,仲有聲淚流滿面,誰不感動流淚, (例牌對白)
但出街食飯就是我比錢才走呀!
之前兩個都有講
如果她是真心,就不會走時偷竊.

[ 本文章最後由 onying888888 於 07-8-28 21:29 編輯 ]

禁止訪問

別墅

我個工人連bye bye 都無講就走,幾有型呀

子爵府

好感動呀!

:cry: ~:-( :-(

首頁

尾頁

跳至