跳至

首頁

尾頁

大宅

因為心情極度唔妥...所以要靜養...
希望一個月後再同大家chat...
(放心..唔關被人攻擊事..我 suki_pang 無咁易被人講2野就XYZ)

maggieman,
個members' list 我會繼續 update ...
暫時0611 有277 個靚媽....
(p.s. yiuyiu0606 資料不全....唔知係咪 copy&paste 的問題..我o既資料係..28-Jan)

MMLCY,
shirely & swisslady o既班..我唔去喇...搭車都要$$ ..
你替我個位丫....

BChiMa,
醫生話頭仔大..唔好俾bb 常撞親個頭仔喎...be care !!

vf2006 & olimo,
我想問...如果臭b真係跟返我o既話...
我想踢佢入基督教...有咩手續..係我要搞架 ??
(定要臭b 大個左要佢自己話入先入 ??)

suki_ng,
係呀...臭b 讀緊果間嬰兒園時都成日病..
不過..我覺得ok 喎...
(忠告: 叫你個fd 唔好星期二四六去睇何楚明呀...)

仲有.... 多謝大家關心 !!!

大宅

唔緊要!!只要你想休息時就去休息一下吧!!
仲有,你明天要返工嗎??灣仔是嗎??
我老公有野攞比你,佢係金鐘工作,你pm我再約時間地點!!

原文章由 suki_pang 於 07-8-28 10:55 發表
(放心..唔關被人攻擊事..我 suki_pang 無咁易被人講2野就XYZ)

maggieman,
個members' list 我會繼續 update ...
(p.s. y ...

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

大宅

suki,
好好休息吓啦, 我哋期待一個refresh & happy 嘅suki再次出現, 我會掛住你嫁

原文章由 suki_pang 於 07-8-28 10:55 發表

maggieman,
(p.s. y ...

我叫樂樂呀, 我媽媽想我同個名一樣, 時時刻刻都咁快樂!!

伯爵府

好媽媽勳章

maggieman,
(p.s. y ...

你咁樣我地仲擔心呀!
唔好理人地講咩啦!每人睇法唔同,仲知我地明白你咪得咯!
至於我個fd,我就真係唔理得佢咁多.我見佢地照顧個b既方法,都別樹一格,所以我都唔出聲話佢

有咩幫手出聲呀!我地咁多人會橕你架!

男爵府

睇到個topic好嚇人呀! 你唔好諗埋一邊呀! 我情願唔join個班都想你平平安安!

maggieman,
(p.s. y ...

伯爵府

maggieman,
(p.s. y ...

suki,

你越唔開心你就更加要同我哋傾多d, 等我哋可以幫吓你, 開解你嘛, 我驚你收收埋埋自己又唔知諗左乜嘢, 你唔好唔上黎啦

如你想臭b返基督教, 其實無咩特別手續, 只要你同臭b返教會就得喇, 似我教會為例, 暫時我哋bb都要同我哋一齊返崇拜, 要等到夠3歲先會自己返兒童崇拜, 所以你都可以嘗試同臭b一齊返教會先, 如果你唔介紹遠得濟, 你都可以同我一齊返我果間教會(荃灣區), 或是去zoie媽果間, 好似在元朗架, 你有需要, 可以隨時搵我

另外, 我係ha intranet 見到kowloon west請gsa, detail你可以pm我, 我fax比你睇

大宅

suki,
休息還休息, 悶的時候記住唔好亂諗嘢, 要找人傾下計, 揾d嘢做下, 我地等你返來的呀 :D

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

suki,

你咪嚇人啦...
咁你就靜靜地諗清楚你自己想點啦
有咩事就隨時call我, 我地住得禁近
記住呀...我地好掛住你架

原文章由 MMLCY 於 07-8-28 11:39 發表
睇到個topic好嚇人呀! 你唔好諗埋一邊呀! 我情願唔join個班都想你平平安安!

別墅

畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

我好耐冇上bk喇, 睇見依個post嚇左我一跳呀? 希望一個月後見到你會有一個新景象啦...如果有雖要幫手出聲啦, 近日有新boss所以very busy, 之前話有野比你, 我要星期六或日先得喇, 你方便既話call我丫.

大宅

maggieman,
(p.s. y ...

嚇c人咩,你唔好咁傻啦,病埋一個月做咩姐,有唔開心更加應該同我地chat下啦,點解要俾個限期自己不上來chat姐,心情唔好,都上來睇下我地0611媽打吹水站呀,果度有萬有引力,你睇下我地個個中晒毒就知啦,

suki,振作的呀,船到橋頭自然直,有時間上來打一兩個字都得架,你咁樣,你咁樣我地咪仲擔心你

大宅

suki,

要幫忙真係要搵我地啊!

原文章由 Creamy_mami 於 07-8-28 11:50 發表
suki,

你咪嚇人啦...
咁你就靜靜地諗清楚你自己想點啦
有咩事就隨時call我, 我地住得禁近
記住呀...我地好掛住你架

大宅

好媽媽勳章

臭b媽, 休息吓都好既...... 有陣時需要比自己有個空間去處理一吓自己既事.....有需要搵人support既, 記得搵我地吖

大宅

雖然未見過你, 但一直跟你於 BK 交流時, 覺得你是一個好 TOUGH 的人, 即使部分時間是"當局者迷"
但希望你可以 REFRESH 完後, 跟大家 OLD FRIEND 及 NEW FRIEND 見面 LA.
我隻灝灝豬都係大頭仔一名.... 到時跟臭 B 較量頭圍 LA.
HEHEH

侯爵府

suki,

睇見你個topic真係嚇咗我一跳呀,你唔好亂諗野呀,有乜野唔開心記住搵我哋傾訴呀,有乜野需要幫忙記得出聲呀

大宅

suki

唉....其實聽你講唔開心都幾個星期

有時收埋自己未必好事,有好多野都要自己睇通才可放手

希望你係呢段時間入面,可以找到自己想點,講真你成日話想俾臭b

有個完滿/完整家庭,其實好多小朋友都係單身家庭長大佢地可以開

開心心,連你自己都咁介意俾自己咁大壓力,臭b又點會開心喎

其實做人父母唔容易,大個女唔可以成日話收埋自己,仔都有個何必

要傷害佢呢,佢仲細但過多幾個月你呃唔到佢

別墅

哎呀, Suki, 唔好嚇人啦! 哩度少梗你一個都爭好遠o架! 你多D上o黎大家互訴心事, 傾下計, 心情好D o架! 最緊要有咩事要搵人傾, 唔好收埋自己呀.

另外學vf2006話齋, 如果你&臭B想信基督教, 只要返教會聽下道, 等你o地明白, 自己願意信, 咁就得o架. 我返開果間教會o係元朗, 近大榮華酒樓果邊, 逢星期日10點3至11點半倒. 我每個星期日都同zoie一齊返. 今個星期日係詩歌聚會, 可能都o岩你聽. 我PM我聯絡電話俾你, 你有興趣我o地約埋一齊返丫

原文章由 vf2006 於 07-8-28 11:46 發表

suki,

你越唔開心你就更加要同我哋傾多d, 等我哋可以幫吓你, 開解你嘛, 我驚你收收埋埋自己又唔知諗左乜嘢, 你唔好唔上黎啦

如你想臭b返基督教, 其實無咩特別手續, 只要你同臭b返教會 ...

大宅

Suki,遠方的祝福及默默的支持~~~~
原文章由 reginay 於 07-8-28 14:18 發表
哎呀, Suki, 唔好嚇人啦! 哩度少梗你一個都爭好遠o架! 你多D上o黎大家互訴心事, 傾下計, 心情好D o架! 最緊要有咩事要搵人傾, 唔好收埋自己呀.

另外學vf2006話齋, 如果你&臭B想信基督教, 只要返教會聽下道, 等你o ...
Little Boxer媽咪

大宅

作為朋友,只要你認為開心既事(梗係唔包括d傷天害理既事 ),都會支持你既!

你想靜養就休息吓啦, 只要記得想搵人傾計或者有咩需要時, 就出句聲, 我隨時on call 呀! :)

呢幾日個天雖然陰陰暗暗, 有時仲行雷閃電落大雨, 但一定會有天x既一日. 振作呀!

maggieman,
(p.s. y ...

首頁

尾頁

跳至