影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

木村黎左香港拍戲, 真係有衝動去東方文華等吓佢...但我已經係
媽咪一族...右好似唔應該咁瘋狂...

都係睇吓佢既戲, 留意佢既news算啦...有好多佢既劇集我都有睇過...個人黎講最鐘意就係佢同常盤貴子既 "美麗人生"...我翻煲左起碼5次...超級感人, 次次都勁 ...木村真係做得好好...只係當時既佢d skin就差d...

Hero電影版9月8號就係日本上啦...有無人知香港會唔有機會上呢?我諗機會唔大啦...但真係好想睇... ...

有無d咩木村既劇集, 節目推介吓呀?

csy_heidi

大宅

Takuya acted really good in Beautiful Life. But my favourite is still Long Vacation, Love generation.

I think that he is not as charming as before, but still very handsome as compared to many other actors.

華丽一旅 is quite good too.

I was crazy about him 10 years ago.... Even my hubby bought his 寫真集 and other Smap stuff for me. Do you watch smapxsmap? I used to buy those in Mongkok many years ago. You'll enjoy watching it if you like Takuya. He is so sexy.

侯爵府

搭吓傘先,近排翻睇"GOOD LUCK"好好睇:loveliness: :loveliness:
另smap x smap哩個綜藝節目真係好睇

別墅

Good luck 除左 木村,堤真一都做得好好。

大宅

我都係好耐之前就已經喜歡木村架啦,我老公都有d喜歡佢啦,不過只係love generation裡面囉 但佢做果部律政英雄我老公都話佢仍然可以咁型就真係好少見.....

我以前係瘋狂到一見到佢做封面d magazine就會買架啦,而家已經收歛左好多,因為此終已經係阿媽級唔可以咁放肆囉.......:loveliness: 所以而家只會睇佢d電視節目黎滿足自己.......

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

熱刺期待 :mrgreen:
hero 電影版hk 遲少少有
有木村, 松隆子, 阿部寬 .....

男爵府

好鐘意佢呀...
佢既劇集一定睇...之前既華麗一族好型.
最鐘意佢套"ride" & "Hero: hehe~~
好期待佢套Hero 電影版.
焯峰!!

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 hola 於 07-8-31 11:40 發表
搭吓傘先,近排翻睇"GOOD LUCK"好好睇:loveliness: :loveliness:
另smap x smap哩個綜藝節目真係好睇

Yes, I also like 木村 in GOOD LUCK....

別墅

我好鐘意木村套"冰之驕子"同"美麗人生" ! 真係超型超正 !!

大宅

戀愛世紀

今次重睇戀愛世紀,一樣好有Feel, 真係百看不討厭,返回我和老公的拍拖時代,另我自己都年青了.:lol: :lol:

大宅

原文章由 csy_heidi 於 07-8-28 14:37 發表
木村黎左香港拍戲, 真係有衝動去東方文華等吓佢...但我已經係
媽咪一族...右好似唔應該咁瘋狂...

都係睇吓佢既戲, 留意佢既news算啦...有好多佢既劇集我都有睇過...個人黎講最鐘意就係佢同常盤貴子既 "美麗人生"... ...

Hi Csy,

"Hero" 好似會10月中在香港上影,這次不知會否有多些和松隆子的感情戲,因他們合作的劇集太少了. 你有否看過"戀愛世紀",男女主角做得非常自然和投入,感情戲描寫得細嫩.

fifi

大宅

Smap 之中最鍾意Kimura Takuya, 真正喜歡他是由Long Vacation 開始, 大部份他主演的劇集都有看, 還有Smap x Smap 節目及演唱會 .

大宅

原文章由 pchoi 於 07-9-16 00:55 發表
Smap 之中最鍾意Kimura Takuya, 真正喜歡他是由Long Vacation 開始, 大部份他主演的劇集都有看, 還有Smap x Smap 節目及演唱會 .

我是在這幾天重看 戀愛世紀 才再喜歡他們(男女主角)的,
所以現正等 HERO 這套戲上演,希望結局是好的.

大宅

HERO 2006

http://www.youtube.com/watch?v=CN99vaSjnwk

複式洋房

Hi fifi,

係呀, 會係10月18日上呀...我已經同左我老公講叫佢買定飛陪我睇啦...雖然佢唔算鐘意木村...唔理佢咁多.....:lol:

我梗有睇love generation啦, 係我睇木村既第一套劇...非常十分感動...到而家重睇, 都好鬼有feel....:lol:

所以真係好期待佢兩個再合作....

木村右黎左香港拍戲啦, 但香港d傳媒成日都話佢黑面...唉可能佢實在太cool啦, 亦可能係咁先吸引到我....

有呀...我都有睇smapxsmap...佢地都好厲害, 可以成日請到hollywood既明星去佢地個節目...

近排仲考慮緊買唔買佢最新果寫真....有無人有呀, 買唔買得過呢?

原文章由 fififree 於 07-9-15 10:53 發表

Hi Csy,

"Hero" 好似會10月中在香港上影,這次不知會否有多些和松隆子的感情戲,因他們合作的劇集太少了. 你有否看過"戀愛世紀",男女主角做得非常自然和投入,感情戲描寫得細嫩.

fifi ...

大宅

原文章由 csy_heidi 於 07-9-17 17:38 發表
Hi fifi,

係呀, 會係10月18日上呀...我已經同左我老公講叫佢買定飛陪我睇啦...雖然佢唔算鐘意木村...唔理佢咁多.....:lol:

我梗有睇love generation啦, 係我睇木村既第一套劇...非常十分感動...到而家重 ...

Hi Csy,

好開心,能夠遇到妳也喜歡看"戀愛世紀",這套劇也是我第一次睇木村和松隆子做男女主角,我已隔了幾年沒有看,上星期download 重看,竟然還好有feel.尤其是用大銀幕示愛那一場,理子竟然得到哲平示愛的回應,真係開到死啦:-P :-P .重看完後,更加喜歡他們,所以我已相約了幾位喜歡他們的朋友,一起去看 HERO, 希望這套戲有一個完美的局.

fifi.

大宅

原文章由 pchoi 於 07-9-16 00:55 發表

我都覺得係smap之中只有Kimura 係最有型架啦,而我都係由Long Vacation 起就開始注意佢囉,我屋企重收藏好多佢做model的magazine,好似men's nono咁,舊年我去日本的時候咁好彩佢地上緊個"一分武士",我就攞到d海報啦..........

珍珠宮

原文章由 1928mickey 於 07-9-6 09:09 發表
熱刺期待 :mrgreen:
hero 電影版hk 遲少少有
有木村, 松隆子, 阿部寬 .....

我都好期待.....香港會上啦...

[ 本文章最後由 tkkmama 於 07-9-24 13:31 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至